2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mantıklı benim bebeğimi de 11+6 da kıza benzetmişti ben de kesinleşsin istiyorum ama 10 gün sabredeceğim
Süresi geçmeden gitmek gerek hakkımız değil mi kullanalım eşimde diyor ki ya ben senı cagırmadm derse doktor dedi bende dedim ki hakkım değil mi kontrol geldim derim 14 gün sonra çağırıyor oldu 4 gun için birdaha mı para vereyım

Kızlar iyi akşamlar herkese . Bugün gün boyu çamaşırımı nemli gibi hissettim . Yine evhamlandım durup dururken suyum filan sızmasın diye su gibi akıntısı olan var mı ? Arada oluyordu benim ama bugün fazla gibi geldi ? Doktora gitmek istemedim bugün alttan muayene edecek diye geçen sene düşük yaptığımda çok olumsuz etkilendim o muayenelerden ama devam ederse mecbur gideceğim

Evet ya ben çekinirdim yeni baktık derse diyebenim geçti zaten 10 gün sonra 120 tl tekrar

Bırara benımde coktu resmen altıma kaçırmış gıbı sureklı sırılsıklam 3 4 gün aynı şekilde ve bende aynı yumurtlama akıntısı gıbı akıntı gelmesin mi anaa aldı benı telaş bu akıntı içinde gebelikte gelirse rahımı kapatan bır tabaka sökülüp rahım yolunu açıyor doğum öncesi oluyor dıye yazmışlar anaa bunlar nerden çıktı dıye korktm gittim doktora alttan ultrasonda yaptı spekulumla da baktı bende enfeksiyon varmış yogun şekilde fitil ilaç verdı kullandm ne durumda bakcaz artık bırdahakı ay. İnşallah kötü bırsey yoktur sızde de

Bende de var hemde çok yoğun özelikle sabahları oluyor bence enfeksiyon neden oluyor

Kızlar doktorunuz size Omega 3 başlattı mı. Ben başlamayı düşünüyorum da acaba tavsiye edeceğiniz marka var mı

Bende öğrenemedim daha bu hafta gidicem bakalım 2 li testımde cıkacak hayırlısıyla bebeğım sağlıklı olsunda inşallah

Hanımlar merhaba ;
Bugün sabahtan farkettim alt karnımda kasığımın oraya doğru sağ kısımda bir yumru, sert beze gibi birşey oluştu. Sorduğumda bebek genişlediği için olur, endişelinicek birşey yok dedi ama korkuyorum pazartesi gidebilicem doktora başına gelen var mı veya fikri olan ?

Kızlar doktorunuz size Omega 3 başlattı mı. Ben başlamayı düşünüyorum da acaba tavsiye edeceğiniz marka var mı
Selam, gebeliğin başından beri ”imom omega” kullanıyorum. Hem omega hem de multivitamin. Folik asit de içeriyor. Yeni Doğum yapan arkadaşım söylemişti. Gebeliğimi biri prof. 3 doktor takip ediyor, üçü de bu ilacın güzel bir ilaç olduğunu söyledi. Şimdiye kadar mide bulantısından o kadar kötü beslendim ki iyi ki almışım bu ilacı. Siz de doktorunuza danışın isterseniz.

Arkadaslar hiç kanamasi olan var mı . Benim dün yoğun kanamam oldu . Progestan vuruldum çok şükür bebek iyi . Bugün de geçti sayılır şükür . Var mı böyle bir durum yaşayan
Ben yaşıyorum, sürekli oluyor. 10,12 ve 14. Haftalarda kanamam oldu. 17. Haftadayım şimdi, en son 4 gün önce yoğun kanamam oldu, devam edebilirmiş. Pruluton iğnesi yaptılar, progesterona devam dediler. Düşük tehlikesi anlamına geldiği için hareketlerimi aşırı kısıtladılar. Minimum hareketle yaşayacakmışım artık.
Geçmiş olsun. İnş sağlıkla kucağımıza alırız minikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…