Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Resim yok amatorce biz cekeriz ama bnde beyaz daha iyi gbi geldi ama etrafimdaki herkesde mavi al dyo bilemedim
Aynı benim çevrem gibi beyaz ilk giyimde güzel duruyor,kullanışlı olsun diye mavi diyorlar içinden ne geçiyorsa artik

Kalitesini bilmiyorum ama lohusasepeti ve lohusam sayfasında 200 TL falan var. Suwen de de var. Özellikle trendyolda

Aynı ağrı bende de var sabah yazmıştım ama benim ağrı tanıdık romatizma ağrısı. Topallıyorum ben artık. İçten kemik çürüyor gibi

moon83 özlettin kendini nasilsin?
Iyiyim kuzum bu ara cok giremiyorum annemler geldi izmirden onlar gelmisken bebegimin hazirlkklarini yapiyim diyorum. alisveris.abilerden kalan beyaz seyler sari vs kiza olabilecek swylwri ayirdim.yikayip utuluyorum yeni kiyafetler de yikancak .kosturmaca ile geciyor

Yeni doganlar da kiyafet 50 cm.falan oluyor ben baktim cocuklardan kalma lara 50 le hic giydimemisim bile 54 cm.dogdu ikinci oglum yani yenindogan cok almayin derim ama zıbin cok kullandim mayista burda hava tam isinmiyor o yüzden ince uzun kollu takimlar almak mantikli geliyor bana.evimde serin oluyor yazin klima bile kullanmiyoruz.ince yelekler alin penye onlar iyi oluyor.ama 3 6 aylarda kisa kollu alt ust takim alinabilir.asirida almaya gerek yok bence sonucta evde kalmicaz ya hep carsiya gidilincede alinir.ince penye battaniyler de iyi oluyor.

Kızlar bugun midem de sabahtan beri yanma var okadar kotu ki. Iyi gelcek bseyler varmidir yoksa doktora ilac mi yazdirsam

Katılıyorum. Toz pembe bir ilişkimiz vardı doğum öncesi. Doğum ve lohusalık dönemindeki yaşananlar sonucunda şuan durum hiç iyi değil. Asla unutulmuyor hissesttirdikleri. Mümkün olduğunca uzak durmalarında fayda var

Atolyearinna, Cossybyaqua, zerrebebe, onlinecamasir.comm, lohusasepeti, angelbtk, by_serpilsener, lohusaavm, kagankytasarim, benim bildiklerim

de
Kesinlikle hiç gelmesin değil düşüncem katılıyorum onun da torunu ve eşim bu mutluluğu ailesiyle paylaşmayı elbette isteyecek. Ama doğumhaneye gitmeden odada ne kadar kalıcam kim bilir. Yanında rahat edemediğim birini o durumda odada istemiyorum sürekli ki kız kardeşim vs de olsun istemiyorum mesela oda sakin olsun sadece ihtiyaç duyacaklarim olsun yanımda tek istediğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…