Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal olur diyorsunuz da ya son dk sezeryan olması gerekirse ? Güvendiğiniz doktor kimse ona gidin bence durumu riske atmayın. Babanın o gece yanınızda kalamayacak olması tam bir rezalet
Ya ben merak ettim devlet hastanesinde eşiniz refakatçi olarak kalamıyormu yaninizda?
Bundan 13 sene önce yasaktı şimdi değiştimi aynımi

Kizlar birsey sorucam size. Kan şekerini ölçen cihaz ile parmak ucunu delmek sart mi yani herhangi bir yerden cikan kan ile yapilan olcum dogru cikmaz mi?
Ya canım ananem şeker hastasıydı bize hep en az kullanılan parmaktan ilk kanı silerek alıyorduk. Bir de kan donmadan hemen almanız gerek diyorlardı. Sanırım herhangi bir kan olmaz.

Hiç bilgim yok cnm ama merak ettim şimdi başka ne kanı
sol elin işaret ya da orta parmağından alınan kan ile ölçülüyor. dikkat edilmesi gereken nokta ise parmak delindiğinde gelen ilk kanı peçeteye silip parmağı tekrar sıkıp gelen kan ile ölçüm almak.
Ya canım ananem şeker hastasıydı bize hep en az kullanılan parmaktan ilk kanı silerek alıyorduk. Bir de kan donmadan hemen almanız gerek diyorlardı. Sanırım herhangi bir kan olmaz.
Zaten demek istedigim biz o aletle illa ki parmagi mi delmek zorundayiz mesela ben kolumdan ayni sekilde delipte cikan kanla olcum yapilabilir mi bunu merak ediyorum? Parmak ucu olmasinin ozel bir sebebi mi var aklima takilan buydu aslinda

ben 2 hafta aç ve tok ölçtüm,
doktor istemişti.hic sol el isaret orta parmak
falan demediler kafama göre ölçtüm ilk kani silmedim de. hep normal degerler çıkmıştı yanlışlık olmaz sanırım
sol elin işaret ya da orta parmağından alınan kan ile ölçülüyor. dikkat edilmesi gereken nokta ise parmak delindiğinde gelen ilk kanı peçeteye silip parmağı tekrar sıkıp gelen kan ile ölçüm almak.

Zaten demek istedigim biz o aletle illa ki parmagi mi delmek zorundayiz mesela ben kolumdan ayni sekilde delipte cikan kanla olcum yapilabilir mi bunu merak ediyorum? Parmak ucu olmasinin ozel bir sebebi mi var aklima takilan buydu aslinda
Onu bilmiyorum mesela düşündüm ayak parmağı da olur herhalde ama kol acır ya bence yumuşak doku diye öyle dediler

bilemiyorum nedenini ama evet parmaktan ölçüm olmak zorunda

Onu bilmiyorum mesela düşündüm ayak parmağı da olur herhalde ama kol acır ya bence yumuşak doku diye öyle dediler
Galiba ondan dolayi mesela koldan kan cikarmak daha zor sanirim daha derin delmek gerekiyor parmak olmasinin sebebi daha kolay kan cikmasi olabilir boyle bir mantik kurdum

Galiba ondan dolayi mesela koldan kan cikarmak daha zor sanirim daha derin delmek gerekiyor parmak olmasinin sebebi daha kolay kan cikmasi olabilir boyle bir mantik kurdum

Sen beni öldüreceksin, kız gidip 2 damla şeyi içte kurtulsana,neyin savaşı bu doktorlar seri katil mi?

Arkadaslarr, tetanoz yaptirmamistim. Doktorumda bana birakmisti tercihi. Saglik ocagindan durma ariyolar bugunde son gun, bu ara jiletle bacaklarimi kesmeye basladim olurda sakarligimla bi mikrop kaparim da pisman olurum diye yaptirsammi diye dusunuyorum.
Tetanoz dusuk tehlikesi olusturuyor falan diyen var napayim bilemedim ya bugun 4 e kadar son dedi

Canım valla benim rahim boyum kısa olduğu halde yaptırdım hiç bi doktor bu söylenilenleri onaylamıyo çünkü Artık allaha emanet

Icim rahatladı sagol canim nasil yapcam diye düsunuydum ucu icine çokük duruyo benim

Tesekkur ederim canim icim rahatladı. Bana sutun az mı filan deseler naparım bilmiyorum o psikolojiyle

Tesekkur ederim canim icim rahatladı. Bana sutun az mı filan deseler naparım bilmiyorum o psikolojiyle
Bnm kaynana ilk dogumumda bile öyle dedi, beni deli ettiydi, sütun az, göğüsün küçük sezaryan olunca ilk doğum 2 gün sütüm gelmedi, demediği kalmadiydi, sinir olduydum, uclari cok küçüktü yaşım dolayisiyla tabiki,
2inci hamileligimde duzeldi simdi kocaman uçları,
Inşallah sütüm ilk gün gelir gene cildirtmaz beni...

Travel sistem arabalarin hangi markalari iyiydi kizlar.
Norfolk iyi bi markami?
Avrupada başka markalar oldugu icin hic tecrubem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…