Yine hangi konuya dahil oldun canimEvet normalde iyi fiyat ama bu indirimli.hali iste.. benimde.kaburgamin altinda galiba bende nefes alamiyorum .. bide yine bi konuya salca oldum. Ortalik karisti.. ay dayanamiyorum insanlarin cahil sacma muhabbetlerine napiyim
Yine hangi konuya dahil oldun canimdogru bildigini soylemekten kacinma olsun , yeter ki kaybetmeyelim seni
inşaAllah bunu sağlıkladoğurur ikinciye yine yaşarsın hamilelik güzel düşünelimAmin cümlemizinkiniBenım ilk bebeğim olacak çocuk istememize rağmen 6 ay olmadı doktora gittim görünürde bir sıkıntı yoktu rahim filmi çekildi tek tüpüm tıkalı çıktı eşimin değerleri normal görünüyordu doktor bır kaç ay yumurta takibi yaptı olmadı klomen denedik olmadı çatlatma iğnesi denedik olmadı en son aşılamaya karar verdik bu arada yaklaşık 6 ay daha geçti tam aşılama yapılacak eşim test verdi değerler yerle bir olmuş 2.derece varıkosel spermleri etkilemiş aşılama iptal 3 ay kadar değerlerin düzelmesi için takviye vs yaptık değerler düzeldi şubatta aşılama yaptık ama olmadı ben ikinciyi denemek istemedim maddi olarak tüp bebeği karşılayabilecektik manevi olarak daha fazla oyalanacak halim yoktu hangi bilindik doktora durumu anlatsam (benim tek tüp eşim varıkosel ve sperme ciddi etki yapıyor dıye) tüp bebek dediler hiç aklımda yokken bir adet dönemi doktor araştırdık ettik ikincide başladık çok şükür nasip oldu ilk denememizde 1 sene 3 ay uğraştık cocuk için belki normalde kısa bir süre ama çocuk isterken geçen süre olunca psikolojik olarak zor oluyor beklemek umut etmek belirsizlikler vs..Nasip belki kendiliğinden olur belki de bir daha hiç olmaz hep karnımı severken diyorum belki de tek evladım olacak bır daha yaşayamayabiliirim bu hamileliği Allah ın taktiri şimdiki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım Allah hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah bir daha yaşatır bu duyguyu
Bana link atsana canımKizlar simdi baktimda aralik anneleri grubu aktif daha 15 dakika once.yazilmis.
Beta hcg de bol keseden sallıyorlar neymiş muhakkakikiye katlanmalıymış zannedersin hepsi prof drYa biri nst sormus yorumlayin diye... tamam kanlara bakiyoruz testlere bakiyoruz da nst acil bisey burda cevap beklemekle olmaz. Bide yani ona orda hastanede hemen bakilir zaten yapilacak bisey varsa yaparlardi yokmus demek ki eve yollamislar.
Bende bu orda.yorumlanmistir dedim. Cok biliyosun sen tarzi biseyler yazmis. Konu orda bi yerde iste.
Gerci ben beta hcg yorumlatanlara da hastayimda neyse
Beta hcg de bol keseden sallıyorlar neymiş muhakkakikiye katlanmalıymış zannedersin hepsi prof dr
Ya burda ocak anneleri var ya. Onun en sonunda aralik anneleri var 2019 aralik anneleri iste ayni bizim basliktan. Uygulamadan giriyorumda link atamiyorum o yuzdenBana link atsana canım
Yaa cidden nts nasil soruyorlarYa biri nst sormus yorumlayin diye... tamam kanlara bakiyoruz testlere bakiyoruz da nst acil bisey burda cevap beklemekle olmaz. Bide yani ona orda hastanede hemen bakilir zaten yapilacak bisey varsa yaparlardi yokmus demek ki eve yollamislar.
Bende bu orda.yorumlanmistir dedim. Cok biliyosun sen tarzi biseyler yazmis. Konu orda bi yerde iste.
Gerci ben beta hcg yorumlatanlara da hastayimda neyse
Bnde uygulama yok el yordamıyla giriyorum aktif takip etmem diye düşünmüştüm bebiş de buraya getirdiYa burda ocak anneleri var ya. Onun en sonunda aralik anneleri var 2019 aralik anneleri iste ayni bizim basliktan. Uygulamadan giriyorumda link atamiyorum o yuzden
Alişverisi sevecek demekkibenimki hep hareketli doktora gidince arkasini dönüp yatiyor . Doktor hâlâ net cinsiyetini goremedim dedi. Bacaginin kenarini gordu erkek olsa cikinti belli olurdu ama cikinti goremiyrm kiz dedi. Bir arkadasinda hep kiz demisler erkek dogmus oyle olmasin dedim doktora sen yine kesin gorene kadar alisveris yapma diyor . 31. Haftaya geldim nasil yapmayayim
Tuketim çılgınlığına kendini birakirsan bitmez allah bitmez.ben yalnizca gerekli olanlari aldim.onlardanda fazla değil gerek oldukça alirim.dag başında değilim. Avm carsi oazar 10 15 dk mesadede.ilmadi internet var
En son sen mi benmi bilmem ama ben ocakta doğururum onu bikiyorum. Aralikta dogutacak analar sizi aralik analarına alalim(şaka şaka bir yere gitmeyin nedense bi kac eksikle devam ediyoruz.difabu ve charles darwun ortalukta yok.bide 3. Kiza hamile bir arkadas vardi.nick hatirlayamadim)
Aralık anneleri Kasım’da doğurmaya başlar, Kasım annelerinden çok kişi Ekim’de doğurdu.Kizlar simdi baktimda aralik anneleri grubu aktif daha 15 dakika once.yazilmis.
Benim sınavım var, haftaya izne çıktığım anda deli gibi ders çalışmam lazım, sınava 10 gün kalmış olacak.Şaka maka doğum yapıcaz ha bir şey kalmadı. Bebekten önce neler yapmak gerekirdi? Nasıl değerlendirsek son haftaları? Bunun için bir listesi olan yok mu kızlar?
Bir de spor egzersiz rutini olan var mı aramızda? 10kg aldım. Herkes yok hiç almamışsın diyor. Doğurunca anlarsınız diyorum da aslında keşke dikkat etsem beslenmeme ya.
Bugün de 3 aylık açlık şekeri tahlili verdim ondan çekiyorum birazinşallah sorun çıkmaz. Bebek iri diye istedi Dr.
Erkek Yeğenime koydum ömür ismini.herkes cok begeniyor. Bilemedum 2. Cocugu yapip erkek doğuracağımi. Bileydim ogluma saklardim cocuk isimsiz kaldiKızlar kız icin ömür ismi nasil sizce
Benimde cmt randevum var.cok merak ediyorum kac gr oldu.Cok yoruluyorum gun icinde ya bacaklarim asiri odemli patlayacak gibiler hic bisey yapmaya halim yok sanki :) gecen hafta gittim kontrole 1300 gr 40 olmus
Sen artık buralısın başka yerlerde aldatma biziBana link atsana canım
Kızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?