2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Az kilo alan arkadaşlara maşallah diyorum :) 2,5 , 4 gibi kilo alan arkadaşlar başlangıç kilolarınız ne kadardı? Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de 51 kilo ile başlamıştım şu an 61'im. Son zamanlarda kendimi kontrol etmekte zorlanmaya başladım. İştahım arttı ve bir çok arkadaş gibi benim de canım tatlı ve hamurişleri çekiyor Hedefim toplamda 15 kiloyu geçmeden tamamlamaktı ama bu gidişle zor görünüyor.

Karbonhidrati kestiginiz icin dusmus sizin diyetle demek ki karbonhidratla beraber kontrol altinda tutmaniz lazim

Kizlar kayinvalidem almis bana bunlari. Gelirken getirir herhalde. Biliyosunuz ben dumduz bisey almistim.... bide daha kalin sabahlik hirka gibi bisey almis... saten yatak takimi almis. Lohusa yatagi yapip orda yatacagimi dusunuyor sanirim ama yapmam. Ama.saten takim istiyodum bi.suredir iyi oldu ,)

Karbonhidrati kestiginiz icin dusmus sizin diyetle demek ki karbonhidratla beraber kontrol altinda tutmaniz lazim
Karbonhidratla birlikte yersem de insüline başlayacak doktor. Miktarını azaltıp deneyeceğim ama bu sefer de çocuğum deneme tahtası gibi olacaj. Bu yükselmeler zarar verir mi bebeğime?

Karbonhidratla birlikte yersem de insüline başlayacak doktor. Miktarını azaltıp deneyeceğim ama bu sefer de çocuğum deneme tahtası gibi olacaj. Bu yükselmeler zarar verir mi bebeğime?

Bildigim kadariyla bebek icin gebelik sekeri oldukca ciddi bir problem. O yuzden doktorlar ne diyorsa ona gore giidn bence... doktor bi arkadasimin esinde cikmisti seker cok ama cok ciddi bi diyet yapti doguma gebe kaldihi kilodan daha dusuk kiloda girdi. Ama bebek saglikliydi. Ciddiye alin

63 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay cok cabuk doyuyordum kusmam mide bulantım olmamasına rağmen çok yiyemiyordum o sırada 60.6 ya kadar düştüm şimdi anca 63 kiloya geldim yani verdiğimi almış oldum

öncelikle güle güle kullan gözüme çok ince geldiler bilemiyorum tabi ama beyaz yaz geceleri yatarken kullanmak için hoşmuş

öncelikle güle güle kullan gözüme çok ince geldiler bilemiyorum tabi ama beyaz yaz geceleri yatarken kullanmak için hoşmuş

Valla almis artik. Fotografta gorundugu gibi degiller daha tok daha kaliteliler dedi bisey demedim. Hastane cok sicak oluyor zaten o yuzden cok dert degil en kotu sabahligida giyerim ustume. Gönlu olsun bari bide benimkileri görse sadelikten dusup bayilir benim aldigimda biye bile yok

Evet durumun ciddiyetinin farkındayım canım. O yüzden çok dikkat ediyorum. 56 ile hamile kaldım. 58 kiloyum şuan. Bebeğimin gelişimi haftasında gidiyor çok şükür. Karbonhidratı dengeleyebilirsem inşallah sorunum kalmayacak.

yok ben kışın soğuk olur dıye değil de inceliği iç gösterir mi rahat eder misin diye düşündüm artık sabahlıkla kurtarırsın demen gibi gönlü olsun

kizlar izmirde dogum yapacak olan var mi su hospital ne kadar istiyor acaba? ya da hangi hastaneler ne kadar ucret istiyor?

Bende de gebelik şekeri çıkmıştı listedeki gibi 2 hafta diyet yaptım ve kontrolde şekerim düşmüştü.Ama hem bebek geriye düşmüştü hem ben zayıflamıştım.Kontrolden sonra yine listedeki gibi beslenmeye çalıştım ama porsiyon olarak değil de doyana kadar yedim.Yarım saat yürüyüş ve bol su iyi gelmişti.Bu şekilde hem bebek arayı kapattı hem aç kalmıyordum.Canım tatlı vs isterse şerbetli tatlı yerine çikolata ya da sütlü tatlı yiyorum.1 aydır hiç şekerim yükselmedi.Ben kendi dengemi buldum yani.Bu sebeple sen de kendi dengeni bulmalısın.Listede üstü karalanmış olanlar yasak olanlar.Diyet yapmak zor insanı strese sokuyor.O yüzden diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak düşün stres yaparsan da şeker düşmüyor.Protein ağırlıklı beslendim daha çok.

Eklentiler

• 4E2F9549-B89B-48FF-AD88-29D66CE8994D.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 81854B1A-0676-4256-B818-FE4061156267.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 87FF5A7F-C22A-4BFE-B72F-E57207309049.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 16805793-75A6-41DA-A003-8F852B2A560A.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 322C19A9-1034-4FAA-BB7F-2BC7FCC749A2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 2EA0B52A-0849-44ED-B6C6-ED40378ED02A.webp
    37 KB · Görüntüleme: 41
Bu aralar bebeğimin hareketleri daha seyrek ve yumuşak sizdede oldumu acaba böyle
Evet bazen hiç hissetmiyorum bile bazen de çok hareketli oluyor.Büyüdükçe daha çok uyuduklarını ve tekmelerinin azaldığını söylüyorlar.Hatta 3 gün hiç hissetmeyince acile gittim ama iyiydi acilden çıktım zıplamaya başladı

hahah zaten kilo almadığımı gören herkes bebek zayıf olmasın diyor nasıl kilo almazsın al ye ye bebeği büyüt besle diyorlar yıyorum hemde hiç tatlı pasta börek ekmek kısmadan bünye meselesi demek
Evet canım şaka yapıyorum tabiyki bünye meselesi benim kuzenimde toplam 5 kilo almıştıbazıları işte şanslı oluyor kilo konusunda ama çok kilo alanlar da hiç üzülmesin valla hemen gidiyor onlar

Evet yaa bazı analar böyle kendine çalışıyor demekki kızın şimdiden nazlı yüzünü göstermiyor

Canım ikarbonhidrat dediğin şey zaten tüm yediklerimizde var sebze- meyvesen bahsediyorum, illa ekmek pilav tüketmene gerek yok bence daha iyi bi diyetisyene gitmen lazım sen aslında sağlıklı karbonhidrat tüketerek düşürmüşsün şekeri ve bu iyi bir şey, sen bence sana nasıl iyi geliyorsa öyle devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…