2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel sağlık sigortanız yok mu doğum için?

Benim var canım:)
Doğum teminatlı ama benim de baya yüksek çıkacak doğum ücretim çünkü doktorum prof.
Ondan başkasına da güvenemediğim için ona gideceğim mecbur.

Toplu cevap yazayim... ellerim benimde agriyor odemden sanirim. Sabahlari ozellikle acip kapatamiyorum.... dis etlerim kaniyor ama kan sulandirici kullandigim icin tabi...
Izmir fiyatlari yuksek diyenler bide istanbul fiyatlarini bilseniz

Benim doktorumda 4500 istedi.hastan ile toplam 10 bini bulacak sanırım

Toplu cevap yazayim... ellerim benimde agriyor odemden sanirim. Sabahlari ozellikle acip kapatamiyorum.... dis etlerim kaniyor ama kan sulandirici kullandigim icin tabi...
Izmir fiyatlari yuksek diyenler bide istanbul fiyatlarini bilseniz
antalya ne güzelmiş dogum zamani baska sehire gitmek lazim gercekten tobe ya

Bende bu konuda kararsizim.kendi dr ozel muayenehanesi var 4000bin hastane dahil fiyat vermisti ilk gittigumde. Simdi bir hastane buldum 2000 tl.dr ile konusacagim eger makul bir rakam isterse kendisi icin devam edecegum ama yok fazla isterse istemedende olsa dr degisikligine gidicegim
benim dis etlerim cok kaniyor firca degse bisey isirsam cok asiri kaniyor hamilelik dislerimi mahfetti
benimde dis dircaladigimda cok kaniyor.hassaslasiyor normaldir herhalde
Kızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Begendiysen al.ama ben asla bu fiyati vermem.

hanımlar bende bebek çikolatasını yaptırdım çok memnun kaldım instagram dan her siteye güvenilmiyor malesef ama hem uygun hem memnun kaldım bakmak isterseniz instagramı erconcept .

hanımlar bende bebek çikolatasını yaptırdım çok memnun kaldım instagram dan her siteye güvenilmiyor malesef ama hem uygun hem memnun kaldım bakmak isterseniz instagramı erconcept .

Bende yaptiricam da erken degil mi cikolata icin ya.

Bu arada bebek kiyafetlerini utuluyorum ama bittim resmen ya minnak minnak

Bende yaptiricam da erken degil mi cikolata icin ya.

Bu arada bebek kiyafetlerini utuluyorum ama bittim resmen ya minnak minnak
bnm minnak erken davranabilir cnm ondan hazır ettim,dolapta saklıyorum :) ütüye bnde ptesi başlıcam malum ankara havalarından çamaşırım kurumadı yağmur yedi birdaha yıkayıp yapacağım, bide hastane çıkışlarını yazın almışım hepsi kısakol çıktı :) bu hafta izne cıkıyorum artık eksikleri tamamlayacağım,trendyoldan bebek odasına dolap aldım bu arada hanımlar 300 tl ye metalia nın baya iyi bebeğin eşyaları ve oyuncakları bezleri sığdırdık :)

Kan miktarımız arttığı için diş etlerimiz kanıyor, benim ilk gebelikte de öyleydi hatta doğumdan sonra da devam etti kızım 6aylıkken gittim doktora mi müdahale yaptı geçti, bunda da dişim kırıldı bekliyorum gitmiyorum bebek 2-3aylık olunca gidicem bakalım hepsi için

tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…