Kizlar bizde araba bakmaya gittik aldik, bebek odasi bakmaya gittik siparis verdik.Esim cok heyecanli zaten. Fikir olsun diye baktığımız ürünlerde indirim vardi şansımıza, biraz erken oldu ama olsun. Mobilyayi 1ayda teslim ediyorlar, arabada da 3 ay degisim suresi vardi. Hayırlısı olur inşallah. Carters, b&g, koton ve lcw den 3.4parca kıyafet aldim, reflu yatağı, kuvet, chakra dan havlu fln baya birşey almış oldum. 1 ay gecincede ateş olceridir , bakım ürünü, hastane cikisi, nevresim vb eşyaları alicam. Suwenden sabahlikli gecelik aldim emzirme sutyeni penti ve lcw den. 1 takim daha lohusa seti alicam. Inşallah güzel gunlerde kullaniriz hepimiz ❤
Hanımlar merhaba. Bu benim ilk bebeğim ve doğumla ilgili kitap vs okumaya çalıyorum ve hep mahremiyeti vurgu yapıldığını görüyorum. Doğum için hastaneye yattıktan sonra yanımda sadece eşim ve annem olsun istiyorum. Zaten ailelerimizle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annem uzaktan gelecek doğuma yakın yanımda olacak. Ben de istiyorum ki bu bana özel anda ben karar vereyim yanımda kimin olacağına. Dün eşime dedim ki yanımda sadece sen ve annem olsun istiyorum. Peki annemi ne yapayım eve mı bırakayım diyor bana? Merak ettiğim şu odada olmayıp dışarda beklese olmuyor mu yani? Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimi kırmak istemiyorum ama doğum da bana özel bir şey ve kayınvalidemle bu anı paylaşacak samimiyetim yok, yanında rahat edemem. Kız kardeşimin bile o sırada odada olmasına gerek yok. Ama tabi eşime kendimi anlatamadan konuyu kapattı konuşamadık. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ya da deneyimli olanlar neler yaşadı paylaşırsanız sevinirim. Bu konuyu kırgınlık olmadan çözmek istiyorum.
esas olan, önemli olan sen ve bebeğin. elbetteki kendini rahat hissetmen gerekiyor. doğum ve sonrası için en ihtiyaç duyulan şey anlayış, hoşgörü... ben sancı çekerken yanımda eşim ve kayınvalidem vardı. kv sürekli yok bu doğurmaz daha, doğuracak olsaydı uykusu gelir uyurdu bunun uykusu yok deyip durdu. deli oldum. normalde evde çekecektim sancımı. hastaneye gitmek istedim peşimden gelmek istedi istemedim. sonuç: yolda suyum geldi kaka yapmış bebek strese girmiş acil sezaryen oldum. ama o karşımda ki bana bakıp bakıp doğurmaz daha deyip beni umursamamasını hala unutamıyorum. bu lohusalık doğumda öyle bir şey ki yaşadığın negatiflikleri asla unutmuyorsun.Hanımlar merhaba. Bu benim ilk bebeğim ve doğumla ilgili kitap vs okumaya çalıyorum ve hep mahremiyeti vurgu yapıldığını görüyorum. Doğum için hastaneye yattıktan sonra yanımda sadece eşim ve annem olsun istiyorum. Zaten ailelerimizle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annem uzaktan gelecek doğuma yakın yanımda olacak. Ben de istiyorum ki bu bana özel anda ben karar vereyim yanımda kimin olacağına. Dün eşime dedim ki yanımda sadece sen ve annem olsun istiyorum. Peki annemi ne yapayım eve mı bırakayım diyor bana? Merak ettiğim şu odada olmayıp dışarda beklese olmuyor mu yani? Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimi kırmak istemiyorum ama doğum da bana özel bir şey ve kayınvalidemle bu anı paylaşacak samimiyetim yok, yanında rahat edemem. Kız kardeşimin bile o sırada odada olmasına gerek yok. Ama tabi eşime kendimi anlatamadan konuyu kapattı konuşamadık. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ya da deneyimli olanlar neler yaşadı paylaşırsanız sevinirim. Bu konuyu kırgınlık olmadan çözmek istiyorum.
O zaman doğuma yalnızca eşinizi isteyin yanınızda, bu şekilde siz de eşiniz de kırılmamış olursunuz.esas olan, önemli olan sen ve bebeğin. elbetteki kendini rahat hissetmen gerekiyor. doğum ve sonrası için en ihtiyaç duyulan şey anlayış, hoşgörü... ben sancı çekerken yanımda eşim ve kayınvalidem vardı. kv sürekli yok bu doğurmaz daha, doğuracak olsaydı uykusu gelir uyurdu bunun uykusu yok deyip durdu. deli oldum. normalde evde çekecektim sancımı. hastaneye gitmek istedim peşimden gelmek istedi istemedim. sonuç: yolda suyum geldi kaka yapmış bebek strese girmiş acil sezaryen oldum. ama o karşımda ki bana bakıp bakıp doğurmaz daha deyip beni umursamamasını hala unutamıyorum. bu lohusalık doğumda öyle bir şey ki yaşadığın negatiflikleri asla unutmuyorsun.
esas olan, önemli olan sen ve bebeğin. elbetteki kendini rahat hissetmen gerekiyor. doğum ve sonrası için en ihtiyaç duyulan şey anlayış, hoşgörü... ben sancı çekerken yanımda eşim ve kayınvalidem vardı. kv sürekli yok bu doğurmaz daha, doğuracak olsaydı uykusu gelir uyurdu bunun uykusu yok deyip durdu. deli oldum. normalde evde çekecektim sancımı. hastaneye gitmek istedim peşimden gelmek istedi istemedim. sonuç: yolda suyum geldi kaka yapmış bebek strese girmiş acil sezaryen oldum. ama o karşımda ki bana bakıp bakıp doğurmaz daha deyip beni umursamamasını hala unutamıyorum. bu lohusalık doğumda öyle bir şey ki yaşadığın negatiflikleri asla unutmuyorsun.
ya valla esomesomcum kv nin olgun olup olmaması çok önemli. benim kayınvalidem hastaneye ziyarete gelenleri parçalayacaktı geldiniz diye anlatamam tavırlarını. sonra onun evine gittik (biz başka şehirde yaşıyoruz normalde memlekette yapmıştım doğumu ne saflık ne salaklık) eşimin isteğiyle onların evine gitmiştik. 1 kase çorba bile yapıp vermedi. annemde gelmesin diye onu da kovdu evden vs vs valla oğlum 19 aylık hala unutamıyorum o anları. bu sefer istanbulda doğurucam sadece annemle eşim olacak yanımda nasipseBen doğumdan o kadar korkuyorum ki, o anın bana özel olacağı bile aklımda değil, tek isteğim sağlıklı bir bebek ve ağrısız sızısız bir ben. Yanımda yöremde kim olacak aklıma bile takılmıyor inan. Ne güzel bak kitap okuyorsun, huzurla geçir günlerini,bu düşücelerden arın. Samimi değilsen kayınvaliden de mahremine burnunu sokmaz, annen senle ilgilenirken o başka şeyle sana yardımcı olur belki.
vallahi aklıma gelmedi :))) kız çok güzel fikirmiş ya bu :)))Ay yüzüne doğursaydınnnn.
Hmmmm ben ChiccoUSA sayfasında bi tanıtım izlemiştim amarikalılar kiyko diyor avrupalılar ise şiko. O zaman biz çılgın Türkler çiko demeye devamKiz ben avrupada buyudum orda yetiştim,
Çiko degil, kiko değil ama gercergi ŞİKO diye okuyoruz biz.
Belki şimdi kiko olmuştur
Ona bakarsan Euroya Avro yada Yuro diyolar türkiyede
ya valla esomesomcum kv nin olgun olup olmaması çok önemli. benim kayınvalidem hastaneye ziyarete gelenleri parçalayacaktı geldiniz diye anlatamam tavırlarını. sonra onun evine gittik (biz başka şehirde yaşıyoruz normalde memlekette yapmıştım doğumu ne saflık ne salaklık) eşimin isteğiyle onların evine gitmiştik. 1 kase çorba bile yapıp vermedi. annemde gelmesin diye onu da kovdu evden vs vs valla oğlum 19 aylık hala unutamıyorum o anları. bu sefer istanbulda doğurucam sadece annemle eşim olacak yanımda nasipse
Hmmmm ben ChiccoUSA sayfasında bi tanıtım izlemiştim amarikalılar kiyko diyor avrupalılar ise şiko. O zaman biz çılgın Türkler çiko demeye devam
saygılar bacımÜstelik berber yaşıyoruz.
O zaman ÇiggohGızzz sen angara bebesisinnn sana herşey serbest
Valla ben de benimkinden korkuyorum. Ağzından çıkanı bilmez. Kanama ile hastanede yatarken bana karnında ölen bebeğini anlatan biri. Doktor beni hastaneden çıkarttı. Beni de çıkartmışlardı gece öldü bebek demişti. Geçen gittiğimde de 5.5 aylık doğum yapan birini anlatıyordu. Anlatmayın bana üzülüyorum diyorum kibarca ama yok. üstelik bizimki yeni doğum yapmış demez herkesi toplarya valla esomesomcum kv nin olgun olup olmaması çok önemli. benim kayınvalidem hastaneye ziyarete gelenleri parçalayacaktı geldiniz diye anlatamam tavırlarını. sonra onun evine gittik (biz başka şehirde yaşıyoruz normalde memlekette yapmıştım doğumu ne saflık ne salaklık) eşimin isteğiyle onların evine gitmiştik. 1 kase çorba bile yapıp vermedi. annemde gelmesin diye onu da kovdu evden vs vs valla oğlum 19 aylık hala unutamıyorum o anları. bu sefer istanbulda doğurucam sadece annemle eşim olacak yanımda nasipse
Biraz çakallık olacak ama ebeyle konuşursun sadece 2 kişi kalsın dedirtirsinHanımlar merhaba. Bu benim ilk bebeğim ve doğumla ilgili kitap vs okumaya çalıyorum ve hep mahremiyeti vurgu yapıldığını görüyorum. Doğum için hastaneye yattıktan sonra yanımda sadece eşim ve annem olsun istiyorum. Zaten ailelerimizle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Annem uzaktan gelecek doğuma yakın yanımda olacak. Ben de istiyorum ki bu bana özel anda ben karar vereyim yanımda kimin olacağına. Dün eşime dedim ki yanımda sadece sen ve annem olsun istiyorum. Peki annemi ne yapayım eve mı bırakayım diyor bana? Merak ettiğim şu odada olmayıp dışarda beklese olmuyor mu yani? Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimi kırmak istemiyorum ama doğum da bana özel bir şey ve kayınvalidemle bu anı paylaşacak samimiyetim yok, yanında rahat edemem. Kız kardeşimin bile o sırada odada olmasına gerek yok. Ama tabi eşime kendimi anlatamadan konuyu kapattı konuşamadık. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ya da deneyimli olanlar neler yaşadı paylaşırsanız sevinirim. Bu konuyu kırgınlık olmadan çözmek istiyorum.
ayyy benim eşim annesi orada beni ailemi boğup öldürse eline sağlık der. şöyle ki annesi abisiyle anlaşamıyor ve kendisi annesine çok düşkün. annesinin tüm dengesiz hareketleri karşısındaki tek yorumu kadıncağız çok iyi niyetli sadece sinir hastası naapsın der...Valla ben de benimkinden korkuyorum. Ağzından çıkanı bilmez. Kanama ile hastanede yatarken bana karnında ölen bebeğini anlatan biri. Doktor beni hastaneden çıkarttı. Beni de çıkartmışlardı gece öldü bebek demişti. Geçen gittiğimde de 5.5 aylık doğum yapan birini anlatıyordu. Anlatmayın bana üzülüyorum diyorum kibarca ama yok. üstelik bizimki yeni doğum yapmış demez herkesi toplarAllah bana sabır versin. Ben birşey demem yine de yüz göz olmak istemiyorum ama eşimle çok kavga ediyorlar. Eşim de ben cevap vermiyorum diye bana kızıyor sonra biz de tartışıyoruz. Ama bir de ben gaz verirsem anne oğul arası bozulur. Eşim zaten asabi ailesine karşı. Günahına giremem kimsenin. Yazık onun da karakteri öyle. Ama toplum içine girince hep diken üstündeyim çok kalp kırıyor çünkü.
Senin eş benim eşin aynısıymışValla ben de benimkinden korkuyorum. Ağzından çıkanı bilmez. Kanama ile hastanede yatarken bana karnında ölen bebeğini anlatan biri. Doktor beni hastaneden çıkarttı. Beni de çıkartmışlardı gece öldü bebek demişti. Geçen gittiğimde de 5.5 aylık doğum yapan birini anlatıyordu. Anlatmayın bana üzülüyorum diyorum kibarca ama yok. üstelik bizimki yeni doğum yapmış demez herkesi toplarAllah bana sabır versin. Ben birşey demem yine de yüz göz olmak istemiyorum ama eşimle çok kavga ediyorlar. Eşim de ben cevap vermiyorum diye bana kızıyor sonra biz de tartışıyoruz. Ama bir de ben gaz verirsem anne oğul arası bozulur. Eşim zaten asabi ailesine karşı. Günahına giremem kimsenin. Yazık onun da karakteri öyle. Ama toplum içine girince hep diken üstündeyim çok kalp kırıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?