Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
37. Haftanı görene kadar beklersin sonra kararını verirsin o zaman. Küçük yerde tercih olmaması zor tabi. Allah yardımcın olsun. Neyse ki artık iğne yoksa popolar rahat benim progestan ve antibiyotiktem mosmor ve beze beze olmuştu. Oturabildiğiö günlere şükürler olsun

Benim memem de büyük ucu da sağlıkla doğsun memeye sokcam onu ama bilgilendirme çok iyi oldu ben ucu var diye emzik gibi orayı verirdim herhalde cahillik başa bela

Günaydın hamişlerr bugün şeker yüklemesi yapmaya gidiyorumve uzun aradan sonra bebisimi goruceeem.cook ozledim minnosumu annesinin tospigii .. Ins güzel sonuçlar alirım ,bosbolca duaa
Tam dua okuyordum bende seni de ekliyorum hemen. Her gittiğimizde sağlıkla görelim bebişlerimizi. Ben de cuma ayrıntılıya gideceğim onun heyecanından aklıma geldikçe dua ediyorum.

Benden aç gitmemi istemişti kuzum

Arkadaşlar boğazlarım sis yanıyor Ihlamur içtim ballı siyah turp suyu içiyorum gecmiyorrrrr bı akıl verin ne olurrr

Detaylı vs. için zaten başka bir doktora gittim, devletteki kendi gönderdi kasım. Bak sakın buralarda oyalanma, dedi. Ama kendi doktorum Bursa’da aslında. Maalesef ona sürekli gidemiyorum. Doğumu da orada yapamam. Kafamdaki senaryo nasılsa normal olacak bir de baştan eşler eğitime gelebilir, eğitime gelene de refakatçi kartı veriyoruz dediler. Sonradan tabii haklı oldukları noktalar var erkek olmuyor dediler. Benim annem zaten panik bir insan, kayınvalidem çok iyidir ama anneme gelme deyip onu çağırsam annem küser. Biz böyle işleri genelde eşimle hallettik hep. Bir de babası arkadaş bu çocuğun, doğuma giremeyecek, ilk akşam beraber olamayacaksak ne anladım bu işten. İbre yavaştan kayıyor ama hadi hayırlısı.

Belki kimsen yok eşinden başka, o baba yahu,acıbir uygulama olmuş. Herkes karısının çocuğunun yanında kalsaymış iyiymiş. Benim eşimin en büyük hayali mesela 3ümüzün yalnız kalması

Gittiğimde sorim kan ilacini.. hiç başım agrimazdi tüm gece baş agrisi cektim, hala cekiyorum, inşallah iyilesirim dua edin bana

Arkadaşlar boğazlarım sis yanıyor Ihlamur içtim ballı siyah turp suyu içiyorum gecmiyorrrrr bı akıl verin ne olurrr
Zencefil bal limon karışımı bana iyi geliyordu ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum macun gibi yapıp ağzında bekletiyorum baya yakıyor dayanabildiğin kadar. Sonra balgam olarak attırıyor

Dün aksam oğluma balin icine sarimsak rendeliyorum 15 dk bekliyor o, sonra yedi onu simdi maşallah biseyi kalmadi, hep bunu yapiyorum ben bal+sarimsak, hamilelikte zarari varmi bilmiyorumda ama super bi karışım geçmiş olsun cnm

aynisini ben yazicaktim :) size tamamen katiliyorum. Ozellikle riski bir gebelik ise kesinlikle perinatolog bakmalidir diye dusunuyorum bende.

Kizlar birsey sorucam size. Kan şekerini ölçen cihaz ile parmak ucunu delmek sart mi yani herhangi bir yerden cikan kan ile yapilan olcum dogru cikmaz mi?

Şimdiki aklım olsa normal doğumda da özele giderdim. Oğlumda devletin çok artısı vardı yenidoğan yoğun bakım, doğumhanede özel oda, eğitim aldığım ebeler ve doğum kendi giren doktorum ama 1 mayıs resmi tatilde gelen oğlum ile doktorum konferansta, ebeler izinli...doğuma giren doktor bebek iri strese girdi diyerek hemen sezeryana aldı kısmet yani bu işler. Yine özele gidiyorum ama doğum nerede olur bilmiyorum. Sezeryan olaca muhtemelen ama ssvd diye bir durum da var yada erken gelen bebek doğum çantamız hazır olsun yeter bence diğerleri belirlenir zamanla

Normal olur diyorsunuz da ya son dk sezeryan olması gerekirse ? Güvendiğiniz doktor kimse ona gidin bence durumu riske atmayın. Babanın o gece yanınızda kalamayacak olması tam bir rezalet

Kizlar birsey sorucam size. Kan şekerini ölçen cihaz ile parmak ucunu delmek sart mi yani herhangi bir yerden cikan kan ile yapilan olcum dogru cikmaz mi?
sol elin işaret ya da orta parmağından alınan kan ile ölçülüyor. dikkat edilmesi gereken nokta ise parmak delindiğinde gelen ilk kanı peçeteye silip parmağı tekrar sıkıp gelen kan ile ölçüm almak.

Ankaradayım özeller çok pahalı doğum için,ilkini hacettepe üni hastanesinde yaptım,normal doğum 2gün kaldım,eşim çok rahat gelip gitti ama yanımda ilk gece kardeşim,2.gece annem kaldı benim iyiki onlar kalmış,onlar verdi yatırdı altını değiştirdi,toplayamadım hemen kendimi,tabi çok iyi hissedenlere oluyor,dr.tanıdığımızda doğum hastanesi kalabalıktır ama en donanımlı hastaneler dedi,yenidoğan bölümü olması herşeyden önemli,sağlıkla doğsunlarda yorgunluk geçince daha güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…