2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçn gün bana da oldu canım. Kuzenim bebek aşağı dönmüştür artık 29.haftada başlıyormış dönmeye demişti ona fa doktor söylemiş. Bi daha olmdı çok şükür ama insanı baya korkutuyo

Merhaba. Benim de iki gündür el ve ayaklarımda kaşıntı var. Karaciğer enzim değerleri için tahlil yaptırdım bugün. Sonuçlarda alt ve ast değerlerde yükselme var. 1 ay önce normaldi daha. Sonuçlar yarın değerlendirilecek ama kendi kendime gebelik kolestazından şüphe ediyorum şu an. İlk gebeliğinizde nasıl bi yol izlendi bilgi verir misiniz?

Sen artık buralısın başka yerlerde aldatma bizi aralıkta doğum yapacaklar da var burda mesela ben büyük ihtimal
Kız ne bileyim doğumları nasıl başlıyor nasıl belirti veriyor benim gibi şekeri olan var mı öğrenirim diye bakiyi m dedim onu da grubu bulmayı beceremedim

şnşallah gaz sancısıdır benim de dün yemek yapmaya kalkınca kasığıma çok büyğk ağrı girdi wc gittim geldim geçti

Aralık annelerinin ilk doğumu dün olmuş kızlar. Kaydırma yapmayalım lütfen tırsıyorum

Kaydirma yapmayalim hahahha

Bugun ultrason kagidima baktimda dogum tarihi gelisimsel olarak 21 aralik gorunmeye baslamis sat a gore 4 ocak aslinda. Ben kesin aralikci olucam ama hadi bakalim.

Bu gece deli etti kiz beni asagiya nereye giriyosa nasil canimi acitiyor. Kedilerden biride geldi yataga girdi dönemiyorumda kiyamadim esege . Sabahi sabah ettim.

Hastanelerde 3 5 hastayi iceri alma muhabbeti evet cok sinir bozucu ama bi doktora 150 hasta yazilir mi ya .. duzgun bakabilmesi icin maksimum 70 hasta falan bakmasi lazim. Muayene edemiyolar ki zaten direk tahlil rontgen yaziyo gonderiyor mecbur. Saglik sistemi berbat durumda. Ah ah neler var cok icinde oldugum icin malum... cocugumu doktor saglikci yapmiycam o kadar soyliyim. Yazik o emeklerine cunku.

Bu arada evet nst yi yorumlayabilenler cikmis. Ki yorumlanirda ama yani acil yorum gerektiren seyler bide yapildigi an zaten yorumlanmis ve ona gore mudahale edilmis seyler niye burda olur ki yani.

Kız ne bileyim doğumları nasıl başlıyor nasıl belirti veriyor benim gibi şekeri olan var mı öğrenirim diye bakiyi m dedim onu da grubu bulmayı beceremedim ☺❤

Yavru kuşum arkadasim. Gebelik hamilelik dogum basligina giriyosun yine ayni bunda yaptigin gibim sirasiyla tum aylar var orda.

Bahsettigin agri gaz sancisi yada kramptir. Dogum sancisi oldugunu hic sanmiyorum. Ters bir harekette kasmista olabikirsin kendini

ah ne guzel tüp bebek olmadan rabbım nasıp etmiş. onunda ekstra bir yükü oluyor maddi değil manevi zor herşey tutar mı olur mu tutmazsa sanki son çareyi de denemişte baska imkan kalmamış gibi çaresiz kalma düşüncesi çok şükür şimdi hepimiz günleri sayıyoruz herşeyi bütün hastanelerde sürünmemi geçtim unuttum ilaçlar iğneler aşılama tüp bebek vs herşey bitti gitti de o bebeğim olmadığı zamanda köstek olanları arkamdan eşimi dolduranları yüzüme söylenenleri asla unutamıyorum ve nefret ediyorum eşimin ailesinden o ne olacak bilmiyorum..

Bahsettigin agri gaz sancisi yada kramptir. Dogum sancisi oldugunu hic sanmiyorum. Ters bir harekette kasmista olabikirsin kendini

Sanıyorum ki kramp girdi ama bu kadar 1,5 2 dakikaya yakın geçmeyince aşırı korktum hele 2. kez gelince dedim dakikada 1 miydi doğum sancısı ya dakikada bir gelmeye başlarsa baya aksiyon oldu bana adrenalinden hiç uyumadım sonrasında zaten...

kız arkdşlar bana nasıl hava basarlardı ben onların yaptığını hiç unutmuyorum unutmicam evime gelip nasıl kolayca bir iki ayda hamile kalabildikleriylr övünüyorlardı sonra bana korunurken hamile kaldım diye nispet yapıp yalan söylüyorlardı kocası itiraf etmiş kocama olmadı ikinci çocuk 6-7 ay diye.

Kızlar hiç doğum yapmadım sancısını bilmiyorum ama belirtilerini araştırmıştım.Dr.Banu çiftçinin videosunda izledim.Doğum sancısının ritmik olması gerekiyormuş düzenli aralıklarla örneğin 5 dakikada bir kasılmalar başladığında hastaneye gitmelisiniz diyor.Eğer düzensiz ise yani 3 saate bir yarım saate bir oluyorsa korkmayın diyor bu doğum sancısı değil doğuma hazırlık kasılmalardır diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…