Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hamilelikte çatlayan anneler tam olarak kaçıncı hafta basliyor catlamalar? Zira ben hala catlamadim diye seviniyorum ama erken mi

Son düzenleme:
Hamilelikte çatlayan anneler tam olarak kaçıncı hafta basliyor catlamalar? Zira ben hala catladim diye seviniyorum ama erken mi
Erkenmiş canım. Hatta bazen hamileyken anlamıyormuşsun doğumdan sonra farkediyormuşsun. Gerginlik gidince belli oluyormuş. Arkadaşım dedi bana da. Benim büyük bi göbeğim yok. O yüzden olmaz diye umut ediyorum.

Tek benim popoma vurmadığına sevindim Gerçekten çok komik popoma vurunca irkiliyorum ben. Sanki gaz gibi oluyor millet yanlış anlayacak sanıyorum ama kimse hissetmiyor. Ben irkiliyorum
Benim popo disinda mesaneye vuruyor bazen de anlik tuvaletim gelip gidiyo o da cok troll bir his
Ay benim göbeğim simdiden pörtledi karpuzu bütün yutmus gibiyim. Dun baya inceledim aynada catlagim yoktu insaallah olmaz yaa genetikmis catlamak genetigime guvenmek istiyorum suan icin

Kizlar ana kuzusundan verdigim siparis geldi cok memnun kaldim surekli whatsapptan yazi stiline kadar sordular tavsiye ederim siteyi
Gule gule kullansin minik:) sanirim ben de nakişli bisey yaptiricam böyle ya da dümdüz beyaz. Bunlar daha asil duruyor diger takimlara göre

Tek benim popoma vurmadığına sevindim Gerçekten çok komik popoma vurunca irkiliyorum ben. Sanki gaz gibi oluyor millet yanlış anlayacak sanıyorum ama kimse hissetmiyor. Ben irkiliyorum
Ben de yalnız değilmişim mesaneme popoma sallıyor bazen bazen de kaburgalarıma doğru. Bir de kızlar vücut yapısı mıdır bilmiyorum ama göbeğim aşağıda büyüyor kendimi bildim bileli hep alt karnım çıkardı mide kısmım hep boş kalırdı acaba onla alakalı mı ama çevreden bebeğin aşağıda gibi söylemleri duymaya başladım zaten ağrım sızım çok, moralim daha da bozuluyor

Bnimde mide kismim alt karnimdan daha onde duruyo herkes karnin ikiye ayrik gibiduruyo diyo sinirim bozuluyo. Insanlar hamile kadinlari uzmeye bayiliyolar

Takma bence doktor bakar onlara. Benim de moralimi çok bozdular karnın yok diye. Çok taktım doktorum dedi ki bebek yukarıda midenin orada. İç karnın geniştir dedi.

Bnimde mide kismim alt karnimdan daha onde duruyo herkes karnin ikiye ayrik gibiduruyo diyo sinirim bozuluyo. Insanlar hamile kadinlari uzmeye bayiliyolar
Takma bence doktor bakar onlara. Benim de moralimi çok bozdular karnın yok diye. Çok taktım doktorum dedi ki bebek yukarıda midenin orada. İç karnın geniştir dedi.
Haklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekilde

Haklısınız herkes bi yoruma maruz kalıyor malesef. 10 gün önce gittiğimde bebek aşağıda gibi bişey demedi doktorum en başından beri karnım bu şekilde
Canım ben kiloluyum benimde söylediğin gibi. Bazen bütün görünüyor ama çoğu zaman ayrı ayrı gibi takma insanları sen bende aşağıda sanıp endişeleniyodum. Gayette yukardaymış

Lohusa pijamamıza da tik koyabiliriz

Eki Görüntüle 2582052
hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
emzirme için açılıyor mu üstü?
gecelik dışında pijama da rahat oluyor, ya da yakası açılabilen eşofmanlar tişörtler, evin içinde gezinirken giymek için
artık çok ani hareketler yapmamak lazım, geçen ben de eşimle maça gittim fazla hareketlilikten kasığıma bir ağrı girdi kalakaldım
bir de minikler artık büyüyor, damarlara baskı yapıyor, haliyle dolaşımımız da etkileniyor, normal şeyler yani endişe yok
bence sen en çok hangisini beğendiysen hangisinin içinde iyi hissedeceksen onu al ben ilk bebeğimdeyakınlarımı çok dinlemişim, şimdi geri dönüp bakınca en çok kendi seçtiğim ürünleri kullanmışım :)
ha ben bembeyaz bir insan olduğum için bembeyaz tercih etmiyorum
benim çok dökülüyordu çok şükür azaldı. demir eksikliğim fazlaydı, sömürmüş miniğim resmen beni, onunla ilgiliydi diye düşünüyorum çünkü değerim arttıkça dökülme azaldı.
zaten şampuanların hepsinden tiksindim, hamileliğin güzel yanı zararlı olana vücut refleks veriyor bence, sağlıklı bir ürün bulacağım diye epey bir araştırdım ve katı şampuan diye doğal bir ürün buldum. instagramda baboonnatural diye aratırsanız çıkıyor. bunu kullandığımdan beri dökülmem daha da azaldı. Şampuan kullanıyorsanız bile lütfen çook dikkat edin kızlar, saç diplerimizden vücudumuza nüfuz ediyor, daha doğal daha sağlıklı olanı arayın muhakkak

Son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum. 22+6 olduk bugün. Ama bi baskı hissediyorum aşağı doğru bu normal mi?
bebek büyüyor, suyu var, plasenta var, baskı olması çook normal düşünsene önüne 2 litrelik bir bidon bağlamışsın gibi ben de haftalardır eğilemiyorum bi de damarlara organlara baskı var tabi; bazen aşağı baskı yaparlar, bazen yukarı doğru ittirir de ittirirler, ayy canım minnoşlar
hep öyle durmaz galiba, dönmüyor muymuş hiç? detay ultrasonda gördük biz de, baştan baş aşağıydı, sonra sağdan sola yayıldı, en son yoga yapar gibi oturuyordu makat pozisyonunda
Kızlar bu süt sağma mak olmazsa olmaz mı? Yoksa duruma göre mi hareket edicez
acil ve öncelikli bir ihtiyaç değil bence, hele çalışmıyorsanız, sütün durumuna göre karar verip alırsınız. ben ilk bebeğimde mastit olunca almıştım. gerçi bebekle araştırma fırsatım olmadı ve bilindik diye avent aldım ama sütüm azalınca hastane tipi bir makina almam gerekti tekrardan, 2 yıl sağdım şükür. almasanız bile biraz araştırmakta fayda var
Hamilelikte çatlayan anneler tam olarak kaçıncı hafta basliyor catlamalar? Zira ben hala catlamadim diye seviniyorum ama erken mi
valla kiminin belirgin oluyor kiminin davul gibi gergin olunca farkedemiyor, arkadaşım hamileyken anlamadı sonradan marul gibi oldu karnı ben ilkhamileliğimde nerdeyse hiç çatlamadım, suyumu düzenli 2,5 litre içer ve sadece zeytinyağı sürerdim, arasıra unuttuğum bile olurdu. çılgınca kaşıuyordum ama şimşek gibi küçük bi iz dışında hiç çatlağım olmadı. bunda ise şimdiden dalga dalga izler görüyorum, henüz çatlamadı ama çatlıcam ben hazır ol der gibi, karnım da ilkine göre çok daha büyük belki ondandır güreşçiler gibi yaplanıyorum her gece. son bir örnek, bir arkadaşım aylarca çatlamadı 1 gecede karnı komple örümcek ağı gibi oldu yanlarına kadar o yüzden ihmal etmiyoruz bol bol yağlanıp su içiyoruz

arkadaşlar ben size birşey soracağım
mayıs ortasında doğan bir minnoş temmuz sonu 2,5 aylık olacak, ağustosta tatil yapalım istiyoruz, daha önce bebekle gidip memnun kaldığınız yerler varsa bi el atar mısınız yakın diye aklımızda en fazla çeşme hadi az daha inelim özdere kuşadası hadi çok çokçocuk dostumekandır bodrum var şimdilik...
oğlum da baharda doğdu, sadece cundaya gidip 2-3 gün nefes alıp dönmüştük, hatta bebek küçükken emzir uyut daha kolay gelmişti keşke uzun tatil yapsaydık demiştik
şimdi 2 numara ne kadar uyumlu ne kadar cazgır olacak bilemiyoruz ama ağustosta biryerlere gitmek istiyoruz; her halukarda ha evde bakmışız ha tatilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…