Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Alt karın ağrısı, kasılma, gerilme ve şişme hissi yaşayan anneler aranıyorrrrrr
tek miyim acabaaaa
Beenn. Günlerim genelde böyle geçiyor artık saatleri de belli alıştım bir tek sabahları pamuk gibi uyanıyorum çişe sıkışık değilsem

Ben ben ben İdrara sıkıştıysam bir de kabızsam afedersin mahvoluyorum
Kabız gaz baskı yapıyor kesinlikle ben 7 aydır bu dertten çok muzdarip biriyim

Ama sanki bu gaz ve kabızlıklıkla alakasız gibi.
Geceleri özellikle geriliyorum kasılıyorum sanki alt karnım şişiyor bir alanı sadece.
2 gündür uykusuzum gece 3 dedin mi lavabo sonrası gidiyor uykum nolcak böyle

Beenn. Günlerim genelde böyle geçiyor artık saatleri de belli alıştım bir tek sabahları pamuk gibi uyanıyorum çişe sıkışık değilsem
Eveeet kesinlikleee sabahları olmuyor öğlen 1-2 kere kasılıyor
Özellikle gece uykumda felaket oluyorum yalancı sancı mı yoksa bebekle alakalı mı asla çözemiyorum çözemeyince tüm evham perilerim benimle beraber sabahlıyor

Ben artık alıştım bişey olmaz diyip uyuyorum kasılma da olabilir bebiş de ama içimizi ferah tutalım bir de sağa sola dönerken karnım acıyor benim hiç rahat değilimm

Ben artık alıştım bişey olmaz diyip uyuyorum kasılma da olabilir bebiş de ama içimizi ferah tutalım bir de sağa sola dönerken karnım acıyor benim hiç rahat değilimm
Ben alışamıyorum daha yeniyim 2 günlük bişey
Alışırım elbet bunada erken doğum falan olmasında Allah korusun
Sağ sola dönemiyorum artık sol popom sanırım doğuma kadar ezik düz olacak

Az kaldı az ben sürekli kendimi böyle gazlıyorum. Dayan şero diyorum çoğu bitti diyorum anlık bir rahatlıyorum. Bir de ben 6 haftadır yatıyorum çıldırıciiim

Merhabaaaaaaaa... ne olsunnnn be anam,işler güçler yuvarlanıp gidiyoz işte.. sen nasılsın acabaa

bende işyeindeyim çalışıyorum canımm
midem çok fena yanıyor,gavisconu evde unutmuşum,halbuki öğlen evden etli salçalı pirinç pilavıyla yoğurt getirip yemiştim
ne ysem midem yanar oldu son günlerde

Abooovv yavrucuğunun sırma saçları çıkıyordur anası.

Az kaldı az ben sürekli kendimi böyle gazlıyorum. Dayan şero diyorum çoğu bitti diyorum anlık bir rahatlıyorum. Bir de ben 6 haftadır yatıyorum çıldırıciiim
azz kalddııı azzzz ahhh annemin her dakika bana söyleyip beni strese sokan tek şey oldu
az kaldıı az kızım işin gerçeği ama az kaldı ve her geçen gün dahada heyecan sarıyo dayanıcazzz tüm acılara tüm stresslere dayanıcazzzz

Sezeryan doğumlarda (özel hastanede) eşlerimiz doğuma giriyor mu ? bilen varmı ? Henüz hastaneyle konuşmadık ama ben eşimin de girmesini istiyorum tabi doktor izin verirse

Sezeryan doğumlarda (özel hastanede) eşlerimiz doğuma giriyor mu ? bilen varmı ? Henüz hastaneyle konuşmadık ama ben eşimin de girmesini istiyorum tabi doktor izin verirse
Doktora bağlı benim özeldeki doktorum istemiyor genelde bayılıyor eşler

Kokularını aldığımız an hepsi geçecek aslında da işte hep heyecandan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…