Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk kzimda yaptdim cok agri kesici vermiyorlar ama yaptrabilirsin uzmana bagli

Ben yenidoğan için bebeği en az 10 kez giydirebilecek kıyafet olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kızımda problem yaşadım. Çok alma çocuk büyüyor hemen dediler. 3-4 takım almıştım. İyi güzel çocuk büyüyor da bi yandan da kirleniyor. Günde 3-4 kıyafet kirleniyor, e bunların yıkanması kuruması zaman alıyor. Makina dolmasını beklemeden elde yıkıyorsunuz bu sefer de elde yıkayınca daha ıslak olduğu için kurumuyor yine kıyafetsiz kalıyorsunuz. Gidip koştur koştur kıyafet almıştılar çarşıdan.

Ben ilk kzimda yaptdim cok agri kesici vermiyorlar ama yaptrabilirsin uzmana bagli
Doktorum korkuttu beni yaa ağrı kesiciden dolayı mı yaptırmayı önermiyorlar acaba doktorum sonuçta bi işlem yapılıyor dedi o yüzden riskli dedi

Bende seninle aynı durumdayım. Herkesin hamilelikte güzelleşip lohusalıkta dökülüyomuş. Şubat 4 te randevum sorucam doktoruma. Sen sorarsan önceden lütfen burada da paylaş

aynen dediğiniz gibi oluyor oğlumda aldığım kıyafetler yetmedi bile hatta içimden geçirdim ikinci olursa kesinlikle daha fazlası lazım diye

Bayram benim de korkulu rüyam. Geçen doğumumda 20 gün cümbür cemaat bizde kaldılar çünkü. Kv, kp görümce, görümcenin çocuğu, eşi..

Benim de 20lik dişim tutmuştu geçen ay ama apseli olduğu için antibiyotik içip çektirmeyi göze alamadım 1 hafta çektim sonra kendi kendine geçti ( eğer ağrıyorsa karanfil yağı iyi geliyor dene derim )

Son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum. 22+6 olduk bugün. Ama bi baskı hissediyorum aşağı doğru bu normal mi?

Son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum. 22+6 olduk bugün. Ama bi baskı hissediyorum aşağı doğru bu normal mi?
ayakları aşağıda olunca hareket ettikçe o baskı olabiliyor. yani bana doktorum öyle demişti geçen hafta

canım ben yaptırdım geçen ay ama benim kanal tedavisi olmuş dişimin dolgusu düşmüştü o yüzden anestezi falan hiç birşeye gerek olmadan temizledi bir dolgu yaptı geçici.

Yusuf ismiyle ogrendigim bilgi dun gece aglayan ve inleyen insan demekmis iki dedemin ve kardesimin adi olmasa aklimdaydi adiyla yasasin yavrulariniz neva cok guzel bir isim yanina ekleme yapmayin bence ☺
aslında yusuf peygamber zamanında anlamı hükümdar demek sonradan ah eden inleyen yakıştırdılar bence :) ama oğlumun ağladığını bilmem şu son aylara kadar uslu bir çocuktu şimdi 2 yaş sendromunda

Ah o sendromlar ben tam bitirdim o isleri simdi tekrar basliyorum

canım ben yaptırdım geçen ay ama benim kanal tedavisi olmuş dişimin dolgusu düşmüştü o yüzden anestezi falan hiç birşeye gerek olmadan temizledi bir dolgu yaptı geçici.
Benim de öyle işte kanal tedavi olan dişimin dolgusu düştü aynı şekilde yaa yaptırabilir miyim doktor korkuttu beni ya bi tane hastası rapor yazmış gitmiş diş yaptırmış bebeği anne karnında ölmüş ama tabi başka bir şeyden mi olmuş diş yaptırmış diye mi onu bilemeyiz dedi doktor

Benim de 20lik dişim tutmuştu geçen ay ama apseli olduğu için antibiyotik içip çektirmeyi göze alamadım 1 hafta çektim sonra kendi kendine geçti ( eğer ağrıyorsa karanfil yağı iyi geliyor dene derim )
Sağol canım şimdilik ağrı yok ama boş olduğu için ilerde bana sıkıntı doğuracağını düşünüyorum bir şey yiyemiyorum o taraftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…