Tek benim popoma vurmadığına sevindim
Erkenmiş canım. Hatta bazen hamileyken anlamıyormuşsun doğumdan sonra farkediyormuşsun. Gerginlik gidince belli oluyormuş. Arkadaşım dedi bana da. Benim büyük bi göbeğim yok. O yüzden olmaz diye umut ediyorum.Hamilelikte çatlayan anneler tam olarak kaçıncı hafta basliyor catlamalar? Zira ben hala catladim diye seviniyorum ama erken mi
Benim popo disinda mesaneye vuruyor bazen de anlik tuvaletim gelip gidiyo o da cok troll bir hisTek benim popoma vurmadığına sevindimGerçekten çok komik popoma vurunca irkiliyorum ben. Sanki gaz gibi oluyor millet yanlış anlayacak sanıyorum ama kimse hissetmiyor. Ben irkiliyorum
Ay benim göbeğim simdiden pörtledi karpuzu bütün yutmus gibiyim. Dun baya inceledim aynada catlagim yoktu insaallah olmaz yaa genetikmis catlamak genetigime guvenmek istiyorum suan icinErkenmiş canım. Hatta bazen hamileyken anlamıyormuşsun doğumdan sonra farkediyormuşsun. Gerginlik gidince belli oluyormuş. Arkadaşım dedi bana da. Benim büyük bi göbeğim yok. O yüzden olmaz diye umut ediyorum.
Gule gule kullansin minik:) sanirim ben de nakişli bisey yaptiricam böyle ya da dümdüz beyaz. Bunlar daha asil duruyor diger takimlara göreKizlar ana kuzusundan verdigim siparis geldi cok memnun kaldim surekli whatsapptan yazi stiline kadar sordular tavsiye ederim siteyi
Ben hastane cikisi aldim aslinda bunu da fotoğraf cekiminde kullancaz İnşallahGule gule kullansin minik:) sanirim ben de nakişli bisey yaptiricam böyle ya da dümdüz beyaz. Bunlar daha asil duruyor diger takimlara göre
Tek benim popoma vurmadığına sevindimGerçekten çok komik popoma vurunca irkiliyorum ben. Sanki gaz gibi oluyor millet yanlış anlayacak sanıyorum ama kimse hissetmiyor. Ben irkiliyorum
Ben de yalnız değilmişim mesaneme popoma sallıyor bazenBenim popo disinda mesaneye vuruyor bazen de anlik tuvaletim gelip gidiyo o da cok troll bir his
Ay benim göbeğim simdiden pörtledi karpuzu bütün yutmus gibiyim. Dun baya inceledim aynada catlagim yoktu insaallah olmaz yaa genetikmis catlamak genetigime guvenmek istiyorum suan icin
Bnimde mide kismim alt karnimdan daha onde duruyo herkes karnin ikiye ayrik gibiduruyo diyo sinirim bozuluyo. Insanlar hamile kadinlari uzmeye bayiliyolarBen de yalnız değilmişim mesaneme popoma sallıyor bazenbazen de kaburgalarıma doğru. Bir de kızlar vücut yapısı mıdır bilmiyorum ama göbeğim aşağıda büyüyor kendimi bildim bileli hep alt karnım çıkardı mide kısmım hep boş kalırdı acaba onla alakalı mı ama çevreden bebeğin aşağıda gibi söylemleri duymaya başladım zaten ağrım sızım çok, moralim daha da bozuluyor
Takma bence doktor bakar onlara. Benim de moralimi çok bozdular karnın yok diye. Çok taktım doktorum dedi ki bebek yukarıda midenin orada. İç karnın geniştir dedi.Ben de yalnız değilmişim mesaneme popoma sallıyor bazenbazen de kaburgalarıma doğru. Bir de kızlar vücut yapısı mıdır bilmiyorum ama göbeğim aşağıda büyüyor kendimi bildim bileli hep alt karnım çıkardı mide kısmım hep boş kalırdı acaba onla alakalı mı ama çevreden bebeğin aşağıda gibi söylemleri duymaya başladım zaten ağrım sızım çok, moralim daha da bozuluyor
Benimde kesin nisan olurKizlar subat analari catir catir doguruyoorrr.. Galiba ben de nisan da dogurucam
Bnimde mide kismim alt karnimdan daha onde duruyo herkes karnin ikiye ayrik gibiduruyo diyo sinirim bozuluyo. Insanlar hamile kadinlari uzmeye bayiliyolar
Haklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekildeTakma bence doktor bakar onlara. Benim de moralimi çok bozdular karnın yok diye. Çok taktım doktorum dedi ki bebek yukarıda midenin orada. İç karnın geniştir dedi.
Cevremizdeki herkes doktor kesiliyo isteHaklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekilde
Canım ben kiloluyum benimde söylediğin gibi. Bazen bütün görünüyor ama çoğu zaman ayrı ayrı gibiHaklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekilde
Cevremizdeki herkes doktor kesiliyo isteHaklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekilde
hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
artık çok ani hareketler yapmamak lazım, geçen ben de eşimle maça gittim fazla hareketlilikten kasığıma bir ağrı girdi kalakaldımKızlar benim birkaç gündür sağ bacağımın kasıkla birleştiği yerde ağrı var ama durduk yere ağrı yapmıyor yürüyemiyorum eğilip kalkamıyorumneyden kaynaklı olabilir gikri olan var mı? Magnezyum da kullanıyorum ama ağrı bugğn iyice şiddetlenmiş durumda yerimden kalkamıyorum resmen
bence sen en çok hangisini beğendiysen hangisinin içinde iyi hissedeceksen onu alKizlar kizlar yardiminiza ihtiyacim var pijama yakimi sabahlikli olan ilk resimdekini alicam sozce mavi mi beyaz mi alayim siz ne dyorsunuz ayri bir tane de elbise seklinde gecelik alicam biri mavi biri beyaz olsun istiyirum sizce hangisi mavi hangisi beyaz olmali 3. Resimdeki gorselde sadece ortadaki geceligi alicam
benim çok dökülüyordu çok şükür azaldı. demir eksikliğim fazlaydı, sömürmüş miniğim resmen beni, onunla ilgiliydi diye düşünüyorum çünkü değerim arttıkça dökülme azaldı.Kizlar saclarinizdaki dokulme artti mi?? Ben d vit b12 ve kan ilaci kullanmama ragmen bir aydir asiri bir dökülme yasiyorum boyle giderse kel kalmam cok da uzak degilhangi degerime baktirmam lazim acaba ya da ne kullanmam gerek tavsiyesi olan var mi
bebek büyüyor, suyu var, plasenta var, baskı olması çook normalSon 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum. 22+6 olduk bugün. Ama bi baskı hissediyorum aşağı doğru bu normal mi?
hep öyle durmaz galiba, dönmüyor muymuş hiç? detay ultrasonda gördük biz de, baştan baş aşağıydı, sonra sağdan sola yayıldı, en son yoga yapar gibi oturuyordu makat pozisyonundabenim eşşek sıpam makat duruş pozisyonundaymış canıma okuyokafası nerdeyse göğsünün altonda dedi doktor. Alttan alttan da tekmeliyo çok oturunca nefes alamaz moda geliyorum. Karın, bel birçok ağrımın sebebide pozisyonuymuş bende aşağıda diye endişeleniyodum ama ayakları orda olduğu için öyleymiş
acil ve öncelikli bir ihtiyaç değil bence, hele çalışmıyorsanız, sütün durumuna göre karar verip alırsınız. ben ilk bebeğimde mastit olunca almıştım. gerçi bebekle araştırma fırsatım olmadı ve bilindik diye avent aldım ama sütüm azalınca hastane tipi bir makina almam gerekti tekrardan, 2 yıl sağdım şükür. almasanız bile biraz araştırmakta fayda varKızlar bu süt sağma mak olmazsa olmaz mı? Yoksa duruma göre mi hareket edicez
valla kiminin belirgin oluyor kiminin davul gibi gergin olunca farkedemiyor, arkadaşım hamileyken anlamadı sonradan marul gibi oldu karnıHamilelikte çatlayan anneler tam olarak kaçıncı hafta basliyor catlamalar? Zira ben hala catlamadim diye seviniyorum ama erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?