Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşte eşim ile benim durumum iyi çok şükür ailemin durumu çok iyi değil. Ondan eşim yük olmak istemiyor paramız var diyor.
Iste buna kirilir anneniz drumu kotu de olsa birseyler yapmak istiyor demekki belki istediginiz gbi olmaz ama birakin alsin becede

Kizlar waikikinin nette de outleti var kizima hep ordan aliyorum simdi sira oglumda ☺

Gecmis olsun cnm bendede ilk bebegimde romatait artritim atak yapiyordu. Dr belli doza kadar kortizon oneriyordu bana.sende dr danis bakalim. romatizma agrisini kortizondan baskasi kesmiyor malesef
Şimdi yazdım bende. Bi çaresi varmış en azından senden duyunca. 3 gecedir uyuyamıyorum. Ağrı kesici parol falan da almadım. Zaten alsan da fayda etmiyor. Artık topallamaya başladım. Çalışıyorum bir de. İyice hayat standartımı etkiledi.

Aklıma gelenleri hemen yazıyımda moralini bozim

Olanlar: bebek arabası, anne yanı ve kendi odamıza beşik, takı yastığı, emzik, kıyafetlerimiz hazır,foto çekimi yapmak istemiyorum ondan taca falan lüzum yok, oda süslettirmeyeceğim onları da geçtim, mevlütte dağıtacaklarım hazır,hastahanede çikolata haricinde bir şey olmayacak istemiyorum,zaten ramazan ayı,hastahane şerbet veriyormuş,yeterli.

Diğerleri de yani bebeğin kozmetik ve sağlık ürünleri en sona bıraktığım şeyler. Vay beee hazırım

oo sen tamamsın hemşerim söyle kızçeye gelsin

Herkese günaydın :)
Sağlık ocağında kan tahlillerim yapıldı. Tiroitlerde sorun olabilir dedi aile hekimim. TSH değeri gebelerde 3'ün altında olsun istiyorlarmış, benimki 3'ten yüksek çıktı. Endokrinolojiye sevk yazdı. Endişelenmeyin, gebelikte hormonlar sebebiyle dalgalanmalar olabiliyor ama atlamayalım, muhtemelen bi tiroit ilacı başlayacaktır endokrinoloji uzmanı, dedi.
Benzer durum yaşayan var mı acaba?

Tecrübeli annelerden ateş ölçer markası tavsiyesi alınır

Tecrübeli değilim ama araştırdım selooo en doğrusu koltuk altından dijital olanlar diyorlar.ve bu ekteki de bizim gibi yeni anneler için uygun bence. Neden dersen, bebeğimizin ayına göre normal olan dereceyi ışıkla gösteriyomuş. Ekranı 3 farklı renkte oluyor ateş durumuna göre, ve kayıtta yapıyormuş. Ben tercihimi bundan yana kullanıcam.

Eklentiler

• Screenshot_20200128-103008_Chrome.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben sağlık ocağının yaptığı testlere güvenemiyorum pek Bana idrar tahlili yapmıştı. 50 epitel 14 lökasit çıkmıştı. Doktorum acil çağırdı gittim hemen 1 gün sonra idrarı tekrar etti hepsi 0 :S

Benimkinin donu bile yok al sen al aldığının markalarını bekliyoruz. Alacağım ben de şöyle bir rahatlayayım.

Daha önce hiç rastlamadım bu duruma ama neden olmasın olur elbette, önemli olan sensin. ben orta boy bir çanta ile gitmiştim. bu arada suwen de lohusa ürünlerinde indirim varmış bakın kızlar ben bakamıyorum yoğunum iş yerinde.

Benimkinin donu bile yok al sen al aldığının markalarını bekliyoruz. Alacağım ben de şöyle bir rahatlayayım.

Ahahaha, sana da alırız annemmm ayıp ediyosunnn. Ben marka takıntısı olmayan biriyim, neyi nerde görüp beğenirsem topladım, bebek arabası ve anne yanı beşikte e bebek markası baby plus tercih ettim. İlk doğduğunda kullanacağı herşey kısa ömürlü olacak nasılsa, bu yüzden abartı ücretlere gerek yok, büyümeye başladığında uzun süre kullanılacak herşey için farklı yaklaşırım kesinlikle.

Eklentiler

• Screenshot_20200128-105346_Chrome.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200128-105221_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200128-105216_Chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 28
Onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil buu
Kiz ben avrupada buyudum orda yetiştim,
Çiko degil, kiko değil ama gercergi ŞİKO diye okuyoruz biz.
Belki şimdi kiko olmuştur

Ona bakarsan Euroya Avro yada Yuro diyolar türkiyede

Kiz ben avrupada buyudum orda yetiştim,
Çiko degil, kiko değil ama gercergi ŞİKO diye okuyoruz biz.
Belki şimdi kiko olmuştur

Ona bakarsan Euroya Avro yada Yuro diyolar türkiyede

Anacımmmm hem iş yaptığım hem de gittiğimde görsüğüm avrupalılar da öööööörroooooooo diyoo onu da duyuyozzz bu işin standardı yok belli

Anacımmmm hem iş yaptığım hem de gittiğimde görsüğüm avrupalılar da öööööörroooooooo diyoo onu da duyuyozzz bu işin standardı yok belli
Zaten Esracigim orda alfabe EU yanyana olunca Ö diye okunuyo.
O konuda haklisin ve dogruda zaten Öro yani gercek EURO.

Burda avro yada yuroya bizde alıştık artık 2 senedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…