Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 50 gramlık açlık 70 glukoz içtikten bir saat sonrası 136 çıkmış doktora göstereceğim gün içinde gidebilirsem. Sizce yüksek mi yaptıranlar bilir diye düşünüyorum

evet kızlar temassız alın rahatlık valla gece bin kere ölçmen gerekiyo çocuk uyurken 1 saniyede bakıyosun yoksa durmuyo çocuk kol altndan ölçerken
Birde o ates cocuk agladikca artiyor koltuk altindan olcunce o sure bitene kadar agliyordu bnm kizim haliyle yuksek cikiyordu uykusundan da oluyordu

Bnmki genelde 11 6 oluyor 13 azda olsa yuksek bnm icin keske yatip uyuma imkanim olsa tam gun uyurum heralde

Merhaba canım, hastane çıkışları bu konuda yardımcı oluyor 2-3 adet alman iyi olacak, eldiven ve şapkada mayısta kullanılıyor aslında. günde 8 beslenme 8 kakalı çişli bez olunca sık değiştiriyorsun. 0-3 ayı bolca almalısın bebiş küçük olursa 4-5 aylık olana kadar giyir ama yenidoğan konusunda kararsızım oğlum 4 kilo üstü doğdu ve yenidoğan hiç birşeyi olmadı en fazla bir kere giyebildi ya da hiç İlk 6 ay ayda en az 1 kilo alıyorlar, markaların kesimleri ebatları değişiyor. Misal Hm nin kalıbı çok büyük 6 aylık şeyi yaşına kadar giyebiliyor.

Canım üzülerek söylüyorum ki eşinin de özel anı ve annesini isteyebilir ya da annesi de torununu görmeyi isteyecek iyi olduğunuzdan emin olmak isteyecektir. Gün içinde gelip bir kaç saat yanınızda durup başka konularda yardımcı olabilir. Kv ile süper anlaşıyoruz diyemem ama acil sezeryana alındığım için ilk saatlerde kardeşim yetişene kadar yanımda oldu eksikleri tamamladı misafirler ile ilgilendi.. Kırma eşini de kayınvalideni de akşam annen ile kalmak istediğini daha rahat edeceğini söyleyince anlarlar elbette. Benim annem rahmetli oldu ilk hafta kız kardeşim yanımdaydı onun dışında dediğim gibi ne kadar kızsam da kayınvalidem de iyi ki vardı, lohusa depresyonundayken bana katlandı en azından :)

Teşekkür ederim benim 3.77 çıkmış.
Korktuğum nokta şimdiye kadar bu değere hiç bakılmamıştı, acaba hep yüksekti ve bebeğe şimdiye kadar zarar mı vermişti. Umarım geri dönüşü olmayan ciddi sorunlar yaratmamıştır

Apartmanımızda yaşlı bir teyze var, çamaşır makinesinin su gider hortumunu kovaya akıtıyormuş,o sularla da tuvaletlerini yıkıyormuş. Kayınvaliden ile akraba bence kesin
ANkara da olsan valla da benim kayınvalidem dicem de Allah tan benimki yapar ama yapmayana karışmaz sadece kendini över biz böyle ev aldık böyle ev aldık diye zaten bi tane evi var Allah tan eşim aramızda çokkkk kalın bi kalkanda sesini bile çıkarmaz bana

Aslında gebelik sonrası ilk kan tahlilinde mutlaka tiroit değerlerine bakıyorlar, korkmayın çok yüksek değil değeriniz. 10 ve üstü çıkan gebe tanıdıklarım vardı hemen ilaca başladılar ve bir sorun yaşamadılar. Zaten sizinki de muhtemelen öncesinde normaldir ama gebeliğin 2. trimester döneminde bebek daha çok ihtiyaç duyduğu için yükselmiştir hafif.

Demek ki bunların hepsi aynı arkadaş..

Doktorumu aradim cunku gece uyuyamadim mide yanmasindan.
Gaviscon al dedi.
Demir hapimda bitmisti kontrolume 15gun var onada devam dedi.
dogumdan sonra dahi kullanicaz dedi.
Seker yuklemesi icinde istiyor ama hemen yaptir demedi kontrolde gorusuruz dedi.

Saglik ocagina gittim yazdirdim.
Yeminle dunya varmis kac gundur ben kendime eziyet etmisim gecer diye beklemistim.

Agladim artik gece istifra edemiyorum agzima aci sular doluyordu.
Uyuyamiyorum falan.
Rahatladim hemen ictim gelince.

Geçmiş olsunnn. artık saç kıl tüy zamanı miniklerin, kocakarı inanışı derler ya hani bebeğin saçları çıkıyor diye, sırma saçlar yükleniyor olabilir :)

Manisa'da deprem olmuş 5.1, ben İstanbul'da hissettim iyice korkutucu olmaya başladı bu deprem mevzusu..
Biz de İzmirde hissettik acayip salladı yandan yandan. ..Allah korusun bu kış günü afetten. 8 katlı binanın 4. katındayız yıkılsa zaten kurtulamayız...

Benım de 136 çıkmıştı canım gayet iyi sorun yok dedi doktorum,140dan asagı olmalı dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…