- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Hareket ediyorsa süperAyran içtim yattım bebiş de tekmeliyor normal bi şekilde hayırdır inşallah anlamadım ne ağrısıydı
Geçn gün bana da oldu canım. Kuzenim bebek aşağı dönmüştür artık 29.haftada başlıyormış dönmeye demişti ona fa doktor söylemiş. Bi daha olmdı çok şükür ama insanı baya korkutuyoKızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa
Kolestaz yasayan var mi?
İlk hamileligimde kolestaz gecirmistim. Bunda da iki gündür deli gibi kasiniyorum. Yarin tahlil icin gidicem.
İnsallah cilt kurulugundan falandir da ben evham yapiyorumdur.
Kasinti durumlariniz nasil genel olarak? Cilt gerildigi icin kuruluktan vs de kasinti olurmus
Kız ne bileyim doğumları nasıl başlıyor nasıl belirti veriyor benim gibi şekeri olan var mı öğrenirim diye bakiyi m dedim onu da grubu bulmayı beceremedimSen artık buralısın başka yerlerde aldatma biziaralıkta doğum yapacaklar da var burda mesela ben büyük ihtimal
şnşallah gaz sancısıdır benim de dün yemek yapmaya kalkınca kasığıma çok büyğk ağrı girdi wc gittim geldim geçtiKızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa
Aralık annelerinin ilk doğumu dün olmuş kızlar. Kaydırma yapmayalım lütfen tırsıyorum
Kız ne bileyim doğumları nasıl başlıyor nasıl belirti veriyor benim gibi şekeri olan var mı öğrenirim diye bakiyi m dedim onu da grubu bulmayı beceremedim☺❤
Bahsettigin agri gaz sancisi yada kramptir. Dogum sancisi oldugunu hic sanmiyorum. Ters bir harekette kasmista olabikirsin kendiniKızlar erkenden uyumuştum sular kesikti 2 gündür akşamları neyse eşim ne varsa yıkamış bende hem o tencereleri vs hem de makineyi boşaltıp yerleştiriyordum bitmek üzereyken sağ kasığıma ( göbek deliğini sağ alt çaprazına) öyle bi ağrı saplandı ki neye uğradığımı şaşırdım 1-2 dk sürdü sonra bu gaz sancısı mı dedim işi bitireyim derken 5 dk oldu olmadı tekrar aynı yere aynı ağrı saplandı şimdi yatıyorum birşeyim yok doğum sancısı fln mı bu? İlk kızmda ne ağrı ne kanama hiç görmedim bundada bu saate kadar görmedim doğum sancısıda olsa tanıyamaz... acile de gidemem kızım var evde şaşırdım inşallah gelmez bir dahaaa
ah ne guzel tüp bebek olmadan rabbım nasıp etmiş. onunda ekstra bir yükü oluyor maddi değil manevi zor herşey tutar mı olur mu tutmazsa sanki son çareyi de denemişte baska imkan kalmamış gibi çaresiz kalma düşüncesiinşaAllah bunu sağlıkladoğurur ikinciye yine yaşarsın hamilelik güzel düşünelimbenim 2 yıl olmadı sebepsiz infertilite dediler doktorlar hep kovaladılar polikliniklerden değerlerimiz çok güzeldi açıklayamıyolardı en son rahim filmi çekinme ben tüp kararı aldık o karar aşamasında Bi baktık kendiliğinden olmuş kendimizi kısırız diye inandırmıştık artık Bi baktık 2 yıl sonunda çift çizgi . O iki yılı nasıl geçirdim Bi Allah bilir bir de ben
Cook gizel nerden aldiniz markasi nedir?İade ettiğim pembe bi sabahlık Yerine bunu söyledim bugün . Lohusa seti bakıyorum süslüler çok hoşuma gidiyor aldıkça atın kızlar fikir olsun bize de
Bana link atsana canım
Bahsettigin agri gaz sancisi yada kramptir. Dogum sancisi oldugunu hic sanmiyorum. Ters bir harekette kasmista olabikirsin kendini
kız arkdşlar bana nasıl hava basarlardı ben onların yaptığını hiç unutmuyorum unutmicam evime gelip nasıl kolayca bir iki ayda hamile kalabildikleriylr övünüyorlardı sonra bana korunurken hamile kaldım diye nispet yapıp yalan söylüyorlardı kocası itiraf etmiş kocama olmadı ikinci çocuk 6-7 ay diye.ah ne guzel tüp bebek olmadan rabbım nasıp etmiş. onunda ekstra bir yükü oluyor maddi değil manevi zor herşey tutar mı olur mu tutmazsa sanki son çareyi de denemişte baska imkan kalmamış gibi çaresiz kalma düşüncesiçok şükür şimdi hepimiz günleri sayıyoruz herşeyi bütün hastanelerde sürünmemi geçtim unuttum ilaçlar iğneler aşılama tüp bebek vs herşey bitti gitti de o bebeğim olmadığı zamanda köstek olanları arkamdan eşimi dolduranları yüzüme söylenenleri asla unutamıyorum ve nefret ediyorum eşimin ailesinden o ne olacak bilmiyorum..
Ben de gri aldım lohusa geceliğimi ve spor tarzı aldım çünkü bana yakışmadı o beyaz beyaz işlemeli geceliklerBen bu şekilde sabahlık gecelik ve pijama takımını aldım hastane için. Bebegin de her şeyi gri duman olduk
Eki Görüntüle 2551981 Eki Görüntüle 2551985 Eki Görüntüle 2551983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?