- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
yaa o kadar cok şey aldın mı paylaşır mısın nelerden ne kadar aldın hatta görsel paylaşabilsen ne guzel olurBu arada kizlar benim yıkama 3 makina oldu 1 makinasını ütüledim dün ama bugün sırt agrım Var sanırım ütü biraz zorladı minik minikler ve bayaaaa ugrastiriyorlar haberiniz olsun kendimi iyi hissetdikçe ütülerim bir yandan yıkanıyor 2- 3 makina daha Çıkar tahminimce Dolabını sildim biryandan yerlestiriyirum üstlerini yastık kılıfları ile örtüyorum temiz temiz kalsinlar diye ama. ok keyifli oluyorAllahım kullanmak nasip etsin
aynı his mi bilmiyorum ama bazen bebeği o kadar sert hissediyorum ki eğilip kalkınca ev süpürürken cok uzun eğilmiş vaziyette kaldıysam vs sanki doğrulduğumda boşluğa düşmüşte içimden kopmuş oynayacak gibi oluyor alt kısımlarda. diğer konu hakkında malesef bilgim yok bilemeyeceğimkızlar bir sorum olacak eğer daha önce soran olduysa kusura bakmayın bazen rahmimde sarsıntı şeklnde ağrılar hissediyorum sanki zorlasam cocuk gelecek gibi.alt kısımlarda plesenta yerleşimide yukarıda bu şekilde hissedenler oldumu?birde sat ve ultrason arasında 2,5 hafta fark var biraz önden gidiyor benim oğlan doğum hangisine göre başlatılır.şimdiden teşekkürler
Bu arada kizlar benim yıkama 3 makina oldu 1 makinasını ütüledim dün ama bugün sırt agrım Var sanırım ütü biraz zorladı minik minikler ve bayaaaa ugrastiriyorlar haberiniz olsun kendimi iyi hissetdikçe ütülerim bir yandan yıkanıyor 2- 3 makina daha Çıkar tahminimce Dolabını sildim biryandan yerlestiriyirum üstlerini yastık kılıfları ile örtüyorum temiz temiz kalsinlar diye ama. ok keyifli oluyorAllahım kullanmak nasip etsin
Canım muhtemelen diyet önerecek çok yüksek değiller bana göre benim açlık 113
1 saat 264 2 saat 202 çıkmış ve bugün dahiliye göründüm. Oda 1 haftalik şeker ölçüm takibi istedi alet aldırdı ayrıca diyetisyen e gönderdi oda güzel bi diyet listesi hazırladı bu arada bakalım 1 haftaya. Kontrolümüz var eğer düşmezse insulin başlarız dedi
Kızlar bebislerimiz isimleriyle coook yaşasın inşallah benim oğlumun ismini göktuğ koyucaz nasipse
kızlar bir sorum olacak eğer daha önce soran olduysa kusura bakmayın bazen rahmimde sarsıntı şeklnde ağrılar hissediyorum sanki zorlasam cocuk gelecek gibi.alt kısımlarda plesenta yerleşimide yukarıda bu şekilde hissedenler oldumu?birde sat ve ultrason arasında 2,5 hafta fark var biraz önden gidiyor benim oğlan doğum hangisine göre başlatılır.şimdiden teşekkürler
5 canasir bebek kiyafetimi aldiniz.Bu arada kizlar benim yıkama 3 makina oldu 1 makinasını ütüledim dün ama bugün sırt agrım Var sanırım ütü biraz zorladı minik minikler ve bayaaaa ugrastiriyorlar haberiniz olsun kendimi iyi hissetdikçe ütülerim bir yandan yıkanıyor 2- 3 makina daha Çıkar tahminimce Dolabını sildim biryandan yerlestiriyirum üstlerini yastık kılıfları ile örtüyorum temiz temiz kalsinlar diye ama. ok keyifli oluyorAllahım kullanmak nasip etsin
Biraz once bebegin esyalarini bi katliyim bi sayim yapiyim dedim. Oyle tikistirmistim :) bi cekmece tutmadi ya. Abarttim herhalde falan diyodum ama yok yani:) penye hirkalardan falan almam lazimmis uzun kollu badilerden falan almisim ama ustune giydiricek pek bisey almamisim kafam nerdeydi acaba
Senle biz doğuma 3 parça eşyayla gideceğiz böyle giderse
Benim toplamda bir hastane çıkışım, 3lü yenidoğan uzun kollu body 2 tane yeleğim bir de 3-6 ay alt üst takım var
Kızımda bir tane hastane çıkışı almıştım deseni unisex miydi, yoksa kız deseni miydi bir türlü hatırlayamıyorum.
Unisex ise ve eskimemişse hastane çıkışı almama gerek kalmayacak. 2 tane yeter bir de hastane veriyor 3 takım olacak:)
akşam eve geçince atayım canım bide el ayak çıngırağı aldım ses yapanlardan onu neden aldım hiçbir fikrim yok :)
Bu arada kizlar benim yıkama 3 makina oldu 1 makinasını ütüledim dün ama bugün sırt agrım Var sanırım ütü biraz zorladı minik minikler ve bayaaaa ugrastiriyorlar haberiniz olsun kendimi iyi hissetdikçe ütülerim bir yandan yıkanıyor 2- 3 makina daha Çıkar tahminimce Dolabını sildim biryandan yerlestiriyirum üstlerini yastık kılıfları ile örtüyorum temiz temiz kalsinlar diye ama. ok keyifli oluyorAllahım kullanmak nasip etsin
Canım adet vereyim bi ara sayip ben biraz abartmis olabilirim alma konusundayaa o kadar cok şey aldın mı paylaşır mısın nelerden ne kadar aldın hatta görsel paylaşabilsen ne guzel olurbenım o kadar makine makine eşyam yok acaba az mı aldım yaa
Ben biraz abarttim heralde alım konusundaHey masallah naptin sen ya) ben degil makine 1 cekmeceyi dolduramadim. Anca 1 posta makine cikar
Tamam canim bekliyorumakşam eve geçince atayım canım bide el ayak çıngırağı aldım ses yapanlardan onu neden aldım hiçbir fikrim yok :)
Canım bunları aldım kundak tamamen koton diyor hoşuma gitti inş kullanışlıdır. Biraz geç oldu bi arkım 27 haftalık doğum yaptıTamam canim bekliyorumyaa yerim onlarin cingiraklarini :) lazim olacak onlarda , dogunca zaman hizli geciyor :)
Canım bunları aldım kundak tamamen koton diyor hoşuma gitti inş kullanışlıdır. Biraz geç oldu bi arkım 27 haftalık doğum yaptıona uğradım Allah bizim evlatlarımıza sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin
Canım bunları aldım kundak tamamen koton diyor hoşuma gitti inş kullanışlıdır. Biraz geç oldu bi arkım 27 haftalık doğum yaptıona uğradım Allah bizim evlatlarımıza sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin
Benim pijama ve geceliklerle bile.cikmaz okadar.. guzel guzel.saglikla.giysinBen biraz abarttim heralde alım konusundaama 6 aya kadar aldım ve kendi geceliklerimde dahil ettim yıkamaya ondan fazla çıktı yılmaz bence
Bebek arabasıda stokke seçtik biraz pahalı ama tek elle katlamak taşımak cok kolaydı bide pusetini aldık oda araba koltugu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?