Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim bildiğim folik asit, b12, d vitamini, özellikle de demir eksikliği durumları saç dökülmesini tetikliyor. Tiroit değerleri de etkiliyor.
Benim ilk baslarda cok dokuluyodu saçim kalmiycak bu gidisle diyodum ama multivitamin kullandigimdan beri azaldi suan cok az dokuluyo
Bende seninle aynı durumdayım. Herkesin hamilelikte güzelleşip lohusalıkta dökülüyomuş. Şubat 4 te randevum sorucam doktoruma. Sen sorarsan önceden lütfen burada da paylaş
Benim baslarda cok guzeldi kizlar hatta saclarim cok hosuma gidiyordu yuzum puruzsuzlesmisti. Suan yuzum hala oyle ama saclarim cok dokulmeye basladi. Onumuzdeki hafta doktora gidicem o zaman sorucam sebebini. Bana multivitamin yazmamisti b12 ve d ayri ayri verdi belki bunlari degistirir bilmiyorum

Çok güzel ama mayısta acaba kısa kolluya da ihtiyaç olur mu acaba?
Lohusayken çok ateş basıyor, hastane odası da çok sıcak oluyor. Biz evi de sıcak tutuyoruz bebek var diye.
Ben haziranda doğum yaptım. Bulsam çıplak gezerdim ilkinde. Çooook terlemiştim.

Kız olur mu öyle şey iğne bile vurmadı az temizledi kapattı o kadar. Allah korusun açık kalsa mikrop kapar enfeksiyon olur sonra ne yaparsın. Yaptır sen.

Lohusayken çok ateş basıyor, hastane odası da çok sıcak oluyor. Biz evi de sıcak tutuyoruz bebek var diye.
Ben haziranda doğum yaptım. Bulsam çıplak gezerdim ilkinde. Çooook terlemiştim.
Ben subat ayinda terden buharlasiyordum artik ki mayis hastanede ayarlanir bir sekilde ama evde drek tayt kisa kollu moduna girilir bence

benim eşşek sıpam makat duruş pozisyonundaymış canıma okuyo kafası nerdeyse göğsünün altonda dedi doktor. Alttan alttan da tekmeliyo çok oturunca nefes alamaz moda geliyorum. Karın, bel birçok ağrımın sebebide pozisyonuymuş bende aşağıda diye endişeleniyodum ama ayakları orda olduğu için öyleymiş

benim de komple kaburgamın altından diğer altına doğru yatıyor. o yüzden yemek yiyince midem dışarı fırtlıyor sonra kıvran dur :) yemek yemek işkence haline geliyor.

Bana multivitamini saglik ocagi vermisti canim. Ucretsiz veriyo bittikce gidip aliyorum

Kızlar bu süt sağma mak olmazsa olmaz mı? Yoksa duruma göre mi hareket edicez
ben süt sağma makinesini doğumdan sonra alırım diye sona bıraktım. ya sütüm olmazsa yada hiç ihtiyacım olmazsa gibi durumlardan dolayı ihtiyacım olursa alacağım. sonuçta kolay bulunabilir bir ürün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…