2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa bazı analar böyle kendine çalışıyor demekki kızın şimdiden nazlı yüzünü göstermiyor
tartımın da pili bitmiş bu hafta tartılamadım kesin 15 kilo olmuştur o aldıklarım şimdi bugün yine işe gittim arkadaşlar birşey sordular bebek içeriden çaktı iki üç tane tüm diyeceğimi unutuyorum rezil oluyorum böyle hem nazlı hem de cadı galiba

Bi de bugün Sabahlığım geldi birkaç kargo ile birlikte.çok çok kaliteli çıktı şiddetle tavsiye ediyorum yumuş yumuş harika çıkarasım gelmedi ❤ Biraz giyip eskitsem dedim
Çok güzel canım iyi günlerde kullan bende lohusa sepetinden aldım gerçekten kaliteli ve parasını hakeden bi pijama takimi ve sabahlık

@2kedine sanslisin kv gecelikler almis getiriyor sana. Benimkinden degil bana cocuga bile çöp yok
Kizlar kiloya dikkat edin.bebegin almasinin bizim aldigimiz kilolarla hic alakasi yok.bugun tartildim 2 haftada 1 kilo almisim bende.insallah bebekte almistir.
7 -10 gun sonra bende dr gidecegim dogum icin fiyat konuşmaya bakalim nekadar isteyecek.insallah uçuk birsey istemez eger isterse dr degisikligine gidebilirim bende
Bebek hareketleri büyüdükçe azaliyor ama dahada gucluhissediliyor hareketleri.bugun dogru duzgun dinlenemedim pek hareket etmedi azcik orurunca neresi artik bilmiyorum sagdan sola doğru bi guzel acita acita hissettirdi kendini masallah.

oksapar kan sulandırıcı kullanan var mi ?? iğneyi nerden vuruyorsunuz ? ben göbekten yapıyordum ama artık zorlaniyorum. koldan kendim yapamıyorum.. bacaktan yap dedi doktor ama çekiniyorum

Valla bende cok sasirdim bebege alir diye dusunuyordum ama bana almis ben şok

Kesinlikle bizim kilomuz ve bebegin kilosunun ilgisi olmamasina katiliyorum. Malum 8 gunde 3 kilo verdim ama bebek 400 gr almis. Benim yemek durumumla buyuk bi alakasi olsa yerinde sayar haftasi gecikirdi bence demek ki yok. Besin olarak yumusak seyler yedim hep tabi ve geneli karbonhidratti o da bi kac kasik anca yani

Teşekkür ederim

B Banu bora 25 -29 hafta arası çok az hareket etti, endişelendim. hatta buraya da yazmıştım, yazdıktan sonra bi hareketlendi, sonra yine durdu. Evde kullanmak için doppler almıştım, kalp atışlarını dinledim kaç gün, sağlık ocağına gittim kalp atışlarına baktırdım. elimle dürtüklüyordum bi sağdan bi soldan.. hiç tepki vermiyordu. 29 haftadan sonra hareketleri daha güçlü hissetmeye başladım. Son 3 gündür de hareketleri sertleşti, acıtmaya başladı. En ufak bi hareketini bile hissediyorum artık.

arkadaşlar 26 haftalık hamileyim. hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi ??? birkaç haftalık sıkıntı yaşıyordum. az az kan geliyordu peçeteye.. bugün daha fazla kan geldi.. ne yapmalıyım ? korktum bir anda kan görünce.. acaba doktoruma gitsem mi ki ??? bide kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum.

kizlar izmirde dogum yapacak olan var mi su hospital ne kadar istiyor acaba? ya da hangi hastaneler ne kadar ucret istiyor?

merhaba bende izmirde doğum yapacapım kısmet olursa.kent hastanesinde.kızımda orda doğdu ve çok rahat ettim.sanırım 5400 anlaşmasız fiyatı şuan doğum için .ama kurum anlaşması falan olunca düşebiliyor .

Bebeğim haftasında gidiyor çok şükür kuzum. Ben 2 kilo vermişim. Protein ağırlıklı besleniyorum. Tatlı hiç yemedim nerdeyse. Sütü yoğurdu suyu bol tüketiyorum. Ekmek tam buğday bile olsa yükseltiyor şekerimi. Dün tuzsuz etimek aldım ondan sıkıntı çıkmadı. Kendi kendime düzenimi oluşturuyorum işte. Günde 6 defa şeker ölçüyorum açlık tokluk o bile geriyor insanı. Olsun. Canı sağolsun da rabbim hepimise hayırlı doğumlar nasip etsin.

Cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Ben yaşıyorum gemde çok fenasını. Kan yok ana keşke kanasada patlasa ve rahatladam dedirtiyor. Oturanıyorum kalkamıyorum. Dr umla konuştum bir fitil bir krem verdi daha iyi gibiyim şimdi. Birde kabız kalma sakın onun içinde şurup verdi. Zaten bizim kullanabileceğimiz ilaçlar belli sağlık ocağına da gitsen onları verir. Ben cerraha gitmeye henüz cesaret edemedim. Sen git istersen o daha iyi olur. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Bravo sana bende de şeker var ama senin kadar kendime hakim olamıyorum. Toplamda 9 kilo aldım. Bunların 6 sını şekerim olduğunu bilmediğim için aldım. Bende hergün 5 kere ölçüyorum. Genelde 140 geçmiyor ama 170 olduğu bile oldu malesef. Şekeri sadece yenek yükseltmiyor. Bir ara yürüyüş yasaktı bana o zaman daha çok yükseldi. Şimdi stresten uzak kalmaya ve yürümeye çalışıyorum. Benim iekerimi katbonhidrat çok yükseltiyor. Bitter çikolata yediğimde hiç yükselmiyor. Birde meyvelerden muz. Bir kere yedim şekerim 170 e çıktı. 3 tane mandalina yesem yükselmiyor. Hepimizin bünyesi farklı tabi. Doğurduktan sonra kocaman bir pastaya resmen kafamı sokasım var o kadar çok severim tatlıyı ben. Allah yardımcımız olsun

Birde şekeri olan arkadaşları ekmeklerinizi marka ekmek almayın o da çok yükseltti benim şekeri. Fırından tam buğday ekmeği iki dilim yiyebiliyorum yükseltmiyor. Bilgilerinize efenmm

Ben istanbulda taşıyorum sadece doktorum 10.000 istedi dilim tutuluyordu. Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Adam iyi bir prof. O gelsin doğumuma istiyorum ama o kadar para veremem ki hastanede memorial bahçelievler 6500 dr hariç. Memorial hizmet 3600 dr hariç fiyat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…