Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

O kötüymüş işte.

Evet canim caresi var en azindan agriyi kesiyor mutlaka dr danis dozunu ayarlarlar.bende oglumda kullanmistim.sana teshis kondumu ne tur romatizma var

Ben gebelik öncesi de ilaç kullanıyordum, her ay ölçtürüyorum ona göre ilaç dozumu ayarlıyor endokrinoloji ve kendi doktorum. En son benim de 3.5 çıktı, 3'ün altında olmasını istiyoruz 2. trimesterde dedi doktorum ve ilaç dozumu yükseltti. Tiroit ilacı gebelikte A grubu kategorisinde güvenle kullanabilirsiniz, endişelenmeyin evet ilaçla da hemen düşüyor.

Ne kadar hoşlanmasakta,benim ki gelmez ama düşünse seninde torunun olsa görmek yanında olmak istersin,annen varmış zaten çok takılma herkese onlarda ailenin devamı sonuçta sürekli odada olamazlar zaten bunlara takılma sağlıkla gelsin yanına yeterki gözün görmesin olumsuzlukları

Çok dertleniyorum varlık içinde yokmuş gibi yaşatılmaya ama böyle vallahi

Apartmanımızda yaşlı bir teyze var, çamaşır makinesinin su gider hortumunu kovaya akıtıyormuş,o sularla da tuvaletlerini yıkıyormuş. Kayınvaliden ile akraba bence kesin

Hanimlar merhaba, oncelikle herkeze saglikli hamilelik diliyorum. Bu benim ilk hamileligim, be cocuk icin ilk etapta alincak kiyafet konusunda tecrubesizim. Daha deneyimli ve bilgili arkadaslardan rica etsem kac adet zibin, tulum, takim v.s. gerekir ilk 1 ay icin mesela paylasabilirmisiniz. Ayrica yenidogan kiyafetleri kac ay kullanabiliriz, tamam cocugun buyuklugune ve aldigi kiloya gore degisir ama ortalama nekadardir :) Ben bi posta yenidogan aldim, sonra gozume az geldi 1-2 parca daha aldim, ama yeterli olur mu bilemiyorum :) Cevap yazan herkeze tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…