2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi Akşamlar,
Çalışan hamişler çalışmaz raporunu ne zaman alacaksınız 32 de mi çıkacaksınız 37 kadar uzatacak mısınız? ben çok kararsızım çalışsam iyi olur ama 3. çocuk kafa dinlemek lazım bilemedim

Aa inşallah en yakın zamanda görebilirsin sizinki gizemli takılmayı seviyor erken doğum riskinden bahsetti mi hiç doktor
Aa inşallah en yakın zamanda görebilirsin sizinki gizemli takılmayı seviyor erken doğum riskinden bahsetti mi hiç doktor
özellikle sordum ciğer geliştirici yapalım mı erken Doğum riskim var mı dedim şuanda görünmüyor gerek yok dedi ama ayrıntılı ultrasonda bebemin sıvısı az çıkınca Bi de gebelik diyabeti tespit edilince bana haftaya kontrole gel dedi haftaya sorucam bakalım tekrar 28+4 oldum bugün 35 i bari göreydim (((((

benim ilk bebiş. Bi aksilik çıkmazsa çalışabilir raporu alcaz diye konuştuk doktorumla. Ya nasip ... üçüncü çocuk olsa ben tembel biriyim kesin çalışamaz raporu alırdım :)))) benim tatlış bi arkadaş 3. Ye hamile hemen aldı iznini 32. Haftada ayrıldı hiç çekemem dedi

Son düzenleme:
Demek ki durduğu pozisyona göre hareketleri hızlanıyor ya da yavaşlıyor tek iyi olsunlar da inşallah

Ben de hiç yüzünü göremedim. Hep poposunu gösteriyor edepsiz. Doğana kadar tanışabilecek miyiz acaba?
Hafiften dudağını yandan gördüm elleriyle yüzünü kapatıyordu oyyyy garibim ya ağzı açık uyuyordu kıyamammmmmmm. Bizimkiler gizemli . 5 buçuk ayda öğrendim bu sıpanın cinsiyetini çok nazlı

Benim de kan değerlerim düşük, Demir hapı içiyordum ama b12 de etkiliyormuş kan değerlerini, Demir yüksek ama kan değerlerim düşük çıkmıştı. Takviyeye başladım.
Benim bir dahaki kontrol 2 hafta sonra erken gideyim madem takviye yapılacaksa ayy anne olmak zor derlerdi gerçekten zormuş

Neden o kadar fazla para alıyorlar yaa inanamıyorummmmmm ben antepteyim burda fiyat hiç sormadık daha hastanemize yılbaşı zammı da vuracak bize

Gerçi daha aramızda cinsiyet öğrenemeyenlerevarmış ben şokkkkkkkk yerinde olsam gecelerimeraktan uyuyamazdım ben rüyaya çok inanırım altın küpe kız demekmiş hep rüyamda Altın takıyordum bebeğimin kız olduğunu hep hissetmiitim hisseden var mı veya rüya gören ?

Tuketim çılgınlığına kendini birakirsan bitmez allah bitmez.ben yalnizca gerekli olanlari aldim.onlardanda fazla değil gerek oldukça alirim.dag başında değilim. Avm carsi oazar 10 15 dk mesadede.ilmadi internet var
ben ben38 haftam 2 ocakta doluyor 40 haftam 16 ocakta şuan erken doğum gibi bir durumda yok yani en son ben doğuruurm dıye düşünüyorm herkescikler bebişleri besler büyütürken ben tek tek takılırım
En son sen mi benmi bilmem ama ben ocakta doğururum onu bikiyorum. Aralikta dogutacak analar sizi aralik analarına alalim (şaka şaka bir yere gitmeyin nedense bi kac eksikle devam ediyoruz.difabu ve charles darwun ortalukta yok.bide 3. Kiza hamile bir arkadas vardi.nick hatirlayamadim)

Kilosu gayet iyiymiş. Kendi de iyiymiş, oh çok şükür. Bu gittiğimde ben de sorucam doktora kaç para vereyim diye.

Haftaya 32. Hafta biter bitmez çalışamaz raporunu alacağım ve sonuna kadar kullanacağım.

ben burdayim okuyorum arada ama aktif olamiyorum cok dersane var bide misafirim vardi baya

Valla.istanbul fiyatlari boyle. Bide bu benim doktorumun indirimli hali. Sagolsun en dusuk rakami aliyormus bu en dusuguymus. )) bide ben de ruyamda gordum cinsiyete bakti doktor ve kiz dedi. 2 gun sonrada kasimda dogum yaptigimi gormustum. Tirsiyorum

Ay Allah korusun, ağzından yel alsın. İnş 37 haftayı görürsün en azından. Hemen kucağına alırsın. Doktor fiyatı sezaryen için iyi bir fiyat gibi. Normal Doğum için çok yüksek.

benim hep hevesim kız bebekti bekarlıktan beri çıtı pıtı bıcırık olsun falan hamile kaldım 3 4 kere rüyamda doğum yapıyordum hepsinde de erkek bebek dogurmuştum..rüyamda hep diyordum ki ama benim bebeğim kız olacaktı dıye doktora söylüyordum oda hayır erkek dıyordu nitekimde öyle olduhatta şöyle değişik bir rüyam var benım ablamın 2 oğlu var ben yine doğum yapmışım 3 bebek gelmiş odaya 3 üde erkek ama bırıde gelip bu senın bebegın demiyor ablam dedi ki dur soyadına bakarız anlarız hangısı neyse baktı ablam dedi bu bebek bizimki anneme döndüm dedim ki anne bak benımde bebeğim erkekmiş diye söyledim hoş onuda rüyamda sonra kız bebek getirdiler fln filan ama benım tamamen kız hevesimden dolayı rüyanın sonları hep yok benım bebeğim kız diye kabullenmemekle bitiyordu ama sonuç olarak bende rüyamda görmüştüm gerçekte de öyle oldu ki doktor erkek dıyınce bız eşimle şok sanki sonradan cinsiyet değişmiş gibi ne dıye kendimizi kıza alıştırmışsakçok şükür ki sağlıkla büyüyen oğlum var Allah kız erkek hepsine hayırlı uzun ömür versin her zaman derim tüp bebekle sahip oldum hiç olmasaydı annelik ne bilemeyecektim iyiki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…