Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalar güzel anneler sizlere birşey danışacağım ben ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum 20+3 günlük şuan gebeliğim ama hastane kabul etmedi en erken 21. Hafta da dediler samsun da şuan Sivas'a geldik akraba ziyaretine sivasta olup da 20. Haftalar da yaptıran oldu mu aranızda

Daha geç yaptırsan daha iyi olmaz mı. Biz 22’de yaptırdık bebiş her geçen gün kilo aldığı için sonraki haftalarda daha güzel görünüyor.
Aslında normali 18-23’üncü haftalar ama doktorlar gördüğüm kadarıyla 20 ve sonrasını tercih ediyor. Vardır bildikleri.

Evet Dr da 22 hafta en iyisi dedi ama ben görev gereği doğuda yaşıyorum orada yok rapor da vermiyor Dr lar o yüzden hazır tatildeyken yaptırayım dedim

Evet Dr da 22 hafta en iyisi dedi ama ben görev gereği doğuda yaşıyorum orada yok rapor da vermiyor Dr lar o yüzden hazır tatildeyken yaptırayım dedim
Ama şu an 20+3’sün yapıyorlar bu haftada bildiğim, başka hastane dene istersen

Ama şu an 20+3’sün yapıyorlar bu haftada bildiğim, başka hastane dene istersen ☺
Sivas ta yaptıran varsa yardımcı olursa çok sevinirim sivası da çok iyi bilmiyorum bugün hastaneyi aradık onlar biz bilmiyoruz Dr yolluyor biz bakıyoruz diye cevap verdiler

Ben 20. Haftada radyologa yaptırdım sonra doktorum değişti bebekte bobrek genislemesi var diye tatmin olmadı 26 da tekrar perinatologa yönlendirdi 26da tekrar yapıldı bana yani

Ben 20. Haftada radyologa yaptırdım sonra doktorum değişti bebekte bobrek genislemesi var diye tatmin olmadı 26 da tekrar perinatologa yönlendirdi 26da tekrar yapıldı bana yani
Hmm beklesem mi acaba ya off kafam çok karışık birde ilk gebelik hiç yönlendirende yok herkes farklı bir şey diyor Allah tan bu güne kadar sıkıntısız geldim

Detayli ultrasona girdik bugün, oglusumu gördüm❤ Dr profesördü baya inceledi heryonden cok güzel geçti. Rabbime çok şükür şuan hicbir sıkıntı yok dedi. 520gr 28cm mis. Biz eşimle cok iri yarı değiliz iri bir cocuk beklemiyoruz zaten:) Inşallah sağlıcakla devam eder. Yüzünü ovusturdu, esnedi.. görünce değişik hissettim inanilmaz bir duyguymus ilk defa bu kadar yakin ve detayli gördüm.

Ben 19+2 de yaptırdım Ankara’da

Kızlar hani spor yaparsınız da hamlaşmış kaslar agrır ya sızlar böyle bu 3 gündür karnım öyle agrıyor sizde de var mı öyle bir şey

Süt sağma makinasının şöyle bir sıkıntısı var. Allah göstermesin ama atıyorum mastit oldunuz yada süt birikmesinden ateşiniz çıktı. O an sütü sağmanız gerekiyor. Eğer bulunduğunuz yer süt sağma makinası her an alabileceğiniz bir yerse sıkıntı olmaz. Ama ufak yerlerde yaşayanlar istediği zaman bulamayabilir. Ateşi yükselirse gece mesela annenin süt birikmesinden, ertesi günü beklemek bile zor bişey. Bir de sağmadıkça daha beter oluyor gitgide. İnternetten sipariş etse bikaç güne gelir vs. Ama şöyle de bir durum var, ihtiyaç olmazsa da boşa almış oluyorsun. Artık hangi riski alacağı kişiye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…