Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de bir yakınımdan aldım baya ucuza.

Ankara'nın göbeğinde yaşıyoruz umarım yaşamam mastit ama yaşarsam sevgili eşim gitsin koşarak alıp gelsin napalım teşekkür ederim bu arada

Bende seninle aynı durumdayım. Herkesin hamilelikte güzelleşip lohusalıkta dökülüyomuş. Şubat 4 te randevum sorucam doktoruma. Sen sorarsan önceden lütfen burada da paylaş
Bende de bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce aynı saç dökülme sorunu vardı ve doktoruma sordum. Genelde hamilelikte gürleşir doğum sonrası dökülür ama sizde durum ters işlemiş galiba dedi. Nasıl yani doğum sonrası da dökülürse kel mi kalıcam dedim. yok yok korkmayın şimdi dökülüyorsa doğum sonrası dökülmez dedi. Bi içim rahatlamıştı. Bu arada dökülmelerim epey azaldı. Şampuanımı değiştirdim onun da etkisi olabilir tabi. Siveno diye bi markanın doğal bitkisel bi şampuanını kullanıyorum şu an mutluyum.

Yarın da ben de sıra heyecanım tavan

herkese günaydınnn miniklerimizin sağlığı annelerimizin keyfinin yerinde olacağı süper bir gün diliyorum herkese günde 1-2 kere ancak girebilen bir anne olarak topluca alıntılıyorum yine :)
Bebeğin kalp değerlendirmesi için 22. haftanın dolmuş olması gerekiyormuş, doktorum demişti, ben sabırsızlandığım için radyolog tanıdığımıza da sormuştum teyit etmişti, daha erken giderseniz muhtemelen 22 sonrası için tekrar kontrole çağırırlar
Kızlar hani spor yaparsınız da hamlaşmış kaslar agrır ya sızlar böyle bu 3 gündür karnım öyle agrıyor sizde de var mı öyle bir şey
benim bacaklarım da kilometrelerce koşmuşum gibi kesilmiş durumda şu an, sanki odun kütüğü kaldırıp indiriyorum

Kızlar ya ben bebeğin hareketlerini bazen çok hissediyorum bazende az buara sanki duruldu sizede oluyomu
ilk gebeliğimde benim de öyle olurdu, bunda göz açtırmıyo kız 7 24 aktif ilkinde tedirgin olup gider dopplerde sesini dinlerdim sağlık ocağında, hareketi hiç hissetmeden gün geçiyorsa o zaman muhakka gel ama azalıyorsa çok dert etme diyordu doktorum
Ingilizcede c ve h harfi basta birlikte olunca ç olarak okunur children çildrın chair çeyır gibi chicco da çiko olur kiko olarak nerden duydunuz merak ettim
chicco italyanca olduğu için kikko diye okunmalı aslında ama ingilizce gibi okuna okuna böyle kalmış sanırım :)

Çok kötü grip oldum parol içsem sorun olmaz degilmi
günde 2 kereye kadar yolu vardı, sorun olmaz, çok geçmiş olsun
ben de korkumdan propolise başladım evde herkese propolis fısfıslıyorum ve hunharca portakal yiyorum :)

Normal o zaman kas agrıları ama göbek kaslarım agrıyor acaba bebek çok vuruyor diye mi ki

bebekle tatile giden hiç yok mu yav
bugün indirimin son günü 1-2 saat araştırma yapıp sonra alıcam artık hayırlısı
ben de araştırıyorum haziran annesiyim. eylülde bebek 3 aylık oalcak gidip gitmemekte karasızım ama nette hep gidin uyuyo emiyo çok harika demişler. bence gitmeliyiz yaaa. otel baktın mı?

ben de araştırıyorum haziran annesiyim. eylülde bebek 3 aylık oalcak gidip gitmemekte karasızım ama nette hep gidin uyuyo emiyo çok harika demişler. bence gitmeliyiz yaaa. otel baktın mı?
Sahsen ben o kadar kucukkennhic cikmadim soyle 7 8 aylik olunca ciktim.ya yaninda yardimci biri olacak annanme veya babanne arada o bakacak cunku uyku duzenlerini yuzmeni vs bebege gore ayarliycaksin o donemde daha uyku duzeni vs olmuyor.hasta olmasindanda korkarim hava degisimi.birde benim ikinci oglum evden baska bir.yerde uyumuyordu belli yaşa kadar eve gidene kadar.agliyordu o yuzden 1.yasindan sonra tatile.ciktikbebegin huyu onemli bence tatilde.

Ben hep 8 veya 9 aylıkken gidiyordum bizde ağustosda düşünüyoruz ama eşim iklemde olurmu felan diyor bence olur zaten otelde olucaz

O sorunun cevabını ben de bekliyorum. Eşimle çok yoğun çalışıyoruz. Yine 1 hafta bir yerlere kaçmak istiyorum eylül gibi olsa da :) Denize girmesem bile stresten uzak olmak istiyorum.

Üstten ve bilmiş olması imkansız çünkü yeni araştırdım yeni öğrendim ve alıntı olduğunu belirttim. ☺
Alıntı kısmıyla ilgili sorun yok zaten sonrasında yazılan 'Asagida bazı kelimelerin okunusları var bilerek anlamını yazmıyorum kendiniz bakın diye umarım ingilizce disında translate niz vardır falan hoş olmamış. Neyse konuyu uzatıp kimsenin keyfini kacirmak istemiyorum. Burda zaman zaman üslupla ilgili sorunlar yasaniyor. Yazılanlar yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor. Ben de yanlış anlamış olabilirim belki..

mutluzeyno bizde eylülün 8i itibariyle antalyada otel tatili satın aldık. O tarihte nasipse kızım 3 yaşına yakın, doğacak bebeğimde 4aylık civarı olucak inşallah. Yaptık bi çılgınlık kum deniz kızım eğlensin yeter modundayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…