Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşyeri hekimim gyno ferro sanol verdi kullanıcam onu yatmadan evvel her gece.
BettyRuble bende aynı demir hapını kullanıyorum ancak danış dr.una istersen, bu hapı sabahları aç karınla alıp üzerine süt ürünleri yiyip içmiceksin hatta haptan sonra hemen portakal suyu içersen emilimi çok daha hızlı oluyor

Ares ilk defa duydum anlaminne canim
Ares, mitolojide Zeus ve Hera'nın oğludur. Kana susamış savaş tanrısıdır. Kronos ile Hera'nın oğlu olarak doğan Ares, Yunan mitolojisindeki belkide en nefret edilen tanrıdır. Alinti
Bende merak ettim baktim. ama bu ismjn verildigi cocuklar cok hareketli ve yaramaz olabilir

Isim koyarken isim analizi yapin bence.isimler insanlarin karekterini etkiliyor.gene size kalmış tabiki

Günaydınnn sabahin aymayan saatin de uyanan annelerr

Cok üzgünüm amaaa bana iyi geceler tekrar kizlar

Herkese merhabalar,
Araniza yeni katıldım bir mayis annesi olarak:)
Hamilelik donemi boyunca hic ilac kullanmamaya ozen gösterecegime kendime söz versem de basima gelmeyen rahatsızlık kalmadı..
Dun siddetli mide agrisi yaşadığım icin acile gittim dayanilmayacak boyuttaydi. Kadin doğum doktoru serum takti içinde buscopan da vardi.. açıkçası o an agridan pek dusunemedim ama geçtikten sonra aklima geldi. Ilacın zarari olmuş mudur diye? Boyle bir durumla karsilasan var midir? Internette fazla veri yok bu ilacın kullanimiyla ilgili.
Herkese saglikli günler hamilelikler..

İlk 10 haftada doktorlar ilaçtan kaçınıyor ama ben bulantı için mecburen ilaç kullanmıştım, bu haftalarda doktorun verdiği ilaçtan korkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…