Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Apartmanımızda yaşlı bir teyze var, çamaşır makinesinin su gider hortumunu kovaya akıtıyormuş,o sularla da tuvaletlerini yıkıyormuş. Kayınvaliden ile akraba bence kesin
Evet evet aynısını yapmışlığı var ve buna benzer birçok şey yaşıyor ve çok şaşırıyorum

Selamlar hanımlar. Bebenin ateşini kol altından ölçmek çok zor olur. Ben önce koltuk alti braun atesolcer almistim ama beğenmedik. Sonra temassız ateş ölçer aldik. 3 yıldır kullanıyoruz. Çok doğru sonuç veriyor. Tavsiye ederim.

Teşekkürler,ne önerirsiniz peki bize?

Kiz ben avrupada buyudum orda yetiştim,
Çiko degil, kiko değil ama gercergi ŞİKO diye okuyoruz biz.
Belki şimdi kiko olmuştur

Ona bakarsan Euroya Avro yada Yuro diyolar türkiyede
Chicco aslen italyan markasi oldugu icin italyancada kikko diye okunur. Yani avrupa var avrupa var

Dogumhaneye sadece eşleri alıyorlar ki zaten. Yani benim öyle olmuştu. Epidural.sezeryandi ilk doğumum. Doğum anında eşim yanımdaydı bitek. Sonra annem kv gorumcem.kardesim odada beklediler. Gece de yanımda eşim ve annem kaldı. Diğerleri eve gitti.

Yenidogan en fazla 1 2 ay giyiliyor ki bizimkiler mevsimden doluyu 1 aydan fazla zor giyerler gbi geliyo bana

Hisler geri geldiğinde çok ağrı hissettinmi?

Bu doğum anı ve sonrası için kaynana kabusu bende de var. Bi de ne zaman olur bilinmez ama doğum 19 çıkıyo şu anda. Bayrama bi kaç gün kala. Lohusa evi falan demicek bütün bayram misafirini bizde ağırlıcak kesin ( evimiz arabayla 10 dk ama tarzı belli.) biz düğün zamanı çok sıkıntı yaşamıştık sürekli kavga dövüş. Ben şimdiden eşime söyledim düğünümü burnumdan getirdi doğumumu getirmesine izin vermicem. Moralimi bozduğu an hadi evine dicem. Çünkü benim kaynanam bütün özel günlerde hevesimizi kursağımızda bırakmaya bayılır ama bu benim ilk doğumum olacak inşallah ve 10 kere doğum yapmayı düşünmediğim için benim için her zaman çok özel olacak.gerçekten bu konuda kendimi ve bebeğimi korumaya çok kararlıyım

Hisler geri geldiğinde çok ağrı hissettinmi?
Hastanede kaldığın gece ertesi güne kadar epidural çıkmadı zaten. Ağrım oldukça düğmeye basiyodum. O ilaç veriyodu. Eve çıktığımda daha hafiflemişti ama bi süre ağrım oldu tabi. Üçüncü gün ayaklanmistim.

Benim eşim eczanede çalışıyor,bunu çok satıyorlarmış,3 senedir kullanıyoruz güzel ürün

Eklentiler

• Screenshot_20200128-123918_Chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 73
çok alma kuzum yeni doğan 3 6 ile değiştir bence kızım doğduğunda yenidoğan hiç giyememişti 3 6 giymişti tulumları falan

Koltuk altindan olcmek zulum gbi birsey kizlar tabi elinizin altinda saglama amacli bulundurun ama cocuk atesliyken cok ama cok zor

Kizlar tansiyon problemi yasayan var mi bir olcuyirum 13 14 bir olcuyorum 8 9 cok fena halsizlik bulanik gorme migde bulantisi yapiyo

Kizlar tansiyon problemi yasayan var mi bir olcuyirum 13 14 bir olcuyorum 8 9 cok fena halsizlik bulanik gorme migde bulantisi yapiyo
Benim genelde 9-5 veya 10-5 bazen 7-4 oluyor yatıp uyuyorum. doktor düşük olursa sorun yok. Yat uyu dedi. Ben de öyle dedi diye rahatım. ama yüksek olması riskmiş tabi 13 yüksek bi değer değil. 13-7 normal sayılıyor.

Koltuk altindan olcmek zulum gbi birsey kizlar tabi elinizin altinda saglama amacli bulundurun ama cocuk atesliyken cok ama cok zor
evet kızlar temassız alın rahatlık valla gece bin kere ölçmen gerekiyo çocuk uyurken 1 saniyede bakıyosun yoksa durmuyo çocuk kol altndan ölçerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…