2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar suyum fazlaymış . Şekerim normal çıktı. Neden acaba? Kötü bişey mi okadar?

Kızlar bide çoğunlukla doğumdan sonra yani lohusayken aşırı sıcak ve terleme olayı olucak yani öyle çok kalın pijamalar almayın hormonlardan dolayı sanırım lohusalar fazla üşümez
Herkeste ayni olmayabilir canim , benim eltim agustosta dogum yaptim titriyordum diyordu . Bazilari cok üşürmüş. Illaki odalar sicak olur ama ben mayista dogum yapmistim bende üşümüstüm. Terlemek rahatlatmisti vucudumu sanki ama haziranda dogum yaptigimda ne üşüdüm nede sicakladim :)

Ben bide kansizim yani normalde çok üşüyen biriyim ama Oğlum da şubatta doğum yaptım gece saçım sırılsıklam kalıyordu nasıl terliyordum yaa bi kaç kişiden daha aynısını duydum ama dediğin gibi herkes aynı olmayabilir demkkk

Kızlar bide çoğunlukla doğumdan sonra yani lohusayken aşırı sıcak ve terleme olayı olucak yani öyle çok kalın pijamalar almayın hormonlardan dolayı sanırım lohusalar fazla üşümez
Terleme olsa bile üşütmemek lazımmış. Özellikle ayakları sıcak tutmak önemli diyorlar. Sancı oluyormuş yoksa. Henüz tecrübe etmedim tabi :)

Hastane ücretleri konuşulmuş da ben diyarbakırdayım burda bile fiyatlar 3 4bin

Terleme olsa bile üşütmemek lazımmış. Özellikle ayakları sıcak tutmak önemli diyorlar. Sancı oluyormuş yoksa. Henüz tecrübe etmedim tabi :)
Evet yaa sırf bu yüzden annem bana termal çorap almıştı yine alır kesin şok markete geliyor ya arada çok kalın yumuşacık.. Bide eskiler der ki ayaklari falan üşütürsen bebeğin gazı fazla olur ne kadar doğru bilemiyorum tabi

Albenili görünüyor ama yaka kısmı biraz açık gibi geldi bana kışın rahat edemeyebilirsin.
Bir de sabahlık neyse de gecelik kısmı kadife seçmesen mi pamuklu olsa sanki daha rahat edersin.
Canım bu kışın soğuk olur sanki . Kadife olduğu için de yaz mevsiminde giyemezsin. Ama içinde kalacaksa al.ben hiçbişey içimde kalmas ın deyip hep aldım renk renk Fiyatı da normal

%100 pamuklu diyor kadife pamuktanda yapılıyor zaten yoksa almam gelince farklı bi içerik çıkarsa iade ederim bakalım nasıl olucak.

Gecelik pijama fln alan hanimlar bedeni nasil seciyorsunuz benim haftam 24 ben daha kilo alirim bedenim degisir diye almiyorum

Ben Temmuzda doğum yapmıştım, üşümek ne kelime normal insan gibi sıcaklamıştım, çorap vs bile giymedim doğru düzgün + hergün hastaneye gittim sezeryan olduğum halde 2 günlük ameliyatlıyken başlayıp 50 gün boyunca bence bu lohusa meseleleri biraz abartılıyor mu desem ne desem bilmiyorum

2 kere kola yaptırdım acile çok acıdı. bacağıma vurmayı hiç denemedim.. eğer o da çok acırsa göbekten vurulmaya devam edecem.. işte korkuyorum göbekten yapmaya.. bebek büyüdükce.. biz 26 haftalık olduk cok şükür. siz ne kadar oldunuz ??

Yenidoğan yoğun bakımı olduğu için acıbadem’de doğuracağım herhalde. Hastane ücretiyle ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Sağlık sigortası doğumu karşılıyor. Doktorum da sağolsun, her türlü indirimi sağlıyor, fiyat farkı ödemeden suit oda ayarlıyor. Ama yani o kadar riskli gidiyorum ki 20 bin deseler de tamam diyecek noktadayım.

Işte annem de bu abartangillerden termal çoraplar içlikler kadifeler falan almış sanırsın erzuruma falan gidiyoruz doğumda ilk doğumumda üşüme falan olmadı inşallah bunda da olmaz

İnsan zora düşmeyince, normal şartlarda sınırlarını bilemiyor. Siz büyük sıkıntı yaşarken bunları düşünmeye fırsat olmamıştır. Umarım bu gebelik sonunda çok rahat Doğum yapar, lohusa meselesini abartır, hatta bol bol şımarırsınız:)

Gecelik pijama fln alan hanimlar bedeni nasil seciyorsunuz benim haftam 24 ben daha kilo alirim bedenim degisir diye almiyorum
Canım ben hamilelikten önceki bedenime göre aldım M aldım yani şuan olmaz ama doğumdan sonra olur zaten pijama penyeli biraz da genişler falan

31.haftadayım bende korkma canım iğnenin ucu o kadar da derine gitmiyor bebek hissediyor gibi düşünme..Bide nedense başkası yapınca morarıyor acıyor ama ben kendime yapınca acımıyor yaprken ayetel kürsü falan oku

Sağa sola dönmekten uyuyamıyorum artk bu aylar nasıl geçicek hiç bilmiyorum bide son zamanlarda yatarken nefes darlığı başladı kontrolde bunu da sorayim doktora
Nefes darlığı bende de var. Yatarken değil sadece. Odadan odaya geçerken bile oluyor, telefonda konuşuyorsam insanlar şu an sigara mı içiyorsun diye soruyor sürekli. Ne alaka nefesim kesiliyor. (Bi dal sigaraya ruhumu satacağım nerdeyse orası ayrı ) karnım da birden gerildi. Daha ne kadar şişebilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…