2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 12+3 düm yaptırırken testi ama o gün doktor 13+0 dedi ölçümlerine göre birde 32 yasına giricem haftaya ..
Ölçüme göre kaç olduğu önemli bebek büyüdükçe ense kalınlığı artıyo. Free bhcg hariç sonuçların çok iyi , o da ortalamanın çok az üstünde çıkmış. Bence hiçbi problem çıkmayacaktır :)

Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden

Eklentiler

• IMG_20190725_155304.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar merhaba 4 haftalık hamıleyım altta resim paylastım bu bolgedekı kemiklerim agrıyor sizce neden

Gebeliğin başında hatta ilk 2 ayın tamamında her an regl olucakmış gibi kasık ağrıları, sancılar vs olabiliyor. Hatta netten bakarsan neredeyse herkeste oluyor. Eğer kanaman pembeli akıntın vs yoksa tedirgin olma.

Kizlar bu sene erkek senesi diyolar ama bakiyorum da grup ta kizi olacaklar daha fazla sankiinsallah banada kiz nasip olur daha ogrenemedik

Yok ama kemikte agrı var yururken ayagımı kaldırırken falan agrıyor inş bır sıkıntı yoktur 3 ay y önce düşüğüm olmuştu da

Yok ama kemikte agrı var yururken ayagımı kaldırırken falan agrıyor inş bır sıkıntı yoktur 3 ay y önce düşüğüm olmuştu da

Hamile kalmak isteyen kadınlar gebe olup olmadığını gebeliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha gebeliğin en başında meydana gelen bu ağrılar çok normaldir. Genelde çoğu gebe kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur.

Alıntıdır.

Cok teşekkür ederim canım beni aydınlaytıgın için ilk gebelıgımde böyle bir sey olmayınca tedirgin oldum 3 ay önce bir düşüğüm oldu da

Merhaba anneler hamıle oldugunu öğrendiğimden bu yana arada okuyordum ama aranıza katılmak şimdi nasip oldu 14+0 beni de whatsup grubuna ekler mısınız teşekkürler iyi günler :)
0530 220 29 08
Y yaseminmurat burda mesajın silemezsin ama düzenle seçeneğinden içeriğini değiştir istersen. mesajının üzerine tıkla seni o mesaja götürür :)

Progestan bazen kemiklerin tutulmasina neden olabiliyor belki oyle biseydir. Mesela ben en baslarda elimdeb diresegime vuran agri ve sıkısma hissiyle karpal tunel oldum sanmistim. Simdide 1 haftadir isaret parmagim tutuk.. dusun parmak yani sanki tetik parmak gibi

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Anladım canım sag ol belkı benımde sebebim odur bır an acaba dış gebelik falan mı oldu ondan mı boyle agrıyor dıye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…