Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İsim konusunda bende çok muzdaribim Yaaa secemiyirm bir türlü

Erkek ismi daha çok gbi geliyor bana nedense

Talha, Taha , Yusuf, asaf ,Ömer , Hamza , Atilla
Ertuğrul , erdem , Enes , emre

Vs vs

İsim konusunda bende çok muzdaribim Yaaa secemiyirm bir türlü

Erkek ismi daha çok gbi geliyor bana nedense

Talha, Taha , Yusuf, asaf ,Ömer , Hamza , Atilla
Ertuğrul , erdem , Enes , emre

Vs vs
Bende kızım olsaaa hemen bulurum diyordum ama nasip iste :)) ömer asaf ..güzelmiş tesekur edrm

Şuan hala isim konusunda eşimle gel gitler yasiyrouz
O benm bulduklarını beğenmiyor ben onunkileri begenmiyirm

Rica ederm
Ah ahhh açma derdimi leee bir kızım olsaydı eşim katsaydı ismini ah ahhhh..
şaka bir tarafa valla zor isim bulmak bide soyisime uygun olsun diyorum..sonra isim önemli analiz yapiyoru m bla bla blaaaa

bizde arayıştayız canım ilk oğlumun adı devrimbatu eşim deniz istedi yada özgür ama akrabalarda o isimler var diye eledik kimsede olmayan isim olmalıymış ama benim gönlüme kalsa deniz aras çok güzel

Canim ben eski Türk isimlerini cok seviyorum oyuzden Aybars 'a karar verdim. Ama Doruk ismi ni de cok begenmistim. Merih Kaan Doruk Ayaz Pamir Göktuğ . Bunlarida begeniyorum. Isim bulmak baya zor valla

benim eşimde alparslan istiyo kız arasta düşündüm ama aras kargo varya vazgeçtim sonra ali kerem asaf mete emir uras tuğra tuğrul eren asaf bu isimleri beğeniyorum 2 isim koymayı düşünüyorum kombin yapamadım daha

bizde arayıştayız canım ilk oğlumun adı devrimbatu eşim deniz istedi yada özgür ama akrabalarda o isimler var diye eledik kimsede olmayan isim olmalıymış ama benim gönlüme kalsa deniz aras çok güzel
İçinizden ne geçiyorsa o bence bizde de akrabada olan isim ama napım önce onlar doğurmuş nasip olursa Mert koycam yanınada Uras gibi düşünüyoruz şimdilik

Aras benim eşimde dedi ama anlamı at kılı demek çok tuhaf Uras koycam ikinci adını

Ah ahhh açma derdimi leee bir kızım olsaydı eşim katsaydı ismini ah ahhhh..
şaka bir tarafa valla zor isim bulmak bide soyisime uygun olsun diyorum..sonra isim önemli analiz yapiyoru m bla bla blaaaa
Kız olaydı bizde ilk aydan koymuştuk ismininasibimiz erkekmiş

Erkek ismi arayan arkadaşlarım Erkin ismi de çok güzel. Hikayesi daha güzel Atatürk ve bir komutan arasında geçiyor. Anlamı özgür demek. Oğlumuz olsaydı Erkin koymayı düşünüyorduk.
Şimdi çılgınlar gibi kız ismi arıyoruz ama yok bulamadık hala.

urasın anlamı şans talihti beğenmiştim bende kuzum güzel :)
Evet anlamı güzel birde Ahlas ismi var anlamı güzel günlerdir arayıştayım,anlamı önemli eşim Pars diye tutturdu o da hayvan ismi,zor isim bulmak oğlum Mert diye seviyo Mert Uras şimdilik adı kuzumun

Evet anlamı güzel birde Ahlas ismi var anlamı güzel günlerdir arayıştayım,anlamı önemli eşim Pars diye tutturdu o da hayvan ismi,zor isim bulmak oğlum Mert diye seviyo Mert Uras şimdilik adı kuzumun
bende ali uras ali asaf ali kerem ali emir arasındayım :) isim işi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…