2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaa o kadar cok şey aldın mı paylaşır mısın nelerden ne kadar aldın hatta görsel paylaşabilsen ne guzel olur benım o kadar makine makine eşyam yok acaba az mı aldım yaa

aynı his mi bilmiyorum ama bazen bebeği o kadar sert hissediyorum ki eğilip kalkınca ev süpürürken cok uzun eğilmiş vaziyette kaldıysam vs sanki doğrulduğumda boşluğa düşmüşte içimden kopmuş oynayacak gibi oluyor alt kısımlarda. diğer konu hakkında malesef bilgim yok bilemeyeceğim

Böyle yıkama ütüleme hazırlıklarını okuyunca çok heyecanlı geliyo 30.haftada yaparım diye düşünüyodum ama bekleyemiycem galiba güzel günlerde kullansın

Teşekkür ederim bilgilendirme için son zamanlarda iştahım epey açık dikkat etmem lazım artık. tatlı yiyemiyorum ama hamur işi çok canım istiyo bundan sonra inşallah sizinde insüline gerek kalmadan diyetle normal değerlere döner

Kızlar bebislerimiz isimleriyle coook yaşasın inşallah benim oğlumun ismini göktuğ koyucaz nasipse

Çok güzel

Aynı sarsıntı bendede oluyo son 10 gündür sanki doğucakmış gibi hissediyodum ve kasıklarımda da ağrı oluyodu dün kontrolüm vardı sordum bebek ve rahim büyüdüğü için normal olduğunu söyledi.doğum sat a göre oluyo ilk oğlumda öyleydi hep öndeydi 38+3 te doğdu.bu bebişimde 24+1 di gittiğimde 26+1 gözüktü tombiş doğucaklar

5 canasir bebek kiyafetimi aldiniz. masallah umarim giydirebilirsiniz okadar cok kiyafeti.

Senle biz doğuma 3 parça eşyayla gideceğiz böyle giderse

Benim toplamda bir hastane çıkışım, 3lü yenidoğan uzun kollu body 2 tane yeleğim bir de 3-6 ay alt üst takım var

Kızımda bir tane hastane çıkışı almıştım deseni unisex miydi, yoksa kız deseni miydi bir türlü hatırlayamıyorum.
Unisex ise ve eskimemişse hastane çıkışı almama gerek kalmayacak. 2 tane yeter bir de hastane veriyor 3 takım olacak:)

Aa bak hastane cikisini bol tuttum ) ben 2 takim aldim biri 10lu biri 8 li esim bide gitti gs storedan 5 li aldi onunla cikaricam hastaneden diye hayal kuruyor hastane veriyomu vermiyomu ne yapiyo hicc bi fikrim yok. Esim gel bi odalara bak dedi gittim baktim begendim gerisine karismiyorum

Hey masallah naptin sen ya ) ben degil makine 1 cekmeceyi dolduramadim. Anca 1 posta makine cikar

yaa o kadar cok şey aldın mı paylaşır mısın nelerden ne kadar aldın hatta görsel paylaşabilsen ne guzel olur benım o kadar makine makine eşyam yok acaba az mı aldım yaa
Canım adet vereyim bi ara sayip ben biraz abartmis olabilirim alma konusunda ama 0-6 Ay aldım ben hepsini yıkadım kendi yeni gecelik ve çamaşırlarım da dahil yıkamaya birde annemle benim örgülerimiz var yelek tulum vs tabi onlar ayrı yıkanıyor oylelikle biraz fazla olmuş olabilir

Bizim kızımızın ismi Ayşe olacak.Eşim için çok özel bir anlami mevcut.begenmezsen yada 2.isim istersen koyabiliriz dedi ama bence gerek yok.bebek arabasi,park yatak ve hediye gelen penye battaniyeden hariç hicbir şey almadik hala sanirim onumuzdeki hafta cikip 2-3 günde hallederiz hepsini.

akşam eve geçince atayım canım bide el ayak çıngırağı aldım ses yapanlardan onu neden aldım hiçbir fikrim yok :)
Tamam canim bekliyorum yaa yerim onlarin cingiraklarini :) lazim olacak onlarda , dogunca zaman hizli geciyor :)

Tamam canim bekliyorum yaa yerim onlarin cingiraklarini :) lazim olacak onlarda , dogunca zaman hizli geciyor :)
Canım bunları aldım kundak tamamen koton diyor hoşuma gitti inş kullanışlıdır. Biraz geç oldu bi arkım 27 haftalık doğum yaptı ona uğradım Allah bizim evlatlarımıza sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin

Eklentiler

• A3763106-C0DF-4655-9C60-6B46E2D1C813.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
Sanırım toplu yükleyemedim

Eklentiler

• AF02FC14-14D0-46E7-B28A-E0F7BF65FAB8.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 77
  • E00F5CD7-8A43-4882-A20A-A2124DEF9598.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 42750DBC-DA14-445C-B252-6AB1CB07CF9E.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 55F531C6-2897-4B79-84E8-5F3157E0A61C.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 85
Bebek arabasıda stokke seçtik biraz pahalı ama tek elle katlamak taşımak cok kolaydı bide pusetini aldık oda araba koltugu oluyor

Cok guzeller ya gule gule saglikla giysin.. benimde arkadasim 28 haftalik dogum yaptiktan sonra basladim bende insan biraz tirsiyor valla. Bebek arabasi bende tek elle katlanir bisey aldim ozellikle bence baska seyden kisilir ama ondan kisilmaz bana oyle geldi. O yuzden bizimki de biraz tuzlu oldu. Foto ekleyebilsem koyucam da neden anlamiyorum uygulama uzerinden bi turlu foto ekleyemiyorum

Arkadaşlar bu hafta emzirme haftası olarak geçiyormuş bebek mağazalarında güzel indirimler var bir bakın derim
Ben emzirmeyle ilgili neye ihtiyaç duyacaksam aldım
Süt pompası ben manuel tercih ettim
Süt pedi
Süt saklama poşeti bazı hastaneler istiyormuş o nedenle aldım
Gögüs ucu kremi
Emzik
Emzik be biberon temizleyici ve fırçası
Emzirme örtüsü ve yastığı beğenmediğim için alamadım
Fiyat konusunda trendyol, joker ve ebebek karılaştırması yaparsam bu ürünlerde joker çok uygundu
Umuyorum süt gelir de bu kadar şeyi boşuna almış olmam
Ben böyle kısım kısım almayı planladım
Bundan sonra bez kısmını halletmeyi düşünüyorum

Kızlar bebek arabalarınızın marka ve modelini de yazabilir misiniz? Ben travel sistem alayım diyordum ama duyduğum kadarıyla travel sistemler genelde büyük ve ağır olup araba arkasına sığmakta sorun yaşıyormuş. (Arabamız küçük bir şey, bagajı dar) baston olup ana kucağı monte edilen bir şey almayı planlıyorum şuan. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…