Bende melis ada Melis Ece gibi isimler istiyorum ama 15 günde bir değişiyo Melis çok güzel geliyo çocukken hep oyunlarda Melis olur muşum ama hiç hafızamda yok eski diyen çok oldu ama illa yeni mi olmalı isimler. Her yer alya, alin, mika, lina. Bu isimlerde şahane tabi ama beş sene sonra bunlarda eskimicek mi
Esomesommm bana erkek ismi lazım büyük oğlum alparslan diyor eşim serkan diyor ben henüz bişey bulamadim ...aras hoşuma gidiyor ama biraz araştırınca tıpta bir hastalık olarak geçiyormuş ama doğru mu yanlış mı bilemem..
Eyyyyy Türk gençliği herkes fikrini beyan etsin ..hayriniz olsun.daaa BettyRuble@ByNkoaLa @ceycey4444 @Katerinaa8moon83@hamis bütün kızlar bir el atın
Cnm benim sevdigim isimler fatih -eren -eray -mert-efe-atlas-yavuz-mirza tabi kelin merhemi yok kizima isim bulamadim miray ece_ inci _esila -almina arasi karar veremiyorumm
Günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl, biz çok iyiyiz mide yanmalı döneme geçiyoruz sadece bir de sürekli ama sürekli kıpır kıpırız anasına çekmemiş bu kız anası uyuşuk tembeldir Bu arada ben Nil Neva diyorum kızceme bakalım aynı kalacak mı :)
Nil ismi bu yıl populer galiba ben de Nil Asya dusunuyorum ya da sadece Asya bakalım. Benim kız da çok hareketli insallah dogduklarında sakin olurlar abisi canıma okudu bu yasına kadar insallah kızım sakin uslu olur
Esomesommm bana erkek ismi lazım büyük oğlum alparslan diyor eşim serkan diyor ben henüz bişey bulamadim ...aras hoşuma gidiyor ama biraz araştırınca tıpta bir hastalık olarak geçiyormuş ama doğru mu yanlış mı bilemem..
Eyyyyy Türk gençliği herkes fikrini beyan etsin ..hayriniz olsun.daaa BettyRuble@ByNkoaLa @ceycey4444 @Katerinaa8moon83@hamis bütün kızlar bir el atın
Cnm benim sevdigim isimler fatih -eren -eray -mert-efe-atlas-yavuz-mirza tabi kelin merhemi yok kizima isim bulamadim miray ece_ inci _esila -almina arasi karar veremiyorumm
Geçtiğimiz hafta yürürken çok aşağıda hissediyordum, 2 gündür yürürken çok rahatım ve tekmeleri de artık yukarda hissediyorum. Senin de yakında yukarı çıkar canım.
Kızlar biraz önce ilk defa tekmeleri gerçekten deli gibi hissettim. Elim göbeğimde oturuyordum. Bildiğin elimi hareket ettirdi. Daha önce de bunları hissetmiştim ama ben bunları gaz hareketi sanıodum. Eşimi çağırdım o da hissetti bildiğin göbeğini oynatıyor bu dedi çok şaşırdık. Allahım cahillik çok zor bebek tekmesi nasıl olur bilmeyince böyle oluomuş