Hamileliğimin başından beri saçlarım çok dökülüyor hatta kaşlarım bile seyrekleşti diyebilirim multivitamine yeni başladım ama demir hapını 2 aydır içiyorum tiroid ilacımı da içiyorum bu hormonlar bana yaramadı sanırım cilt saç soldum resmen
Bende seninle aynı durumdayım. Herkesin hamilelikte güzelleşip lohusalıkta dökülüyomuş. Şubat 4 te randevum sorucam doktoruma. Sen sorarsan önceden lütfen burada da paylaş
Benim baslarda cok guzeldi kizlar hatta saclarim cok hosuma gidiyordu yuzum puruzsuzlesmisti. Suan yuzum hala oyle ama saclarim cok dokulmeye basladi. Onumuzdeki hafta doktora gidicem o zaman sorucam sebebini. Bana multivitamin yazmamisti b12 ve d ayri ayri verdi belki bunlari degistirir bilmiyorum
Lohusayken çok ateş basıyor, hastane odası da çok sıcak oluyor. Biz evi de sıcak tutuyoruz bebek var diye.
Ben haziranda doğum yaptım. Bulsam çıplak gezerdim ilkinde. Çooook terlemiştim.
Benim de öyle işte kanal tedavi olan dişimin dolgusu düştü aynı şekilde yaa yaptırabilir miyim doktor korkuttu beni ya bi tane hastası rapor yazmış gitmiş diş yaptırmış bebeği anne karnında ölmüş ama tabi başka bir şeyden mi olmuş diş yaptırmış diye mi onu bilemeyiz dedi doktor
Kız olur mu öyle şey iğne bile vurmadı az temizledi kapattı o kadar. Allah korusun açık kalsa mikrop kapar enfeksiyon olur sonra ne yaparsın. Yaptır sen.
Lohusayken çok ateş basıyor, hastane odası da çok sıcak oluyor. Biz evi de sıcak tutuyoruz bebek var diye.
benim de komple kaburgamın altından diğer altına doğru yatıyor. o yüzden yemek yiyince midem dışarı fırtlıyor sonra kıvran dur :) yemek yemek işkence haline geliyor.
Benim baslarda cok guzeldi kizlar hatta saclarim cok hosuma gidiyordu yuzum puruzsuzlesmisti. Suan yuzum hala oyle ama saclarim cok dokulmeye basladi. Onumuzdeki hafta doktora gidicem o zaman sorucam sebebini. Bana multivitamin yazmamisti b12 ve d ayri ayri verdi belki bunlari degistirir bilmiyorum
ben süt sağma makinesini doğumdan sonra alırım diye sona bıraktım. ya sütüm olmazsa yada hiç ihtiyacım olmazsa gibi durumlardan dolayı ihtiyacım olursa alacağım. sonuçta kolay bulunabilir bir ürün bence
Kız olur mu öyle şey iğne bile vurmadı az temizledi kapattı o kadar. Allah korusun açık kalsa mikrop kapar enfeksiyon olur sonra ne yaparsın. Yaptır sen.