Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet evet damaryolu icin kisa kollu sonda icin elbise seklinde gecelik lazim kisa kollu bnm kapalilar icin zor oldugundan ben fakir kol aldim elbisr seklindeki geceligimi
canım bende kapalıyım aynen ya fakir kol ya da üstüne sabahlık zaten 6 saat kalkamıcaz biri gelince kollar yatağın içine
pek adam almayı düşünmüyorum odaya kapıdan selam verip gitsinler beni görmesin kimse

Grilmese iyi olur ama fakir kol cok rahat oluyo ortada bir yerde ya damar yolu icin cok kasmiyor ben ilk dogumumi devlette yaptim cok rahattim ziyaret saatleri disimda erkek sinek dahi ucurmuyorlar dogum katinda simdi ozel acikcasi tedirginim cnku ziyaret saati dye birsey bile yok

Bi yorgunluk bi halsizlik ayak ağrısı yok ya bu gebelik işlerini 20li yaşlarda bırakcan 30 lü yaşlar da hiç kaldırmıyor vücut

El üstü o kadar acı çekerim ve korkarım ki..

Kızlar hastanede damar yolunuzu el üstünden açtırmayı isteyin doğumda. Daha rahat oluyor bebeği tutarken, emzirirken. Hem bu sayede kısa kol, uzun kol ikileminiz de olmuyor.

Benim seçeneğim olmuyor pek genelde her yeri delik deşik ettikten sonra damar yolu bulabiliyorlar o yüzden nerden bulurlarsa bulsunlar da modundayım. Kapalı değilim o benim için rahat olacak ama bebek tutması için evet el üstü olsa daha iyiydi. Ama ayağımdan takıldığını biliyorum ben damar bulunamayınca.

Ay şimdi anladım. Alıntı yaptığım sayfadan komple kopyaladım orada geçiyor blog sayfasında. Cümleler bana ait değil yanlış anlaşılma olmuş

Ben adeta yürüyen damar vücudumdaki tüm damar tombul ve renkli hemşirelerin gözdesiyim

İnşallah doğumda şak diye bulurlar hemen. Bir cihaz var aslında damarları görünür kılan ondan her hastanede olsa keşke

Sağlıklı sağ salim doğum yapayım da açıkçası neremi delerlerse delsinler...:)

Selooooo nörüyonnnnnnnn anamm mamajo sağma makinesini de gömmüşsünnnn gördümm, litre litre süt sağmak nasip olsun inşallahhh ürünlerinin takibindeyim.
Aminnn önce Allaha sonra memişlerime güveniyorum yıllardır boşuna taşıyor olamam süt vereceksiniz ulannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…