2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Imkaniniz varsa silver cross spirit diyorum. Tek elle acilip kapaniyor, uzerine ana kucagi monte ediliyor. Biraz pahali.

Imkaniniz varsa silver cross spirit diyorum. Tek elle acilip kapaniyor, uzerine ana kucagi monte ediliyor. Biraz pahali.
internetten baktım da göremedim, siz nereden aldınız, fiyat nasıl? Yani aslında imkanımız var, ben de çalışıyorum ama yine de çok zorlamayacak bir şey düşünüyorum. Bir de işte herkes sonradan baston da almış. İki tane bebek arabası almak çok şey gelmiyor

Bende sizdenim benidd unutmayin

Ben de pompa alacağım da medela ya da ameda çiftli elektrikli alacağım. 1000 tl yaklaşık fiyatları
Kızımda Philip Avent tekli almıştım ama kızım maksimum 8 ay anne sütü aldı son aylar çekmiyordu bile.
Bir de ucu göğsümü almadı, hastanede ameda uç vermişlerdi onu ucuyla değiştirip kullandım. Benimle yıldızı barışmadı makinenin:)

Bir de kurutmalı sterilizatör lazım, kızımda kullanmıştım büyük kolaylıktı, ama kırıldı

Benim kızımdan o kadar çok şey kalmış ki hepsi de yeni gibi. Bir tane hastane çıkışı alırım, hiç bir şey almamış olmamak için... Bebek arabamız pusetimiz küvet ıvır zıvır ateş ölçer süt pompası sterilizatör oyun halısı aklınıza ne gelirse her şey var. Sadece biz büyüyen beşik kullanmıştık kızım şu an karyola halini kullanmaya devam ediyor o yüzden bu bebiş için yatak olayını düşünmem lazım.

Sterilizator gereklimi gercekten ya. Hic bilmiyorum o konuyu.. pompam var arkadasinkini aldim bakalim nasil olucak

Sterilizator gereklimi gercekten ya. Hic bilmiyorum o konuyu.. pompam var arkadasinkini aldim bakalim nasil olucak

Emziktir, pompa araç gereçleridir, süt saklama kaplarıdır benimki meme almadı biberon aldı biberonlardır her şeyi içine atıp ayarlayıp bırakıyorsun.
Diğer türlü kaynar suya at, sonra al kurut vs zor oluyor.

Çok ekstrem alınacak değil ama çok parça çıkıyorsa her gün kaynar suya at kurula zaman alıyor. Doğumdan sonra duruma bakarsın en kötü eşin bi koşu alıp gelir:) Benim bu ikinci olunca, bana vakit kazandıracak ne varsa alma peşindeyim:)

Bizde bugun dayanamayip alisverise gittik.tam alisveristeyken kayinpederim aradi bebise alisveris yapiyoruz deyince bende carsidayim bende biseyler alayim deyip yanimiza geldi.esim tek cocuk dolayisiyla ilk torun olunca biraz fazla özeniyorlar neyse ne var ne yok herseyi fazlasiyla aldi sagolsun.yani plansiz oldu ama 1 gunde bitti çok şükürbana 2 pijamada aldik ama 1 tane daha alcam onun haricinde alinacak kalmadi en azindan simdilik...

Ne kadar şanslısın benimkilerin ne ilkinde ne de bunda bir iğnesi bile yok

Pijama degilde gecelik al bi de istersen ilk gunler hastanede falan gecelik daha iyi oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…