2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de başından beri regenesis max kullanıyorum kızlar hala hissedemedim ben hareket doktora gideli 2 hafta oldu cumartesi kontrolüm tekrar bir an önce hissetmek istiyorum bende

ben de pazartesı gece çok yogun kanama yasadım acıle gıttk kadın doğuma çok korktum kızımda hıc boyle olmamıstı bebek ıyıydı pruluton ıgne yapıldı 3 gun surdu kanama yatıcakmısım ama ben pek yapamıyorum çok kotu bıseymış tekrarlarmı acaba yenıden inşallah olmaz sağlıkla alırıız kucagımıza

14+5 de gittim canim doktor kendi soylemedi randevumda 20 agustosta o zamana kadar cogu kisi ogrenir zaten onceki hamileligimde 8. Ayda gosterdi kizim cinsiyetini
Aman tanrım iyi sabretmişsin kızında maş inş bu o kadar merakta bırakmaz. Bende 16nın içindeyim 1 hafta ilerideyiz 2 ağustosta da benim randevum var inş öğrenirim bugün karbonat testi yaptım kız çıktı

Sağlıkla inş canım çok geçmiş olsun

Merhaba bugünde benim kanamam oldu çok değildi ama kırmızıydı çok korktum hastaneye gittim çok şükür iyiydi bebeğim eski kanama desi dr 14 hafta gözüküyor 4 gün ilerde progestan kullan dedi dr

Sorma canim ya , insan birseyler bakip almak istiyor ama kesin degil cinsiyet ne zor doktor cok ugrasiyordu ama hep bacagini kapatmis arkasini donmus bir turlu gostermedi bende yuzuk testi yapmistim erkek cikmisti , tabi meraktan daha once hic boyle seyler denememistim cikiyor mu acaba karbonat testi

Merhaba yarın dr randevumuz var inş görebiliriz cinsiyeti bir kızım var merakla bekliyoruz. Bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum Arada bir normal sanırım dimi

Arkadaslar bebislerle cok alakali degil ama bisey sorucam aranizda kurutma makinesi kullanan var mi? Simdi camasirlari bebek odasi olan yere asiyorum ama ilerde zor olucak

Aslinda dolayli yoldan alakasi var yani

Merhabalar kızlar.
Geçen haftaki kontrolde kız denmişti bu sefer başka bi doktor erkeğe benzetti. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• 20190729_115410.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar kızlar.
Geçen haftaki kontrolde kız denmişti bu sefer başka bi doktor erkeğe benzetti. Siz ne dersiniz?
Son ne dendiyse o çıkıyor benim ilk erkeğe benzetti ikincisi kıza sonra kız dendi bence senin erkek hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…