2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah birsey olmaz bebeislerimize sizinki de mi erkek. Erkeklerde oluyor diyorlar da

O dediğiniz varis olabilir kuzenimde ve bir arkadaşımda olmuştu damarlar toplanıyor . Doğum sonrası geçiyor doktorunuza danışın geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun . Geçmezse gideceğim doktora hafta içi . Benim koyu kıvamlı bir akıntım yok sadece çamaşırım nemli gibi hissediyorum terde olabilir diyorum bir yandan

Çok geçmiş olsun . Geçmezse gideceğim doktora hafta içi . Benim koyu kıvamlı bir akıntım yok sadece çamaşırım nemli gibi hissediyorum terde olabilir diyorum bir yandan
Bende de oluyor o his ter olduğunu düşünüyorum havalar çok sıcak bir de biz ekstra terliyoruz

Kızlar doktorunuz size Omega 3 başlattı mı. Ben başlamayı düşünüyorum da acaba tavsiye edeceğiniz marka var mı
Regenesis omega vita mineral verdi Bana iki drda onu kullaniyorum.

Buarada sanirim dun gece bebegi hissettim oglumla yatakta oyun oynuyordum sonra yataktan kalkinca sol taradima birden agri girdi.dokundugumda sertlik vardi sonra gecti.
Gece kudurunca sinirlendi sanirim bebekcik

Evet evet öyle sertlikle başlıyor

Marincap balık yağı ve decavit kullanıyorum ilk gebeliğimde de aynı şeyleri vermişti.
Sağlık ocağı demir takviyesi de lazım dedi ama gidip almadım daha

Bizde 17+1 olduk yarin kontrol... ben baslarda i mom kullaniyordum 12. Haftadan sonra ocean mummy e gectik yanina bide osteocare ekledik

Teşekkürler canım bende multi vitamin kullanıyorum baya vitamin var ama Omega 3 yok öyle birler varsa ilacımı değiştirteyim doktora.

Oy minnoş hissettin demek , hissetmek güzel bir his olmuştur senin için darısı bizlere ben hala bekliyorum herseye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…