2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Diyetine sadik kalirsan hic bisey olmaz.. benim bi arkadasimin oyleydi doguma dogum oncesi kilodan daha dusuk girmisti dusun. Diyeti cok iyi uyguladi bebekte hic bir sorun olmadi

Diyetine sadik kalirsan hic bisey olmaz.. benim bi arkadasimin oyleydi doguma dogum oncesi kilodan daha dusuk girmisti dusun. Diyeti cok iyi uyguladi bebekte hic bir sorun olmadi
Tesekur ederim ne gerekiyorsa yapicam artik diyetse diyet insulinse ınsulin o kadar emek verdikki bebişimiz için ne gerekiyorsa yaparız teşekürler cevabın için

Dikkat et canım benımde idrarda protein gördü sağlık ocağı doktoru bakalım kendi kadın doğum doktoruma gidince de idrar tahlili isteyeceğim bir de bugün b12 değerim yerlerde 83 cıkmış bebeğe bir zararı olur mu acaba ne zamandan beri böyle korkuyoruum bende ay sağlıkla kucağımıza alsak rahatlasak

B12 benimde dusuk o yuzden solgarin dil alti bi hapini aliyorum.. senin ishal falan b 12 dusuklugundenmi oldu acaba. Ama.en buyuk etkisi hafiza. Bebis senden caldigi icin eksik cikiyor suan muhtemelen vitamin takviyesi baslarsin

Evet ya hayırlısı ile bi kuacagimiza alsak kendimden ziyade bebeğime bi zarar gelmesinden korkuyorum benimde b12 düşüktü demir yapıyla birlikte b12 takviyesinde başladık ayda bir kontrol ettiriyorum kanımı bugün verdim onun sonucu 2 güne çıkar inşallah onlarda sorun çıkmaz

B12 benimde dusuk o yuzden solgarin dil alti bi hapini aliyorum.. senin ishal falan b 12 dusuklugundenmi oldu acaba. Ama.en buyuk etkisi hafiza. Bebis senden caldigi icin eksik cikiyor suan muhtemelen vitamin takviyesi baslarsin
ishal için salgın dedi aile hekimi bilmiyorum daha hafif beslen kahvaltı çorba bol yoğurt vs tarzı kızartma yağlı şeyler yeme dedi de zaten öyle ağır yemekler yemiyordum. Kad.doğ.doktoruna göster hap iğne falan başlar belki o görsün dedi haftaya kontrolüm tekrar baksın bakalım hem proteine hem b12 ye başlayayım bakalım ne gerekirse. buara unutkanlık halsizlik cok sık oluyordu zatn

bebeklere bir zararı olmasında inşallah güzel sonuclar alırsın

Kızlar bu arada bebelerinizin hareketliligi nasıl benim henüz düzene girmedi bazen çok sessiz bazen karnımı sarsacak kadar hareketli oluyor geçen gün akşama kadar hareket etmedi akşam başladı harekete korkmamaya çalışıyorum öyle olunca daha öncede yaptığı içi ama yinede tedirginlik olmuyor değil

Alıntı yapıp yazdım ama düzenlerken hepsi silinmiş

Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılıcak 22:00 dan sonra bi şey yememem gerekiyomuş su içmek serbestmiydi

Benim gebelikten önce de saçım hep döküldüğü için İnan hiç farketmedim yan etkilerinde yazıyor muydu saç dökülmesi yapar diye

Benim de çok düzenli değil hangi saat uyuyor hangi saat uyanık hareketli belli değil keyfine göre takılıyor

Alıntı yapıp yazdım ama düzenlerken hepsi silinmiş

Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılıcak 22:00 dan sonra bi şey yememem gerekiyomuş su içmek serbestmiydi
Su da etkiliyormuş sanırım bence hiçbir şey yemeden içemeden git

Tesekur ederim sağlıkla giysin bebislerimiz günde iki makine yıkanıyor bugün denedim eğer yıkayacaklar fazlaysa erken başlamak gerçekten Çok mantikliymis heveslendiysen başla gitsin bu arada şeker yüklemesi bugunyaptirdim ama bana bir sınır koymadılar hatta gece 10 gibi. Acıkıp çok güzel karnımı doyurmuştum benim yüksek çıktı sonuç yarın kontrole gitcem tekrar sanırım diyet ve insulin başlıcaz

Bende de gebelik şekeri çıktı ama açlık normal sadece 1.saat yüksek çıktı diyet verdi doktor 2 hafta uyguladım ve normal düzeylere indi benim çok yüksek değildi insülin kullanmadım sadece diyet ve yürüyüş.Ama şuan bire bir uygulamıyorum çünkü çok aç hissediyordum çok halsiz oluyordum bebek de halsiz oluyordu hareketi azalıyordu şimdi yine sağlıklı yiyorum ama doğana kadar yiyorum Diyeti uygularken kilo da vermiştim.abartmadan canım bir şey istiyorsa yiyorum.Haftaya kontrolüm var bakalım.

Benim de çok düzenli değil hangi saat uyuyor hangi saat uyanık hareketli belli değil keyfine göre takılıyor
ben uyuma saatlerini farkedebiliyorum bazen çok uyuyor belkide uykucu olucak annesi gibi

Kaç çıktı seninki benim 264 cıktı 1 saat 2 saat olan 204 düşmüştü yürüyüşe başladım 1 haftadır ama beslenme konusunda biraz dikkat etmem gerekecek

Ben seker yuklemesine kahvalti yapip gittim. Doktorum kahvalti yapip 2 / 3 saat sonra falan yaptirabilirsin demisti. Bankoda kayit alan kizlarda sormustu acken mi yemekten bi kac saat sonramo baktiriyosunuz diye

Kaç çıktı seninki benim 264 cıktı 1 saat 2 saat olan 204 düşmüştü yürüyüşe başladım 1 haftadır ama beslenme konusunda biraz dikkat etmem gerekecek
Açlık 73 , 1.saat 211 , 2.saat 159 , 3.saat 50
Diyetten sonra açlık 74 , 1.saat 116 çıktı
Bol su içmek de gerekiyor.
Diyet yapmak gerçekten zor ne pişirip ne yiyeceğini şaşırıyor insan

bu aralar benımkide öyle iki gündür falan öyle eskisi kadar güm güm değil birde akşam üstünden akşam 11 e kadar falan baya sakin nerdeyse acaba tekme mi gaz mıydı dıye süphelenecek kadar hafif ve cok nadir bazen hiç yok gibi 11 den sonra daha hareketli sonra da ben rahatlayıp uyuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…