Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydınlar cumleten tlfonum arizaliydi
Çok sukur girebildim.çok zor geçiyor sürecim kasikta surekli agri sürekli odem ve bacakendi ayak agrisi ve Kilo alımı Allah hepimizin yardımcısı olsun su gibı akar geçer insallah.şeker yuklemesı varmış bu hafta ama ben yaptirmayacam.

April koy dersem kusar mısın tamam espri yaptım. Senin yavru kız zzatennn yaaa biliyorum karnın sağa sola doğru büyümüyormu? E tamam işteee kız ooo
April mi sen söylememiş ol ben de duymamış olayım bence Ayyy hadi bakalım tutturacak mısın yalnız göbek yanlara büyümedi öne doğru büyüdü bende

O zaman ayvayi yerim lakiN oglusum da cok hareketli yaramaz demeyeyim ama benim 1 dk uzanmami bile istemez hep beraber koşturalım der

Merhaba arkadaşlar...
Gebeliğimin 23. haftasındayım. Serviks boyunda kısalma ve hunileşme nedeniyle rahim ağzıma dikiş atıldı, yani serklaj yapıldı. Şimdi hiç olmazsa 28-30’u görmek istiyorum. Ankara’da tavsiye edebileceğiniz riskli gebelik uzmanı, perinatolog var mı?
Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun 19 haftalıkken böbrek ağrısından gitmiştim bende buscopan ve dikloron iğne olmuştum doktorum bişey olmaz demişti bir seferlik acil durumlarda kullanılan ilaçlarmış

Ankarada yaşamıyorum o yüzden doktor ismi öneremeyeceğim çok geçmiş olsun Nasıl farkedildi bi de ilk gebeliğiniz mi

Çalışıyoruz bebisimle esomcum ..Sen napıosun bubebiş 2 gündür az kipirdio sizinkikerde hiç duraklama olmusmuyduu

Biz de işteyizzz napalımm işte ekmek parasııı kazanalım ki çeşit çeşit ciciler alalım veletlere. Oluyor tabi, hergün dangır dungur değil bu sıpalar. Kendilerince takılıyorlar, korkma bence

Bugün tetanoz aşı yaptıracağım aşırı memnuniyetsizlik yaşıyorum keşke gebe kalmadan önce yaptıraydım allah korusun ateş falan yapmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…