Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim nişan bohçamda bundan var onu giyeceğim sanırım. Pudra rengi aynısı.
Şortlu takımı pijama takımı geceliği sabahlığı var. Belki alırsam bi gecelik daha alırım yeterli olur diyorum. İnş olur doğumda da. Büyük diye giyememiştim.

Eklentiler

• bondy-penye-6-li-ceyiz-seti-takim-camasir.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 63
Tek benim popoma vurmadığına sevindim Gerçekten çok komik popoma vurunca irkiliyorum ben. Sanki gaz gibi oluyor millet yanlış anlayacak sanıyorum ama kimse hissetmiyor. Ben irkiliyorum
Bende aynen popomo dogru vuruyo

Benim saçlarım şuan iyi ama bugün kısacık kestirdim,lohusalıkta o kadar çok dökülüyorki rahat etmek istedim,birçok vitamin içeren biotin de olan multivitamin verir artık

kızlar bilginiz olsun sezeryandan sonra üstünüze kısa kollu giydiriyorlar
damaryolu falan olduğu için mutlaka yanınızda kısa kollu rahat emzirebileceğiniz birşeyiniz olsun
Evet evet damaryolu icin kisa kollu sonda icin elbise seklinde gecelik lazim kisa kollu bnm kapalilar icin zor oldugundan ben fakir kol aldim elbisr seklindeki geceligimi

Bence gayet guzel canim cok almaya gerek yok eve dondukten sonra en gec 2. Gun tayt moduna giriliyor

Bence cocugu birakicak biri buldugun kac ve boyat
Valla hamileliğimi ögrenmeden zaten 2 aydır boyamamıstım hamileyken boyama dedi doktor Ooo şimdi de bebege zarar diye boyattırmazlarsa 3 sene olacak nerdeyse Bi de kaza kursunuyla tekrar hamile kaldıgını düşün abovv bari gri saç moda olsa

Emzirme dönemi biterken derken yani çocuk 2 yasındayken falan mı
17 ay emmişti benim kızçe Benim içim rahat etmicekti boyatsaydım o yüzden boyatmamıştım. Boyatan arkadaşlarım oldu hiç bir şeyde olmadı ama işte annelik delilik misali ben biraz fazla inceleyin bir tip olmuştum doğumdan sonra.

Bence emzirirken boyatilabilinir yillarca kuaforde calistim 10 gunluk bebegiyle gelen vardi o ortama sokulmasi dogru degil tabi ama bakicak biri varsa olabilir yani

Benim doktorum da boyama dedi. Yani ben boyanmaması taraftarıyım çok istiyorsan boyat dedi. Boyatmadım. Ama vitaminlerden saçlar geldi belime. Doğuma kadar kalçama gelir bu hızla uzarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…