2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebiş son günlerde gün içerisinde eskisinden daha sakin ama gece,sabaha karşı lavabo için uyandığımda hep tekmeleme halinde oluyo gece uykusunu sevmiyo anlaşılan doğunca sever inşallah

Kızlar göbeğinize dokunduğunuzda bebişleri hissedebiliyomusunuz dokunduğum zaman girintili çıkıntılı oluyo ama neresi olduğunu anlayamıyorum dün uzun süre dokunduk neresi olduğunu anlayabilmek için eli yada ayağı olduğuna karar verdik

Biz Bora koyacağız kısmetse

Bende Aydan ismini düşünüyorum ama bakalım kızım Ayla Deniz olsun diyor ısrarla

Biraz once bebegin esyalarini bi katliyim bi sayim yapiyim dedim. Oyle tikistirmistim :) bi cekmece tutmadi ya. Abarttim herhalde falan diyodum ama yok yani:) penye hirkalardan falan almam lazimmis uzun kollu badilerden falan almisim ama ustune giydiricek pek bisey almamisim kafam nerdeydi acaba

Kızlar şeker yükleme sonucu çıkmış.açlık olan yüksek kırmızıyla gösterilmiş diğerleri siyah ama yüksek galiba bilgisi olan var mı bi arkadaş insülin kullanmaya başlamıştı değerler nasıldı yarın gidicem sonuç için ama merak ettim şimdi
Açlık:125
1.saat: 195
2.saat:159

Benimde bu sayım işlemini gerçekleştirmem lazım.ev içerisinde uykudan uyanınca giymesi için penye yelek rahat olur

bende 2 li takımlar aldım içleri içinse uzun-kısa kollu zıbın ama bende baktığımda hep evde giymeye gibi almışım keşke birazda patiksiz alt uzun kollu üstler spor takımlar alsaymışım diyorum şimdi alsam fazla olacak almasam içimde kalacak dedim aman bir doğsun da 1 ay sonra cıkar güzel güzel dışarda giymeye takımlar alırım

Canım muhtemelen diyet önerecek çok yüksek değiller bana göre benim açlık 113
1 saat 264 2 saat 202 çıkmış ve bugün dahiliye göründüm. Oda 1 haftalik şeker ölçüm takibi istedi alet aldırdı ayrıca diyetisyen e gönderdi oda güzel bi diyet listesi hazırladı bu arada bakalım 1 haftaya. Kontrolümüz var eğer düşmezse insulin başlarız dedi

kızlar bir sorum olacak eğer daha önce soran olduysa kusura bakmayın bazen rahmimde sarsıntı şeklnde ağrılar hissediyorum sanki zorlasam cocuk gelecek gibi.alt kısımlarda plesenta yerleşimide yukarıda bu şekilde hissedenler oldumu?birde sat ve ultrason arasında 2,5 hafta fark var biraz önden gidiyor benim oğlan doğum hangisine göre başlatılır.şimdiden teşekkürler

Bu arada kizlar benim yıkama 3 makina oldu 1 makinasını ütüledim dün ama bugün sırt agrım Var sanırım ütü biraz zorladı minik minikler ve bayaaaa ugrastiriyorlar haberiniz olsun kendimi iyi hissetdikçe ütülerim bir yandan yıkanıyor 2- 3 makina daha Çıkar tahminimce Dolabını sildim biryandan yerlestiriyirum üstlerini yastık kılıfları ile örtüyorum temiz temiz kalsinlar diye ama. ok keyifli oluyor Allahım kullanmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…