Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hamileliğimin başından beri saçlarım çok dökülüyor hatta kaşlarım bile seyrekleşti diyebilirim multivitamine yeni başladım ama demir hapını 2 aydır içiyorum tiroid ilacımı da içiyorum bu hormonlar bana yaramadı sanırım cilt saç soldum resmen

Kizim cok istiyor illa efe de efe zeyd de hikayesinden cok etkilendigim bir sahabe uymamis mi yada kulaga kotu mu geliyor sizce
Bence zeyd ismi cok guzel ve anlamli canim.. Ama zamane cocuklari dalga gececek yer aradigi icin esin boyle dusunuyor olabilir.. Ben bekir alp koycam bekir kayinpederimin adi beko derler mi tuzsuz derler mii diye sürekli düşünüyorum alpe de kesin kalp derler ne koyarsan koy mutlaka insanoglu bi seyler söyleyecek

Dimi dimi cok haklisin az daha cabaliyim ben alp ismini tasiyanlarin akademik basarisi yuksek oluyor guzel bir ek isim sen dyince fark eettim bnm kiz hep efe dye seviyor kardesini ondan mi acaba karnimi delbe cabasi

Benim ilk baslarda cok dokuluyodu saçim kalmiycak bu gidisle diyodum ama multivitamin kullandigimdan beri azaldi suan cok az dokuluyo

Güzel duruyor canım benim buna benzer kol çantası şeklinde vardı biberon kısmını hiç kullanmadığım için sırt çantasına döndüm 3 gözlü sırt çantası aldım şimdi onu kullanıyorum, ihtiyaca göre de alabilirsin bebiş biberon kabul etmezse. mesela oğluma da küçük bir çanta aldım yürümeye başladıktan sonra onu da kullanıyoruz içine oyuncaklarını getiriyor birer yedek falan koyuyoruz 3 dk taşıyıp veriyor bana

Kizlar zeyd efe ismi nasil kocami ikna edemiyorum bir turlu efe kismini kizim cok istiyor zeyd ne zeytin derler cocuga yazik dyo ya saka gbi kocam gercekten
Ah bu eşler yok mu yahu Neva'ya ikna edene kadar ne vaaaa bea derler dedi Çanakkaleli olunca Zeyd ne demek canım senin gönlünden geçen ne ise onu koy. cidden bu isim olmalı diyorsun tam içine siniyor.

Ah bu eşler yok mu yahu Neva'ya ikna edene kadar ne vaaaa bea derler dedi Çanakkaleli olunca Zeyd ne demek canım senin gönlünden geçen ne ise onu koy. cidden bu isim olmalı diyorsun tam içine siniyor.
isim konusuna benimde karışan yok pek rahatım bu konudaoğlumada ben koymuştum ismini

isim konusuna benimde karışan yok pek rahatım bu konudaoğlumada ben koymuştum ismini
Oğlumda eşim Yusuf benim hayalim dedi diretti benim içime hiç sinmemişti hatta eski sevgilin ile mi kurdun hayalini falan diye baya kuruntu yapmıştım sonra adamın da çocuğu koysun ben de yanına bir şey bulayım bari dedim baya araştırıp Yekta'yı buldum soy adımız da y ile başlıyor şimdi içime siniyor ama yine tek başına Yusuf demedim bir kere bile ama iki ismi ile kullanıyorum hatta eşimden daha çok Yusuf Yekta diyorum. Eşim Yekta diyor genelde. Kız için Neva yı istemedi ama sen istiyorsun olsun dedi kendisi Irmak Ece diyor beni kızdırmak için ama bir yandan diyorum Ece Neva mı koysam istediği olsun diyorum bir yandan yeter oğlana koydu kız benimdir diyorum. (ırmak ismi cidden istemiyorum neden bilmem yoksa o da güzeldir Yusuf gibi) son kararım Nil Neva, Nili de ona beğendirdim iyi kötü o da bir ırmak sonuçta

Anlamli olsun istiyorum ve isim listesi yapmisiz olabilrcek isimler boyle kuzey demir felan yazmisiz derin bir anlami olan yok ama zeyd in hikayesini okudum ve dedim cocugumun ismi zeyd olmali zeyd zor gelen soyleyemeyen efe desin canim cok az daha seyyapayim esime sarma mi sarsam napsam

Yusuf ismiyle ogrendigim bilgi dun gece aglayan ve inleyen insan demekmis iki dedemin ve kardesimin adi olmasa aklimdaydi adiyla yasasin yavrulariniz neva cok guzel bir isim yanina ekleme yapmayin bence ☺

Merhabalar kızlar nasılsınız benim dişimin dolgusu düştü doktoruma sordum riskleri var göze alıp yaptırmak istiyorsan yaptır dedi ben de korktum öylece kaldım diş yaptıranınız var mı ya da sıkıntı yaşayan doktoruna soran oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…