Canım göğüs ucu hiç önemli değil zaten süt o kahverengi yerden geliyor ve bebek emdikçe de olmayan uçlardan bile geliyormuş, rahat ol yani.Kızlar benim göğüs ucum yok gibi yani içe doğru duruyo acaba çıkar mı çocuk nasıl emecek onu düşunup duruyorum oyle olan var mı ?
Merak etme canım tüm kahverengi kısmı alıyor bebişler senin desteğinle yoksa yara oluyor memen zaten emzirme hemşiresi anlıtıyor sık geliyor devlette de özelde de. ucunu bebiş çıkarır çıkarmasa bile ucu açık sonuçta geliyor süt. Rızkını Allah veriyor hiç dertlenme cuk cuk doyar. Sadece eski grubumdan biliyorum ilk günler emzik biberon verenler maalesef süt azlığı yaşadı sonrası mama takviyesi sonrası kaçınılmaz kısır döngü süt bitmesiKızlar benim göğüs ucum yok gibi yani içe doğru duruyo acaba çıkar mı çocuk nasıl emecek onu düşunup duruyorum oyle olan var mı ?
10 kilo çok fazla canım doktorun ne diyor bence vitamin almayı ihmal etme nasıl yetişirsin onca işe diğer çocuklarına.Günaydın kizlar,
Benim canim hic yemek yemek istemiyor, zorla yiyorum herseyi,
Bu vakitten sonra istahimin acilmasi lazim degilmiydi,
Hamile kaldigim kilodan tam 10 kilo zayıflamışım.
O aldigim 3 kiloyuda vermişim,
Bebek iyi gelişimi çok iyi ama yemegi zorla yiyorum..
Dünden beri ilk kez decavit vit hapina başladım..
Ayni durumda olan varmı?
sgk anlaşmalı özel bir hastaneye gidin bence. bilmiyorum bana devletin ultrasonu bile yetrsiz gibi geliyor 10 dk bakıp yolluyorlar. yoğunluktan dolayı özensizler . Riskli durumunuz da varmış bence iyice araştırıp sgk anlaşmalı bir özel hastaneye gidin.Bizim daha iğnemiz yok desemİlk tecrübemiz kötü olduğu için 32. haftaya kadar alışveriş yasağı var bizde. Anneanne ve babaanne de bu kurala sıkı bir şekilde uyuyor sağolsunlar. Yalnız benim derdim başladı şimdiden. Devlette devam ediyorum doktora çünkü erken doğum riskim var. Doğumhaneye erkek yasak, doğum servisinde erkek refakatçi hoş karşılanmıyor. Ben yanımda babası olsun istiyorum. Erken doğumumda yanıma kimseyi almamışlardı manyağın biri yüzünden, aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Kaldı ki normal doğum yapabilecek miyim onu da bilmiyorum. Bir yandan özele mi devam etsem, yoksa doktoru sezaryene mi zorlasam? Tamam daha bunun için de erken ama kafamı kurcalayıp duruyor bu durum. Öneriniz nedir kızlar?
Tamam insaAllah en azından tedbir alınır..
Evet Bülent hocayı aradım oda özel klinik ama omuyoksa mehmet ağar mı karar veremiyorum...artık güvenemiyorum ki
Kizlar bundan yaptiriyorum hastane odasinda ve oda kapilarinda kullanmak icin Bekir Alp Doğdu Alihan abi oldu yazcak nasıl sizce
Yok.3.cüilk doğumun mu canım senin
Kizlar gunaydin soda icen var mi?
Midem bazen okadar kotu oluyor ki sislik,gaz, eksime yatamiyorum bile soda rahatlatiyor midemi.
Kola vs hic icmiyorum ama.
Soda da asitli ya bir yan etkisi bisi olur mu?
icen var mi?
Yok.3.cü
Bende mehmet ağar i istiyorum hakkında güzel.seyler dediler..ama nasip bakalim haftaya giderim Heraldehım ilk doğumunsa bülent hocanın uğraşmayıp direkt sezeryana aldığını söylemişlerdi mehmet ağar daha normal doğumu destekliyormuş ondan sordum
Bende mehmet ağar i istiyorum hakkında güzel.seyler dediler..ama nasip bakalim haftaya giderim Heralde
Olabilir olmayadabilir doktora belirtilerinizi ve şüphenizi söyleyin kan tahlilinde çıkar.. Son adet tarihiniz ay başlarındamıydı? Ben de tüm belirtiler vardı adetime 1 hafta kala erken gösteren test yapmıştım pozitif cikmisti ertesi gün doktora gittim vajinal ultrason ve kan tahliliyle kesinleşmişti.
Amin inşallah olurum yaa bende anne olmak istiyorumm böyle yaşayıpta hamile olan varsa bilmek isterim ümitlenmek içinmAllah gönlüne göre versin inşallah canım bir test yap istersen
Uyuyabilsem horlarım belkiya benim uykum çok hafif bebek vurdukça uyanıyorum
Hem aile hekimi hem kadin dogumcu, bisey olmaz kan degerlerin cok iyi, ama bu aydan sonra decavitr başla dedi kadin dogum yetisemezsin, 2 cocuk var bide evde kosusturuyorymum.10 kilo çok fazla canım doktorun ne diyor bence vitamin almayı ihmal etme nasıl yetişirsin onca işe diğer çocuklarına.
Yok canım alakası takma benim annemin göğüs ucu çoktu ama sütü gelmemiş bende.Kızlar benim göğüs ucum yok gibi yani içe doğru duruyo acaba çıkar mı çocuk nasıl emecek onu düşunup duruyorum oyle olan var mı ?
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum kilo vermedim ama almadım da o yüzden doktorum vitamin önemli dedi. Çünkü çocuk senin depoları sömürüyormuş 3 aydan sonra. Gyno Ferro kan ilacı ve decavit kullanıyorum ben de. Decavit çok vitamin içeriyor. Ama sen bi kan ilacı da iste. Demir anemisi çok halsizlik iştahsızlık ve mide bulantısı baş ağrısı yapar. Yıllarca çektim ben. Hamilelik öncesi de.Hem aile hekimi hem kadin dogumcu, bisey olmaz kan degerlerin cok iyi, ama bu aydan sonra decavitr başla dedi kadin dogum yetisemezsin, 2 cocuk var bide evde kosusturuyorymum.
Gece cok hastaydım, başım çok ağrıyor şuan...
Canım göğüs ucu hiç önemli değil zaten süt o kahverengi yerden geliyor ve bebek emdikçe de olmayan uçlardan bile geliyormuş, rahat ol yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?