mesaja gıttım ama düzenleyemedim :)Y yaseminmurat burda mesajın silemezsin ama düzenle seçeneğinden içeriğini değiştir istersen. mesajının üzerine tıkla seni o mesaja götürür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaja gıttım ama düzenleyemedim :)Y yaseminmurat burda mesajın silemezsin ama düzenle seçeneğinden içeriğini değiştir istersen. mesajının üzerine tıkla seni o mesaja götürür :)
Mesaj yazdığınız ilk 10 dakikada düzenlenebiliyor sadece. Forum yöneticilerine falan mesaj atabilirsiniz, belki onlar yardımcı olurlar.mesaja gıttım ama düzenleyemedim :)
mesaja gıttım ama düzenleyemedim :)
@mesaja gıttım ama düzenleyemedim :)
Canım sen ilk sayfadaki tabloyu görmedin galiba. Erkek sayısı kız sayısını ikiye katlamış durumda.Kizlar bu sene erkek senesi diyolar ama bakiyorum da grup ta kizi olacaklar daha fazla sankiinsallah banada kiz nasip olur daha ogrenemedik
Evet gordum onu ama yinede kizim. Olacakmis yazan daha cok gibi geldiCanım sen ilk sayfadaki tabloyu görmedin galiba. Erkek sayısı kız sayısını ikiye katlamış durumda.![]()
Down oranın çok düşük, nifty sadece Down değil başka genetik hastalıkları da belirliyor, ben 36 yaşımdayım doktorum yaşım dolayısıyla önerdi, fakat gebeliğe son vermeyi düşünmediğimden yaptırmadım, bu önemli bir kıstas buna göre karar vermelisinE esmanur7 son zamanlarda kız öğrenen arttı ilk başta erkek çoktu bizim 2li sonucu down riski 1/113 çıktı doktor bence düşük bi risk dedi ultrasonda da sıkıntı yok başka test yaptırmayın dedi. Ama yaptıracaksanızda nifty 2300 tl dedi amniyosentez ise 16. Haftada oluyor 20. Haftada sonuç geliyor büyük hastanelerde yapılıyor dedi. Yaptırmalı mıyım nifty yaptıranlar yüzde kaç ile karar verdiniz kızlar?
Selam arkadaşlar, bayağıdır giremedim. Bir sürü sorunla uğraşmak zorunda kaldım. Diyordum ki hamile kalınca çok şımaracağım, kısmet olmadı. Dertten başımı kaldıramadım. Haberlerim şöyle; 2 gün önce Aşırı kanamam oldu, bebek şimdilik iyi. Tepinip duruyor:) Şimdilik diyorum çünkü kesin olarak netleşti ki kornual gebelik geçiriyorum. Şu ana kadar ucuz atlatmışım. 32 haftayı görebilirsek bir şekilde doktorlar yaşatabilirlermiş. 36’yı görürsek mucize olurmuş. Son haftalarım hastanede geçecekmiş büyük ihtimalle. Şimdi yatıyorum. Hiç kalkma dediler ama mecburen kalkıyorum. Hasta abime bakmak zorundayım, benden başka kimsesi Yok burda. zor günler geçecek elbet. Kızım olacakmış. Dünyaya gelirse poposundan ısıracağım.
E esmanur7 son zamanlarda kız öğrenen arttı ilk başta erkek çoktu bizim 2li sonucu down riski 1/113 çıktı doktor bence düşük bi risk dedi ultrasonda da sıkıntı yok başka test yaptırmayın dedi. Ama yaptıracaksanızda nifty 2300 tl dedi amniyosentez ise 16. Haftada oluyor 20. Haftada sonuç geliyor büyük hastanelerde yapılıyor dedi. Yaptırmalı mıyım nifty yaptıranlar yüzde kaç ile karar verdiniz kızlar?
E esmanur7 son zamanlarda kız öğrenen arttı ilk başta erkek çoktu bizim 2li sonucu down riski 1/113 çıktı doktor bence düşük bi risk dedi ultrasonda da sıkıntı yok başka test yaptırmayın dedi. Ama yaptıracaksanızda nifty 2300 tl dedi amniyosentez ise 16. Haftada oluyor 20. Haftada sonuç geliyor büyük hastanelerde yapılıyor dedi. Yaptırmalı mıyım nifty yaptıranlar yüzde kaç ile karar verdiniz kızlar?
E esmanur7 son zamanlarda kız öğrenen arttı ilk başta erkek çoktu bizim 2li sonucu down riski 1/113 çıktı doktor bence düşük bi risk dedi ultrasonda da sıkıntı yok başka test yaptırmayın dedi. Ama yaptıracaksanızda nifty 2300 tl dedi amniyosentez ise 16. Haftada oluyor 20. Haftada sonuç geliyor büyük hastanelerde yapılıyor dedi. Yaptırmalı mıyım nifty yaptıranlar yüzde kaç
Yok canım, sayarsan 25 erkek, 12 kız olduğunu görürsün. Senin de hakkında hayırlısı olsun.Evet gordum onu ama yinede kizim. Olacakmis yazan daha cok gibi geldibelki aklimda kiz oldugu icindir
36.haftaya kadar tepinir durur inşallah :) sağlıkla kucağınıza alırsınız.Selam arkadaşlar, bayağıdır giremedim. Bir sürü sorunla uğraşmak zorunda kaldım. Diyordum ki hamile kalınca çok şımaracağım, kısmet olmadı. Dertten başımı kaldıramadım. Haberlerim şöyle; 2 gün önce Aşırı kanamam oldu, bebek şimdilik iyi. Tepinip duruyor:) Şimdilik diyorum çünkü kesin olarak netleşti ki kornual gebelik geçiriyorum. Şu ana kadar ucuz atlatmışım. 32 haftayı görebilirsek bir şekilde doktorlar yaşatabilirlermiş. 36’yı görürsek mucize olurmuş. Son haftalarım hastanede geçecekmiş büyük ihtimalle. Şimdi yatıyorum. Hiç kalkma dediler ama mecburen kalkıyorum. Hasta abime bakmak zorundayım, benden başka kimsesi Yok burda. zor günler geçecek elbet. Kızım olacakmış. Dünyaya gelirse poposundan ısıracağım.
Meehaba testin fiyatı ne kadardıteşekkür ederim yorumun için.. Ben takıbımı özel hastanede yaptırıyorum . doktoru aradım Gen testi yaptıralım dedi hemen 2 tane firma attı ilk iş günü iş yerıme gelıp kan aldılar .artık bu işin de paraya çevirildiğini düşünmeye başladım. Kötüsünü düşünmek istemiyorum , inş hayırlı haberler gelir ama günler geçmio sanki .
Meehaba testin fiyatı ne kadardı
Ben alamadim ya buraya gelmemis ondan cok tatli birseydişok markete gelen diş kaşıyıcıyı burda paylaşınca bizde nasiplendik ilk cicisini aldıkbebişin aldıklarını güzel günlerde kullansın
![]()
Aaa şansa bak ara ara geliyo marketlere anne bebek ürünleri takip etmek lazım burdada şansıma 1 tane kalmıştı biz aldıkBen alamadim ya buraya gelmemis ondan cok tatli birseydi
Ben listede yokum ama benımde erkekYok canım, sayarsan 25 erkek, 12 kız olduğunu görürsün. Senin de hakkında hayırlısı olsun.