Arkadaslar bebislerle cok alakali degil ama bisey sorucam aranizda kurutma makinesi kullanan var mi? Simdi camasirlari bebek odasi olan yere asiyorum ama ilerde zor olucak
Ben varım 7 senedir kullanıyorum elim ayağım resmen, 3-4 saat içinde çamaşırımı yıkamış kurutmuş oluyorum.
Sadece çok aşırı baskılı, çok pullu,boncuklu çok naylonumsu ya da bazı pahalı kıyamadığım ürünleri atmıyorum.
Onun dışında her şeyi atıyorum.
ben de pazartesı gece çok yogun kanama yasadım acıle gıttk kadın doğuma çok korktum kızımda hıc boyle olmamıstı bebek ıyıydı pruluton ıgne yapıldı 3 gun surdu kanama yatıcakmısım ama ben pek yapamıyorum çok kotu bıseymış tekrarlarmı acaba yenıden inşallah olmaz sağlıkla alırıız kucagımıza
İnş tekrarlamaz, görümcemde olmuştu 14 haftalıkken, onun tekrarlamadı. Bi süre hep yattı tabi, şimdi bebişiyle ilgileniyor. Benimse tekrarlama ihtimali yüksekmiş, rahimde yoğun şekilde damarlaşmalar varmış, dikkat etmezsem yine tekrarlarmış. Ki söylediğim gibi şimdiye kadar tekrarladı. Aman siz dikkat edin, yormayın kendinizi, uzun süre ayakta kalmak kanamayı tetiklermiş. İnş. Sağlıkla gelir yavrularımız.
Ben varım 7 senedir kullanıyorum elim ayağım resmen, 3-4 saat içinde çamaşırımı yıkamış kurutmuş oluyorum.
Sadece çok aşırı baskılı, çok pullu,boncuklu çok naylonumsu ya da bazı pahalı kıyamadığım ürünleri atmıyorum.
Onun dışında her şeyi atıyorum.
Kızlar merhaba Üçlü tarama testi yaptırdım ve sonucu bu şekilde canım çok sıkıldı değer yüksek çıkmış.Doktor kontrölüm Çarşamba günü.Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim.Şu an size ihtiyacım var.Yaşım 31 sizce durum nedir
Kızlar merhaba Üçlü tarama testi yaptırdım ve sonucu bu şekilde canım çok sıkıldı değer yüksek çıkmış.Doktor kontrölüm Çarşamba günü.Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemedim.Şu an size ihtiyacım var.Yaşım 31 sizce durum nedir
Bana doktor 3luye gerek yok 4lu test yapariz dedi o yuzden ben 3luyu yaptirmadim. Kac haftaliksiniz? Eger doktor sorun var derse Amniyosentez yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Üzülme canim bu testlerin yanlis ciktigi bir suru kisi oluyor . Bir doktorun ile konus guzel seyler soyler insallah . Özele mi gidiyorsun arayip sorma imkanin var ise bir arayip sor istersen ?
Öncelikle bu testlerin yapılış amacı kürtaj durumudur. İkili test normal çıkmış. Bütün kontrollerde bu cocuk sakat doğacak denip , akıl küpü dediğim bir tanıdığım var. Aylarca kendini heba etti yinede dogurmayi tercih etti iyiki de etmiş. Hiçbir seyi yok. Sonuclar her zaman doğru cıkmayabilir.Kendinizi üzmeyin. Amniyosentez yaptiracakmisiniz?
Bana doktor 3luye gerek yok 4lu test yapariz dedi o yuzden ben 3luyu yaptirmadim. Kac haftaliksiniz? Eger doktor sorun var derse Amniyosentez yaptirmayi dusunuyor musunuz?
18. Haftadayım.Risk değeri de çok az farkla Yüksek çıkmış bu sebeple içimi rahat tutmaya çalışıyorum.Amniyosentezi bilmiyorum hiç böyle şeyler düşünmemiştim yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım diye.Şu an kafam karışık.Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Üzülme canim bu testlerin yanlis ciktigi bir suru kisi oluyor . Bir doktorun ile konus guzel seyler soyler insallah . Özele mi gidiyorsun arayip sorma imkanin var ise bir arayip sor istersen ?
Devlete gidiyorum yarın için randevu uygunluğu yoktu ben de başka bir özel hastaneyi aradım şimdi yarın sabah için randevu aldım en azından hem devlet hem özel değerlendirir dedim.Umarım ikisi de iyi şeyler söyler
Öncelikle bu testlerin yapılış amacı kürtaj durumudur. İkili test normal çıkmış. Bütün kontrollerde bu cocuk sakat doğacak denip , akıl küpü dediğim bir tanıdığım var. Aylarca kendini heba etti yinede dogurmayi tercih etti iyiki de etmiş. Hiçbir seyi yok. Sonuclar her zaman doğru cıkmayabilir.Kendinizi üzmeyin. Amniyosentez yaptiracakmisiniz?
Evet haklısın ama risk durumunu görünce insan üzülüyor elimde olmadan umarım her şey yolundadır.Amniyosentez konusunda hiç düşünmedim bilmiyorum ki onu da tavsiye etmiyorlar kafam karışık
18. Haftadayım.Risk değeri de çok az farkla Yüksek çıkmış bu sebeple içimi rahat tutmaya çalışıyorum.Amniyosentezi bilmiyorum hiç böyle şeyler düşünmemiştim yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım diye.Şu an kafam karışık.Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Tamam canım ben yarın sabah bir özele gidip göstereceğim Çarşamba da devlete sana haber veririm söylediklerini.intenette bir doktorun videosunu izledim bu değerlere tek başına anlam yüklenemez diğer sonuçlarda da risk çıkarsa detaylı bakılır diyor bakalım hayırlısı inşallah ikimiz için de.