YaaKizlar cinsiyeti ogrendik daha dogrusu kagida yazip verdi :) partide ogrenicez yarin :) kesin dedi cinsiyet icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaKizlar cinsiyeti ogrendik daha dogrusu kagida yazip verdi :) partide ogrenicez yarin :) kesin dedi cinsiyet icin
Hayırdır yazık olan ne cnm kalabalıktan şikayetçi olduğumuzdan değil baktık gayettt samimi olduk buna güvenerek özel konuşmalarımızı buradan yapmamak için rahat olabilmek için whatsapptan devam edelim dedik konuşmalarına dikkat et görüyoruzz... Dedikodularımızı yapmak için hesaplarımızın pasif olmasını beklemeseydinnn yüzümüze konuşsaydınnBaşta çok kalabalık dediler, fikir ayrılığı yaşıyoruz şu konuları konuşmayın dediler, sonra da grup kurup gittiler.. Yazık..
:) bende esimde bilmiyoruz arkadaşimiz ayarlicakYaaçok güzel merak ettim bizde cinsiyet partisi yapacaktık tabi babamızla kendimizi tutsaydık çocuklarım için yapacaktık çok istiyorlardı ama tutamadık dilimizi
![]()
Aaa çok heyecanlı yahuuKizlar cinsiyeti ogrendik daha dogrusu kagida yazip verdi :) partide ogrenicez yarin :) kesin dedi cinsiyet icin
Aynen canim cidden cok heyecanli . Ben catlardim bakardim sanirim :))))Aaa çok heyecanlı yahuu
![]()
Valla ben kaç kez msj attım zaten kurucumuz kaçmış gitmiş Bi daha ilgilenmediki kaldı öyle.. Daha 2 haftada nasıl birbirine güvenip tel no verip grup kurarlar aklım almadı, sonra başlarına bişey gelirse diye haklı olarak yasaklıyorlar bu durumu.. Her türlü insan var.. Kendileri bilir ben sırf onlar hem Whatsapp hem burdan yazıyorlar diye yazmak istememiştim onlar yoksa yazmaya devam ederimWhatsapp ta olanlar gitti miee grup yöneticisi de gitti o zaman listeye ekleme filan yapilamaz. Seviyordum diger arkadaslari da ama napalim. Kalan saglar bizimdir. Kurallara uymak gerekirdi. Keske hic whatsappta grup kurulmasaydi
Evet ya kagida bakmamak icin zor tutuyorum kendimiAaa çok heyecanlı yahuu
![]()
Canım ben ve bir kaç arkadaşımızın kayıpları olmuş geçmişte, haliyle riskliyiz, arada birbirimizle burada yaşadıklarımızı paylaştık aman olaylar oldu. Psikolojileri bozulmuş hanımefendilerin. Bunlar konuşulmasın falan dediler hatta, sonrada kaçtılar zaten grup kurupSize niye laf attilar ki. Ben cok aktif olmadığım icin kaçırdım galiba
Sende onlara bol selam söyle..senin fikir ayrılığı yaşadığın insanlar grubumuzda değil tam aksine çoğunlukla
kaybı olan insanlar var grubumuzda yanlış düşünüyorsunuz (( senin o tartışmada aynı tarafta olduğun insanlar var ))
ayrıca kalabalık diyen olmadı sadece burada herşeyi paylaşamıyoruz tüm halka açık yazılanlar ve yöneticiler özel mesajlarıızı okuyorlar yani hiç bir özeliniz yok burada bilginiz olsun
isteyen gruba katıldı istemeyen katılmaz kimseye zorlama yapılmadı
kızlarında selamları var![]()
Bende wahtsapa karşıydım o yüzden girmedim burdan herşey konuşabiliyoruz paylaşıyoruz gerek yoktu sürekli soru ve paylaşım yapılmıyor ki wahtsapa kurucak kadar yoğun soru diyalog yokValla ben kaç kez msj attım zaten kurucumuz kaçmış gitmiş Bi daha ilgilenmediki kaldı öyle.. Daha 2 haftada nasıl birbirine güvenip tel no verip grup kurarlar aklım almadı, sonra başlarına bişey gelirse diye haklı olarak yasaklıyorlar bu durumu.. Her türlü insan var.. Kendileri bilir ben sırf onlar hem Whatsapp hem burdan yazıyorlar diye yazmak istememiştim onlar yoksa yazmaya devam ederim
Hayır ben şeyi merak ettimBende wahtsapa karşıydım o yüzden girmedim burdan herşey konuşabiliyoruz paylaşıyoruz gerek yoktu sürekli soru ve paylaşım yapılmıyor ki wahtsapa kurucak kadar yoğun soru diyalog yok
Hayırdır yazık olan ne cnm kalabalıktan şikayetçi olduğumuzdan değil baktık gayettt samimi olduk buna güvenerek özel konuşmalarımızı buradan yapmamak için rahat olabilmek için whatsapptan devam edelim dedik konuşmalarına dikkat et görüyoruzz... Dedikodularımızı yapmak için hesaplarımızın pasif olmasını beklemeseydinnn yüzümüze konuşsaydınn
Bende wahtsapa karşıydım o yüzden girmedim burdan herşey konuşabiliyoruz paylaşıyoruz gerek yoktu sürekli soru ve paylaşım yapılmıyor ki wahtsapa kurucak kadar yoğun soru diyalog yok
Hiç muhattap alıncak biri değilmişsin bu mesajından anladığımAjan mısınız yoksa ayy korktum
hemen dikkat edeyim konuşamalarımaaaa
Bellii belli koşa koşa gelip cevap yazdığınıza göreHiç muhattap alıncak biri değilmişsin bu mesajından anladığımhadi by
Ben de zarfı direk açıp bakardımYaaçok güzel merak ettim bizde cinsiyet partisi yapacaktık tabi babamızla kendimizi tutsaydık çocuklarım için yapacaktık çok istiyorlardı ama tutamadık dilimizi
![]()
Aynen katılıyorum watsap lafı geçtikten sonra burası bi sakinleşti ses soluk fazla yok.hepimiz birbirimizden bilgi alıyorduk güzel ben burayı sevoyorumKeşke hiç wahtsapa gidilmeseydi burdan ne güzel konuşuyorduk paylaşım yapıyorduk gerek yoktu wahtsapa üzüldüm gerçekten![]()
Sizin mesajınızı alıntılandım ama yazacaklarım sizin için değildir, özel mesajların okunmasına bir açıklık getirmek için yazıyorum çünkü üyeler özel mesajlar okunuyor diye tedirgin edilmeye çalışılıyor, özel mesajları okuma yetkimiz yok, asla özel mesajlarınızı göremiyorum da okuyamıyorum da, bir özel mesajı görebilmem için o mesajın şikayet et butonuna basılarak bildirilmesi gerekir, şikayet edildiğinde yöneticilerin şikayet raporları panelinde sadece bildirilen mesajın içeriği belirir o kadar, inanırsınız inanmazsınız bu sizlerin insiyatifine kalmış ama whatsapp grubu kuran, bu gruba katılan üyelerin özel mesajı okunduğu için işlem yapılmadı, topikte whatsapp grubu kurulacağı katılmak isteyenlerin yorumları ayan beyan ortada, buyurun ispatlarından biri olan mesaj, grubu açanın kim olduğunu da belirtiyor aslında:Hayır ben şeyi merak ettimözel konuşmaları zaten okuyor tabiki forumsahipkeri doğal olarak.. Acaba bu hanımlar aralarında ne kadar özel şeyler konuşuyor ki
neyse gidene güle güle