2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu sene erkek senesi diyolar ama bakiyorum da grup ta kizi olacaklar daha fazla sankiinsallah banada kiz nasip olur daha ogrenemedik
Canım sen ilk sayfadaki tabloyu görmedin galiba. Erkek sayısı kız sayısını ikiye katlamış durumda.

E esmanur7 son zamanlarda kız öğrenen arttı ilk başta erkek çoktu bizim 2li sonucu down riski 1/113 çıktı doktor bence düşük bi risk dedi ultrasonda da sıkıntı yok başka test yaptırmayın dedi. Ama yaptıracaksanızda nifty 2300 tl dedi amniyosentez ise 16. Haftada oluyor 20. Haftada sonuç geliyor büyük hastanelerde yapılıyor dedi. Yaptırmalı mıyım nifty yaptıranlar yüzde kaç ile karar verdiniz kızlar?

D
Down oranın çok düşük, nifty sadece Down değil başka genetik hastalıkları da belirliyor, ben 36 yaşımdayım doktorum yaşım dolayısıyla önerdi, fakat gebeliğe son vermeyi düşünmediğimden yaptırmadım, bu önemli bir kıstas buna göre karar vermelisin

Canım sen iyi düşün çok yorma yine de kendini,
Bir akraban, ailen yok mu doğuma kadar yardım edecek ya da komşun bir miktar para talep etsen
Zaten 4. aydasın bir 4 ay yardımcı olsa birisi
Sen canını sıkma hiç küçük ama cimcime bir bebiş olacak inşallah:)

Ben 1/1094 ile nifty yaptirdim yani cizelgede de yesil bolgedeydim. Daha cok esim istesi bizde bence degerim iyiydi ama eger degerim 100lerde ciksa bende israrci olurdum yinede yaptirdim tabi bu tercih meselesi ama gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsaniz yaptirmayin. Aksi takdirde Moral bozuklugundan baska bir ise yaramaz

Bu arada karisiklik olmasin kombine riskim 1/1094 idi down riskim 1/195 ti

36.haftaya kadar tepinir durur inşallah :) sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Allah abinizede şifa versin

Takip ediyorum kızlar sizi ama yazamadım mide bulantım arttı geçmesi gerekirken üzerine idrar yolu enfeksiyonu eklendi geçen bi arkadaş yazmıştı çok ağır koku oluyo diye aynı şekilde oldu lavaboya gidemez oldum tiksinmekten antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok şükür şimdi daha iyiyim.
Bende cinsiyet öğrenemeyenlerdenim ağustos başı gidicem hastaneye ama devlet hastanesine söylerler mi meçhul söylemezse ertesi gün özele gidicem bende artık ufak tefek bi şeyler almak istiyorum
Naberr şok markete gelen diş kaşıyıcıyı burda paylaşınca bizde nasiplendik ilk cicisini aldık bebişin aldıklarını güzel günlerde kullansın

Meehaba testin fiyatı ne kadardı

Mide bulantıları tam geçti derken tekrar başlayan kimler var sadece iki gün rahat edebildim. Birde ağız tadım hiç yok. Bu ağız tadı ne zaman yerine gelir yada doğuma kadar böyle sürüyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…