2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burada güzelce anlattık !

Owww burda büyük bir kıyım olmuş arkadaşlar, listede yok olmuş baştaki.

Ben 2li testimi özelde ilk yaptırmıştım onun sonucu 1/113 down çıktı genel test sonucunda 1/534 down çıktı. Benim ultrasonda hiç bir sıkıntı çıkmamıştı. Papp A Mom değerim 0,44 çıktı bu biraz düşük bu aslında preeklampsi riskimin yüksek olduğunu gösteriyor ilk gebelikte geçirdim sonuçta tekrarlama riski var bu da tekrarlama olasılığının olduğunu gösteriyor ama bir taraftan da down sonucunu etkilemiş ortalamayı saptırarak diye düşündüm. Bakalım bu testi birde devlette tekrar ettirmiştim onun sonucuna göre amniyosentez yaptırırım çünkü niftynin sonucuna göre de herhangi bir işlem yapılmıyor onun sonucunda da yine amniyosenteze yönlendiriyorlar. Nifty yi büyük ihtimal yaptırmıycam. Kafası karışık olan varsa diye uzun uzun yazdım sonraki aramalarda çıkıyor bu tarz bilgiler.

Hepinize mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorum kızlar.

29 Haziranda hanımefendi konu sahibi listeyi yapamıyor diye konuyu devir aldı 2 hafta sonra da whatsapp grubu kurmuş gruba giden üyelerin %80 i bir daha da siteye uğramamış. Son sayfalara bakarsanız gruba girmeyen veya girip te burayı ihmal etmeyen arkadaşlarınızın sitemleri var. Bu konuda ne kadar can sıkıcı olduğumu bile bile lades dediler. Hepsinin üyelikleri kalıcı olarak kapatıldı.

Direk kaldırmak yerine keşke öncesinde uyarsaydınız.5 dk önce yorum yapan kişiler dahi kaldırılmış.etik olmamış gerçekten.listemizde gitmiş.

Direk kaldırmak yerine keşke öncesinde uyarsaydınız.5 dk önce yorum yapan kişiler dahi kaldırılmış.etik olmamış gerçekten.listemizde gitmiş.

Liste duruyor, konuya yapılan etik ama bizim yaptığımız etik değil. Sitenin her yerinde bu konuda uyarı mevcut.

Hanımlar nasılsınız bakalım.
Grubun yarısı uçmuş sanırım

Maşallah :) Benimkiler bir böyle poz vermedi ya
İlki yüzünü kapatırdı bu da aynı

Masaallah cidden cok net. Kac haftalik bebis

Çok tatlı maşallah :) bizimkinde de dudaklar çok belirgindi, zenci dudağı maşallah :) ben pek anlamıyorum da sizin kendi bebeğinize cinsiyet tahmininiz ne Peki :)

MasAllah burda bile tatli dogunca kimbilir ne kadar tatli olacak

Bizimde anlattığımız bu hemde grubu kuran bu konu sahibi.... iyi niyet işte böyle suistimal ediliyor. Yıllardır bunu anlatamadık !
Başta çok kalabalık dediler, fikir ayrılığı yaşıyoruz şu konuları konuşmayın dediler, sonra da grup kurup gittiler.. Yazık..

Ayyy çok iyi olmuş bu yaaa.. Bana da laf atıp duruyorlardı bazı hanımlar.. En azından anlamış olurlar sizlerin hassasiyetini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…