Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Him anladim cnm.. kolay gelsin sana.. saglikli olda hepsini yaparsin inşallah

Ben tesettürlü olduğum için böyle tercih ettim yoksa kısa kollu alabilirdim evet, zaten lohusalar baya terliyor diyorlar
Anladım canım. Benim de uzun kollu Bi pijama ve uzun kollu bir geceliğim var. İlk doğumda giymek nasip olmamıştı. Şimdi de kısa kollu mu alsam diye tereddütteyim.

Kızlar bunların boyutu nedir bilmiyorum ama çocum valizi olduğu için küçüktür diye tahmin ediyorum. Hastaneye götüreceğiniz bavul birazcık daha büyük olsa iyi olabilir
Kabin boy valiz ile aynı iç hacmi. Kabin boy valizden büyüğünü de götürmem hastaneye, tatile gider gibi

Günlük kullanım için bunu çok beğendim kullanan/alan var mı aramızda.
30 cm en/40 cm boy ideal mi ki?

Arka kısımda tam açılır bölüm sayesinde çantanın en altındaki eşyalara kolay ulaşım imkanı,

Bu özellik hoşuma gitti reklam gibi oldu ama

Son düzenleme:
Kabin boy valiz ile aynı iç hacmi. Kabin boy valizden büyüğünü de götürmem hastaneye, tatile gider gibi
Bende 2 tane kabin boy valizi haizrlicam, biri oglumun biri kizimin.. onlari kullanacam bezide paketle gotururz inşallah

Yaa ne guzelmis buu canta baktigim su gunlerde farkli bir aydinlanma yasattin bana cunku heryerde su klasik anne bebek cantalarindan var artik kabullenmistim onlardan birini almam gerektigine model cok guzel ve sevimli ama kullanilabilirlik olarak ben de yorumlari merak ediyorum takipteyim

Kizlar saclarinizdaki dokulme artti mi?? Ben d vit b12 ve kan ilaci kullanmama ragmen bir aydir asiri bir dökülme yasiyorum boyle giderse kel kalmam cok da uzak degil hangi degerime baktirmam lazim acaba ya da ne kullanmam gerek tavsiyesi olan var mi

Benim de tam tersi, avuç avuç dökülen saçlarım hamileliğin son 2 ayında dökülmemeye başladı. Bildiğim kadarıyla gebelikte değişen hormonlardan dolayı saçlar güçleniyor, doğum sonrası dökülme oluyor. Belki gebelikle alakalı değil de dönemsel bir dökülmedir sizinkisi, çünkü takviye de kullanıyormuşsunuz. Ya da demir ilacınız doz olarak düşük kalıyordur, çünkü demir eksikliği anemisi çok saç döküyor.

Genellikle hamilelikte gürleşir saçlar multivitamin sayesinde. Multivitamin kullanmayı deneyebilirsin. İçinde özellikle biotin içerenlerden.

Benim de tam tersi demir kullanmaya başlayalı yani bir haftadır saçlarım parladı sanki. Belki alakasız ama saçlarım aynada dikkatimi çekiyor dökülme de azaldı mı ne aman maşallah diyim

Benim de tam tersi demir kullanmaya başlayalı yani bir haftadır saçlarım parladı sanki. Belki alakasız ama saçlarım aynada dikkatimi çekiyor dökülme de azaldı mı ne aman maşallah diyim
Evet benim de saçlarım normalde cansızdır, en son çocukken bu kadar sağlıklı görünüyordu

Aynı ağrı bende de var sabah yazmıştım ama benim ağrı tanıdık romatizma ağrısı. Topallıyorum ben artık. İçten kemik çürüyor gibi
Yatınca geçmekten ziyade sadece ayağa kalkınca yürürken eğilince falan olan bir ağrı. Aslında bacaktan çok kasıkta romatizma ağrısını çocukluktan bilirim onun gibi de değil.. doktorum ortopediye görünmemi istedi bi randevu alayım diyorum ama hastaneye gitmeye korkuyorum her yerde virüs salgın

Genellikle hamilelikte gürleşir saçlar multivitamin sayesinde. Multivitamin kullanmayı deneyebilirsin. İçinde özellikle biotin içerenlerden.
Aslinda kan ilacim gyno ferro, icinde folik asit b12 falan da var ama anlamadim. Normalde benim de cildim ve saclarim guzellesmisti ama son zamanlarda dökülme artti. Onumuzdeki hafta doktor randevum var o zaman sorucam doktoruma. Oncesinde saglik ocaginda degerlere baktiricaktim tsh vs ama bu sac icin ekstra neye baktirmam gerekiyor? Aile hekimi tsh b12 dvit kan degerleri falan bakiyor sadece

Benim bildiğim folik asit, b12, d vitamini, özellikle de demir eksikliği durumları saç dökülmesini tetikliyor. Tiroit değerleri de etkiliyor.

Bugun magnezyum.yazdi dr annemde icerigine bakmis e 110 varmis oda zeka geriligi vs yapiyormus sizin ictiginiz magnezyumlarda da bu madde varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…