2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar b takım nasıl çok hoşuma gitti 228 tl alsam mı?
Ben bu kadife sabahlığı aldım öneririm kış için sıcacık tutar . Senin beğendiğinin fe sabahlığı güzel

Eklentiler

• 1801945B-4167-4E69-9691-DB2F3BC4BB10.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 7EEB0E90-E2DD-4ADF-8439-3CBC1AC545D6.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 41A8ED71-E351-499F-A439-1347E867F01B.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
Benim elimin parmakları ve bileklerim çok ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
Benim de. Bir ara dayanılmaz olmuştu. Kırılmış gibi ağrıyordu. Atelli bileklik taktım, bol su içtim, azaldı. Şimdi sabahları ağrıyor, açamıyorum parmaklarımı, bileğimi çeviremiyorum. Hemen ellerimi başımın üstüne kaldırıp ellerimi baş hizasına kaldırıp açma kapama hareketi yapmaya çalışıyorum. Biraz normale dönüyor. Bol su içmek lazım ama onu yapamıyorum.

Benim geceliklerim... trendyol indirimden 70 liraya almıştım. bi tane de önceden var, dünya paraya almıştım. 550 lira filandı. Acil ameliyat olunca almak zorunda kalmıştım. Bi kere giydim ameliyatta. Bi senedir her Doğum yapana verdim parasına değsin diye onu da yedek götürmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• BBEB5B15-AA2C-43B8-A4D8-909C33F605BC.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 44
  • ED371DB4-636C-4B38-BF4D-1A5543A98C91.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 40
Ekmeğin her türlüsünğ denedim. Gittim fırından tam buğday, çavdar aldım. Sevmiyor bünyem ekmeği ne zaman yesem tokluk 170 den aşağı düşmüyo. Ah kuzum şekeri öğrendiğimden beri bi lokma çikolata yemedim daha. Ne istiyosun sana ne alalım dediklerinde doğuma baklavayla gelin çok özledim diyorum :-D hassas mutfak terazisi alıp meyveyi de tartıp ye dedi doktor. Zilli kızım hayırlısıyla bir doğsun göstercem ben ona

Ben cinarli hast gidiyorum normal 2800 ama sene basindan sonra 3200 fln olacaktir. Epidural dahil istersek ama.
Ne kadar uygunmuş karataşa göre.Bide bize odayı süsleyemeyeceğimizi istersek anlaşmalı olduğu şirkete yaptırabileceğimizi söylediler.O şirkette 3 paket hazırlamış 300-600-1000 olarak

Kızlar bide çoğunlukla doğumdan sonra yani lohusayken aşırı sıcak ve terleme olayı olucak yani öyle çok kalın pijamalar almayın hormonlardan dolayı sanırım lohusalar fazla üşümez

Ne kadar uygunmuş karataşa göre.Bide bize odayı süsleyemeyeceğimizi istersek anlaşmalı olduğu şirkete yaptırabileceğimizi söylediler.O şirkette 3 paket hazırlamış 300-600-1000 olarak
Hmm karatas bana cok uzak. O yuzden hic dusunmedim. Evet cinarlinin fiyati bize de uygun geldi cok. Doktor ayri hstane ayri olunca 5-6 civari oluyor. Cinarlidaki doktoruma da tavsiye uzerine gidiyorumm cok iyi bir dr

Acil durumda sezeryan olursa ona fark almamalari guzelmis canimmm. Oda secimine gore fiyatlar degisiyormus cinarlida ben konusmamistim fiyati ayni doktora arkadasm gidiyor ona sordum simdi 2800 du deme diye. En kucuk odaymis o.

bir kere hemsireye yaptırayım da artık göbekten zor oluyor yapmak.. korkuyorum
Bende oksapar kullanıyorum eşim bi kere koluma yaptı çok acıdı bi gün boyunca hissettim bacakta da aynı şey oldu resmen topal kaldım gün boyu mecbur yine göbeğe vuruyorum göbek deliğinden beş parmak falan uzağa vur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…