Biz de İzmirde hissettik acayip salladı yandan yandan. ..Allah korusun bu kış günü afetten. 8 katlı binanın 4. katındayız yıkılsa zaten kurtulamayız...
Bence bu hamileliliğiniz mideye baskı yapıyordur,annemin de hep öyle olurmuştu,benin hiç kusmam olmadı oğlum rapunzel gibi doğdu ve herkes çok şaşırmıştı
Sağ olun.InsaAllah dediginiz gibidir .Ikili testim dörtlü testim iyi çıktı. Ama down sendromunun en önemli iki belirtisi ense kalınlığıyla burun kemigi dedi. Moralimiz çok bozuldu. Nıfty testini yaptırcm galiba.Onda yüzde bir yanılma payı var .Amniyosentez yüzde yüz dedi onu da yaptiramam
canım içini çürütme bencede
Rabbim sağlık versin öyle olsa da bu saatten sonra zaten yapılacak birşey yok
ki bir çok tanıdığıma çok saçma şeyler söylendi ve maşallah evlatları sağlıklı doğdu hiç bir sorunu olmadan
yani doktorların her dediği de çıkmıyo
kendi doktoruna da bir danış tabiki
İlk doğumdan kalma 3lü bir lahusa takımım ve geceliği var. Güzel pembe bir pijama takımı almayı düşünüyorum. Çünkü lahusa takımımı neredeyse hiç kullanamadım normal pijama takımlarımı gitmiştim.
ben lohusa takımı almak istiyorum hemde en gösterişlisinden ( çünkü fotoğraf çektireceğiz nasipse ) ama istediğim takımlar 400 tl den başlıyor dantelli güpürlü falan, uygun fiyata satan bildiğiniz bir site veya instagram hesabı var mı?
ben lohusa takımı almak istiyorum hemde en gösterişlisinden ( çünkü fotoğraf çektireceğiz nasipse ) ama istediğim takımlar 400 tl den başlıyor dantelli güpürlü falan, uygun fiyata satan bildiğiniz bir site veya instagram hesabı var mı?
Hanimlar merhaba, oncelikle herkeze saglikli hamilelik diliyorum. Bu benim ilk hamileligim, be cocuk icin ilk etapta alincak kiyafet konusunda tecrubesizim. Daha deneyimli ve bilgili arkadaslardan rica etsem kac adet zibin, tulum, takim v.s. gerekir ilk 1 ay icin mesela paylasabilirmisiniz. Ayrica yenidogan kiyafetleri kac ay kullanabiliriz, tamam cocugun buyuklugune ve aldigi kiloya gore degisir ama ortalama nekadardir :) Ben bi posta yenidogan aldim, sonra gozume az geldi 1-2 parca daha aldim, ama yeterli olur mu bilemiyorum :) Cevap yazan herkeze tesekkurler
Mayıs ayı olduğu için hastane çıkışı 5 tane olmalı 5 li oluyor ya,kusup tulum giyilmiyo pek,iç zıbın ilk doğduğunda lazım,1 ay bunları giyer yaz bebeleri bol zıbın almak lazım 3 6 ay arası,hastane için battaniye,ağız bezi,1 beden bebek bezi 0 alma,çorap 3ay küçük ćoraptan 3-5 tane yatarken yine ince altüst pijama 2 takım geririni 6-9
Canım tecrübe anne değilim ilk olacak nasipse.. ama aldığım ateş ölçeri denedim gayet turarlı sonuçlar veriyor çok memnun kaldım Saubern diye bir markanın. Hem kulaktan ölçüyor hem alından temassız ölçüyor. En büyük avantajı da bu bence çünkü çıkan sonucu kıyaslayabiliyorsun. Ayrıca oda sıcaklığı, mama su yada nesne sıcaklığını da ölçüyor. Ayrıca banyo ve mutfak termometresi almama da gerek kalmadı
Kızlar benim birkaç gündür sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde ağrı var ama durduk yere ağrı yapmıyor yürüyemiyorum eğilip kalkamıyorum neyden kaynaklı olabilir gikri olan var mı? Magnezyum da kullanıyorum ama ağrı bugğn iyice şiddetlenmiş durumda yerimden kalkamıyorum resmen
Kizlar kizlar yardiminiza ihtiyacim var pijama yakimi sabahlikli olan ilk resimdekini alicam sozce mavi mi beyaz mi alayim siz ne dyorsunuz ayri bir tane de elbise seklinde gecelik alicam biri mavi biri beyaz olsun istiyirum sizce hangisi mavi hangisi beyaz olmali 3. Resimdeki gorselde sadece ortadaki geceligi alicam
Kızlar benim birkaç gündür sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde ağrı var ama durduk yere ağrı yapmıyor yürüyemiyorum eğilip kalkamıyorum neyden kaynaklı olabilir gikri olan var mı? Magnezyum da kullanıyorum ama ağrı bugğn iyice şiddetlenmiş durumda yerimden kalkamıyorum resmen
Bendede aynı durum var doktoruma dün sordum ağrı yatınca geçiyorsa dinlenmen gerekli dedi ..yatınca geçiyor harbiden 3 4 gün rapor aldım evde yatıyorum. Ağrı varsa yat gülüm sende coook aricaz yatgmiz gunleri
Kizlar kizlar yardiminiza ihtiyacim var pijama yakimi sabahlikli olan ilk resimdekini alicam sozce mavi mi beyaz mi alayim siz ne dyorsunuz ayri bir tane de elbise seklinde gecelik alicam biri mavi biri beyaz olsun istiyirum sizce hangisi mavi hangisi beyaz olmali 3. Resimdeki gorselde sadece ortadaki geceligi alicam