2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu dediklerini yesem çatlarım herhalde. Gerçi ben normalde de ekmek asla tüketmiyorum.. sanki biraz fazla gibi geldi. Ben de 11 kiloyu aldım ana bu dediğin gibi yesem 16-17 alırmışım yani
İşte böyle yiyorum öyle sevze filanda çekmiyı canım yine de yemeye gayret ediyorum çikolata şerbetli tatlı şekerli süt hep bunlar var hayatımda gel de alma kilo

İşte böyle yiyorum öyle sevze filanda çekmiyı canım yine de yemeye gayret ediyorum çikolata şerbetli tatlı şekerli süt hep bunlar var hayatımda gel de alma kilo
Normaldede bu kadar şekerli karbonhidratlı mı besleniyorsun yoksa gebelikte canın mı istiyor. Şeker yükleme yaptırmadıysan yaptır bence

Normaldede bu kadar şekerli karbonhidratlı mı besleniyorsun yoksa gebelikte canın mı istiyor. Şeker yükleme yaptırmadıysan yaptır bence
Nor alde de canım çeker ama alıkoyabilirdim kendimi şimdi aşırı istiyo yaptırdım ama normal çıktı benim bu karbonhidrat isteğim ne olacak bilmem

Hakkaten iyi yiyormuşsunuz. 5 kilo aldım ama bunların yarısı kadar bile yemedim. Belki yerdim de midem çok bulandı, hala da bulanıyor.

Nor alde de canım çeker ama alıkoyabilirdim kendimi şimdi aşırı istiyo yaptırdım ama normal çıktı benim bu karbonhidrat isteğim ne olacak bilmem
Normal çıktıysa çok iyi. Biraz saatlerine dikkat et geç saatlerde yeme en azından, bi şekilde geçecek artık son 3 ay zaten

çok zor günler geçirmiş olmalısınız. 52 gün çok uzun zaman. Anne karnında geçirdiği her gün çok önemliymiş gerçekten. Şimdi sağlıklı değil mi ufaklık?

çok zor günler geçirmiş olmalısınız. 52 gün çok uzun zaman. Anne karnında geçirdiği her gün çok önemliymiş gerçekten. Şimdi sağlıklı değil mi ufaklık?

Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok kilo alımı çok yavaş gittiği için bu kadar uzadı çıkmamız. Yoksa solunumu vs 1 hafta 10 günde düzelmişti tabi ciğer geliştirici iğne sayesinde. Bir de dediğin gibi bebek sağlıklıysa küçükte doğsa bir şekilde iyileşiyor. 600 gr olan bebekler bile vardı orada düşün. Tabiki kimsenin tecrübe etmesini istemem, çok farklı bi durum. Şimdi 5 yaşı geçti kardeşi zamanında doğarsa 5,5 olacak tam.

Sorma çok fena. Kızımda da olmuştu ama bu kadar acısı hiç olmadı. Allahım tez zamanda geçirir inşallah

Hakkaten iyi yiyormuşsunuz. 5 kilo aldım ama bunların yarısı kadar bile yemedim. Belki yerdim de midem çok bulandı, hala da bulanıyor.
Şanslı olanlardansını benim de aksine önceki halime göre iştahım açıldı. Kan ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi doktorum ama 2 saat midem boş kalmıyoduki şimdilerde ekmeği azalttım tatlıyı da tek öğüne düşürdüm kaldı 9 haftam bakalım ne kadar daha alıcam

Evet ya. Bunlar olmasa muhtemelen benim kilolar ucmustu acisini cikarayim artik. Disimden ziyade dilim yara olmus tabi o kadar ugrstiklari icin icerde, hic bisey donduremiyorum agzimda ;(

Selam kızlar ben de nezle oldum sanırım. Burnum akıyor, hapşırıyorum habire.
Bir de kızın Cumhuriyet Bayramı kutlaması bugün de Cadılar Bayramı kutluyorlar okulda, onlara kıyafet, şeker ayarla derken yoğun bi hafta oldu bana:)

Benim de bu gebelikte canım acayip tatlı çekiyor kendimi frenliyorum evde tatlı bulunmaya başladı hep ucundan yiyorum artık dayanamayıp

Ay maşallah. Allah sağlıklı uzun ömürler versin, bahtı açık olsun. Kardeşiyle didişe didişe büyüsün kardeşlik güzel şey. Az dövüşmedim kardeşimle

Chek aynı şekilde 28 ve 29 haftalarda çılgınca tatlı yemiştim. Her şeyi yemiştim de her öğün bi Kazandibi götürüyordum üstüne. Midem bulanıyordu ama yine de yiyordum Şekerim yok normalde, bi ölçtüm uçmuş. Doktor da bi hafta takip edelim dedi. Neyse ki normal şimdi. Tatlı isteğim de kalmadı. Çok istersem çikolata yiyorum azıcık. O 2 haftada 1 kilo almışım. Dün kontrole gittim, bu 2 haftada bebek 400 gr artmış ama ben hiç kilo almamışım. Demek ki normal insan gibi yiyince kilo alınmıyormuş

Chek aynı şekilde 28 ve 29 haftalarda çılgınca tatlı yemiştim. Her şeyi yemiştim de her öğün bi Kazandibi götürüyordum üstüne. Midem bulanıyordu ama yine de yiyordum Şekerim yok normalde, bi ölçtüm uçmuş. Doktor da bi hafta takip edelim dedi. Neyse ki normal şimdi. Tatlı isteğim de kalmadı. Çok istersem çikolata yiyorum azıcık. O 2 haftada 1 kilo almışım. Dün kontrole gittim, bu 2 haftada bebek 400 gr artmış ama ben hiç kilo almamışım. Demek ki normal insan gibi yiyince kilo alınmıyormuş

Gözümün önünden tatlılar uçuşuyor hep Canı tatlı istiyor herhalde içerdekinin

Kızlar şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı doktor diyet verdi. Diyetisyenden randevu bulamadığım için kendim diyet uygulamadım. İki hafta boyunca hiç ekmek makarna pirinç pilavı yemdim. Dün endokrin doktoru değelerin çok iyi insülinr başlamıyorum ama diyetisyenlr mutlaka görüş dedi. Zar zor görüşme ayalardım. Karbonhidratı asla kesemezsin bebeğe zararlı dedi. Beslenme programı hazırladı iki gündür onun dediği gibi besleniyorum tokluk şekerim 170 den aşağı düşmüyor. Kendim diyet yaparken 120 yi geçmiyordu tokluğum. Ne yapacağımı şaşırdım ya bi fikir verin

Valla ben tutamadım kendimi şanslı olanlardansınız derken kusma, mide bulantısı, hazımsızlık şanssa ben birşey demiyorum, ne güzel ağzınızın tadı var sizin de, işte herşeyin bir sonucu var güzel güzel yiyor hayattan zevk alıyorsunuz yanında kilosu geliyor, mesela ben de az fazla kaçırsam kusuyorum 5 kilo aldım, yani hep pozitif olmuyor herşey

Kızlar ne güzel bebişler büyümüş benimde 1 ay oldu gitmeyeli bu aralar gidicem bi kaç gündür yine midem bulanıyo ilaç çok içemem ben kansızlık b12 eksikliği idrar yolu enfeksiyonu çıkınca kullanmaya başladım mide bulantımda başladı..

Bebişin kıyafetlerini yıkamak için rossmanda satılan mendillerden aldım son aldığım kıyafetler gelince hemen başlıycam.kendim içinde dependin şu çok övülen külodunu aldım geriye sadece kendim için emzirme atleti emzirme sütyeni kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…