2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya birak gereksiz insam musveddeleri. Benim 7 yil olmadi. Hic takmadim bosver sende. Simdide tup bebek dimi diyene evet canim bu tupcuden bi dahakine sutcuden diyorum. Dalga geciyorum. Ne guzel gezdim 7 yil ya falan diyorum

M MMihrimahh N narantikibi ben de bebeğimi zor elde ettim.Ama hiç kimse bilmiyordu daha istemiyoruz diyorduk soran olursa.Düşünün millete istemiyoruz diyorduk ama onlar yoksa çocuğunuz mu olmuyor doktora gidiyor musunuz diyorlardı Hayır istemiyoruz diyorduk Ama millet yok yok olmuyor kafasındaydı bir de evet olmuyor desem vay halimize Çünkü bilseler de bu süreci kimse ne çektiğimizi bilemez.Bilmelerine gerek duymadım.neyse bizim bir tanıdık evlendi geç evlendiler yaşları büyük ve ilk ay hamile kaldı kadın eşime söyledim eşim dedi ki biz yanlış yapıyoruz o zaman bizim bildiğimiz gibi çocuk yapılmıyor mu acaba diye espriyi patlattı neyseki kızlar çok şükür dediğiniz gibi gün sayıyoruz o günler geçti bitti Rabbim bebeğimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar karnimin sol ustunde kaburgalarin bittigi yerde gecmeyen bir aci var sanki bir suru igne var ve hepsi ayni anda batiyor ama agri degil aciyor. Sizde de var mi? Ne olabilir acaba

Geçmiş olsun canım. Bazen benim de başım dönüyo gözlerim kararıyo bayılcak gibi oluyorum. son zamanlarda oldu ayakta kalınca ya da yürüyüşe çıktığımda oluyo

keşke arkadaşlar olsa nasıl hamılr kaldıklarını anlatsalardı kv eşimin beynını yedi çocuğu olmuyor dıye benım yuzume karşı tembelin cocugu olmaz dedi kp eşimi arayıp amcan da dede oldu benı aradı ben seni geçtim dedi bende biizimkiler tembel çıktı dedim diye anlattı kv yine eşime ev temizleyip yemek yapmayla kadınlık olmuyor dıye adamı darladılar her ay eşimi kp ayrı kv ayrı var mo bırsey dıye arıyorlardı yok deyınce ooo aman Allah ım eşim beş karış surat akşam kavga var hakkım helal değil

bizde öyle dememize rağmen benım kv ortalığı karıştırdığı için eşim tarafı hep hadı bızım maddi durumumuz yok siz nıye tedavi olmuyorsunuz diyorlardı hıc cocuk mevzusu konusmadığım insanlar sonra kimin çocuğu olsa inşallah sana da nasip olur dıye acıyarak dua ediyorlardı bende rabbim isteyenlere nasip etsin diyordm ınsanlar garip ya

Kizlar karnimin sol ustunde kaburgalarin bittigi yerde gecmeyen bir aci var sanki bir suru igne var ve hepsi ayni anda batiyor ama agri degil aciyor. Sizde de var mi? Ne olabilir acaba

Benimde var ultrasonda baktigimizda bebegi oraya dayanmis goruyoruz. Ama sen yine baktir. Karaciger kapsulu gerildigi icin oyle agrilar oluyor yada benim gibi safra keseside yapiyor ama seninki solda oldugundan bilemedim.

kaburgan batıyor gıbı mı benım sağ tarafıma oluyor bebeğin baş geliş olduğundan dıye düşünüyorum o acı batma olurken uzun süre dik oturamıyorm öne eğik hiç

Nasil insanlar ya cok uzuldum sansiz bir ailen oldugu icin uzak durmak en iyisi.. insan herseyini kendi secemiyor maalsef.. kimseye keske ihtiyacimiz olmadab kendi ihtiyaclarimizi karsilayabilsek ben baska bise istemiyorum.. yavrularimda beni yormasalar.. anne kuzulari bunlar yaa.. insanlar tuhaf ya hakikaten hic kendileri o yollardan gecmemis anlasilan, sikinti yasamadan herbiseyleri olmus ama dusunceleri Allah dagitirken bu insanlara kalmamis.. sen kuzucum takilma evine bebecigine bak, esinle mutlu ol

beter olsunlar mecbur yüzyüze bakıyoruz sanki hiç birşey olmamış gibi napcan eşinin ailesi o görüşmüyorum demeyınce birşey diyemiyorsun şimdide pek kıymetli olduk unuttular yaptıklarını da torun delisi olacaklar bende iyice delirecem bekliyorlar doğurayımda bızden cıkmasınlar dıye nasıl geçecek doğum sonrası bilmiyorm o günler hiç aklımdan cıkmıyor kinci değilim ama çok göz yaşı akıttırdılar her ay her ay canım cıkıyordu şimdi ohh keyif onlara

Benimde var ultrasonda baktigimizda bebegi oraya dayanmis goruyoruz. Ama sen yine baktir. Karaciger kapsulu gerildigi icin oyle agrilar oluyor yada benim gibi safra keseside yapiyor ama seninki solda oldugundan bilemedim.
Bebek orda değilken de var ayni aci ozellikle dokununca artiyor ve hic gecmiyor yarin gidicem doktora

kaburgan batıyor gıbı mı benım sağ tarafıma oluyor bebeğin baş geliş olduğundan dıye düşünüyorum o acı batma olurken uzun süre dik oturamıyorm öne eğik hiç
Yok diken ya da igne batiyor gibi ama hic gecmiyor dokununca daha da batiyor sanki

Benimde oyle yer yapmis sanki.. kaburgam kirilmis gibi. Sen bi sor bakalim. Herkesin bir olmuyor tabi
İnternete yazinca preeklampsi belirtisi diyor odemde fazlaysa bende baya ödem var ama tansiyonumu bayadir ölcmuyorum genelde düşüktür hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…