2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet normalde iyi fiyat ama bu indirimli.hali iste .. benimde.kaburgamin altinda galiba bende nefes alamiyorum .. bide yine bi konuya salca oldum. Ortalik karisti.. ay dayanamiyorum insanlarin cahil sacma muhabbetlerine napiyim
Yine hangi konuya dahil oldun canim dogru bildigini soylemekten kacinma olsun , yeter ki kaybetmeyelim seni

Yine hangi konuya dahil oldun canim dogru bildigini soylemekten kacinma olsun , yeter ki kaybetmeyelim seni

Ya biri nst sormus yorumlayin diye... tamam kanlara bakiyoruz testlere bakiyoruz da nst acil bisey burda cevap beklemekle olmaz. Bide yani ona orda hastanede hemen bakilir zaten yapilacak bisey varsa yaparlardi yokmus demek ki eve yollamislar.

Bende bu orda.yorumlanmistir dedim. Cok biliyosun sen tarzi biseyler yazmis. Konu orda bi yerde iste.

Gerci ben beta hcg yorumlatanlara da hastayimda neyse

inşaAllah bunu sağlıkladoğurur ikinciye yine yaşarsın hamilelik güzel düşünelim benim 2 yıl olmadı sebepsiz infertilite dediler doktorlar hep kovaladılar polikliniklerden değerlerimiz çok güzeldi açıklayamıyolardı en son rahim filmi çekinme ben tüp kararı aldık o karar aşamasında Bi baktık kendiliğinden olmuş kendimizi kısırız diye inandırmıştık artık Bi baktık 2 yıl sonunda çift çizgi . O iki yılı nasıl geçirdim Bi Allah bilir bir de ben

Beta hcg de bol keseden sallıyorlar neymiş muhakkakikiye katlanmalıymış zannedersin hepsi prof dr

Yaa cidden nts nasil soruyorlar yorumlayabilen varmiydi acaba ? Yakinda kadin dogum doktoru olacagiz

Ya burda ocak anneleri var ya. Onun en sonunda aralik anneleri var 2019 aralik anneleri iste ayni bizim basliktan. Uygulamadan giriyorumda link atamiyorum o yuzden
Bnde uygulama yok el yordamıyla giriyorum aktif takip etmem diye düşünmüştüm bebiş de buraya getirdi

Anaam tam sürpriz yumurta. Allah sabır versin ne diyeyim

Ben de her şeyi kararında almayı severim. İki çocuğum daha var. Dolaplarını doldurmam mesela. Çok şükür bir şey lazım olduğunda ulaşabilme ve alabilme imkanımız var. Zaten her şeyi evden eksilttigim için şu an yenilerine ihtiyacım var. Yoksa tüketiminden çılgınlığından değil. Ama yine de liste bitmiyor

şimdi insanlar da farkındalık arttı daha doktora gitmeden evde teşhisimizi koyuyoruz artık o kadar çok okuyoruz ki milyonda bir görülen hastalıkların bile semptomlarındn artık okuyanlar haberdar. Ben son 7 yıldır doktora gitmeden teşhisimi koyuyorum bende bu olabilir şüpheleniyorum diyorum dr tetkik yapıyor sonuçlar dediğim hastalığı işaret ediyor . Pnömoni ve sistitte artık Bi tedavi kısmını doktora atıyorum Çok ekstrem spesifik birşey olmadıkça kendi kendimizin doktoruyuz çağ bunu gerektirdi devlet hastanesinde doktora git üçer beşer hasta alıyor açıklama yapan yok bu hastaları makale okumaya itiyor.hastaneler Suriyeli kaynıyor bekle dur .Bi de bebekken Anne sütü emmemişim sürekli hastalanıyorum hastanelerdeyim hayatımın bir parçası oldu artık bağışıklığım yerlerde ne yazıkki

Şaka maka doğum yapıcaz ha bir şey kalmadı. Bebekten önce neler yapmak gerekirdi? Nasıl değerlendirsek son haftaları? Bunun için bir listesi olan yok mu kızlar?

Bir de spor egzersiz rutini olan var mı aramızda? 10kg aldım. Herkes yok hiç almamışsın diyor. Doğurunca anlarsınız diyorum da aslında keşke dikkat etsem beslenmeme ya.

Bugün de 3 aylık açlık şekeri tahlili verdim ondan çekiyorum biraz inşallah sorun çıkmaz. Bebek iri diye istedi Dr.

Benim sınavım var, haftaya izne çıktığım anda deli gibi ders çalışmam lazım, sınava 10 gün kalmış olacak.
Bu son günleri de yargı reform paketi yüzünden 300 dosyayı kontrol edip dilekçe yetiştirmekle geçiriyorum. Fizyolojik ve psikolojik olarak tükendim. Artık kaldıramıyorum, masada uyuyakalıyorum. Yürüyemiyorum yorgunluktan. Şu 20 gün geçse de rahatlasam

Kızlar kız icin ömür ismi nasil sizce
Erkek Yeğenime koydum ömür ismini.herkes cok begeniyor. Bilemedum 2. Cocugu yapip erkek doğuracağımi. Bileydim ogluma saklardim cocuk isimsiz kaldi
Cok yoruluyorum gun icinde ya bacaklarim asiri odemli patlayacak gibiler hic bisey yapmaya halim yok sanki :) gecen hafta gittim kontrole 1300 gr 40 olmus
Benimde cmt randevum var.cok merak ediyorum kac gr oldu.

Kızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa

Canım doğum sancısını bilmiyorum inan ama dinlen bakalım yine aynı şiddetli ağrı girerse acile gidersin korkma sakinleş ılık bir bardak süt getirsin eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…