2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Allah korusun, ağzından yel alsın. İnş 37 haftayı görürsün en azından. Hemen kucağına alırsın. Doktor fiyatı sezaryen için iyi bir fiyat gibi. Normal Doğum için çok yüksek.

Sezeryan fiyati bu. Normali konusmadik normal nasilsa hep daha uygun. Bide bize fiyati bu baskasindan ne aliyo demek ki 34 u cikarayim bana yeter ya )

maşaAllah Allah bağışlasın evlatlarımızı
Ne güzel yazmışsınkaçıncı çocuğun canım Allah sıhhatle kucağına versin inşaAllah niçin tüp bebek yaptınız belki sonrakiler kendiliğinden olur herkesten öyle duyuyorum tüp yapanlar sonra kendiliğinden oluyormuş. Ben Bi de rüyamda hep bebek emziriyorum ya

Detaylı dahil ben de göremedim yüzünü, korkuyorum bazen bişey mi var diye

benim de hep kız bebek hayalim vardı bekarken de rüyalarıma girerdi bebekler . ama eşim öyle çok erkeğe programlıydı ki ilk doktorumuz 2 aylıkken erkeğe benziyor dedi biz inandık ona sonra bebeğimiz kız çıkınca kocam üzüldü hayal kırıklığı yaşadı sonra fikri değişti tabi .o zaman ben anladım benim için kız erkek hiç fark etmiyormuş kız bebek takıntım yokmuş aslında.

32dolunca çalışabilir raporu almak gerek eğer çalışacaksak ben pazartesi alıcam 37ye kadar çalışıcam kısmetse

Detaylı dahil ben de göremedim yüzünü, korkuyorum bazen bişey mi var diye
Göremedik yüzlerini. İnşaAllah sağlıklılardır zaman geçmiyor gibi geliyor orası şöyleyse burası böyleyse hiç atıp tutmamalıyız aslında . Ben gebeliğim boyunca kötüyü hiç düşünmemeye ve güzel beslenmeye kafamda kırmamaya çalıştım ama beslenme işini abarttım bu süreçte şekere dönüştü artık mesela sebzeli karışık tost yeme zaafım var o çok kötü oluyor meyve çok seviyorum geceleri 11 de 4 tabak domatesli bulgur pilavı ve bol sarımsaklı katı cacık yapıp yediğimi bilirim. Gece 12 de salata çeşitleri yapıp yediğimi bilirim .İştahım aşırı derecede açık . Gittiğim her yerde sen hamilesin ye dediler onların da tuzağına düştüm. Bu kadar yemeğe can mı dayanır 90 kilo oldum gıdım çıktı nerden nereye

Oyy oyy maşallah iştahına sıkıntısız doğar inşallah, benim evham biraz da yaşımdan hayırlısı Allahtan bakalım

Sezeryan fiyati bu. Normali konusmadik normal nasilsa hep daha uygun. Bide bize fiyati bu baskasindan ne aliyo demek ki 34 u cikarayim bana yeter ya )
Sezeryan fiyatı için iyi bence. Yine de bana bakmayın tabi, o kadar sıkıntılı günlerde doktorum hep yanımda oldu, destek oldu. Muayeneler çok indirimli oldu, maddi manevi hep desteğini hissettim. Aile dostumuz, ablam gibi. Doktor işi güven meselesi olduğundan fiyatı çok da önemsemiyorum, feda olsun diyorum.
Şu an bebek dik duruyor galiba, nefes alamıyorum.

Evet normalde iyi fiyat ama bu indirimli.hali iste .. benimde.kaburgamin altinda galiba bende nefes alamiyorum .. bide yine bi konuya salca oldum. Ortalik karisti.. ay dayanamiyorum insanlarin cahil sacma muhabbetlerine napiyim

Burada aşı yaptırıp yaptırmama konusunda konuşulmuştu, geçen gün okudum mühendislik okuyan bir çocuk önce kör oluyor, sonra okulu bırakıyor ve 25 yaşından beri yatağa bağlı, tedavisi Yok. Hastalık sebebi kızamık virüsünün beynine yerleşmesi. Yıllar sonra ortaya çıkmış. Lütfen aşıları ihmal etmeyelim kızlar.

Kesinlikle asi onemli yillarca mucadele edilip ustesinden gelinen mikroplari hortlatmanin anlami yok.

Amin cümlemizinkini Benım ilk bebeğim olacak çocuk istememize rağmen 6 ay olmadı doktora gittim görünürde bir sıkıntı yoktu rahim filmi çekildi tek tüpüm tıkalı çıktı eşimin değerleri normal görünüyordu doktor bır kaç ay yumurta takibi yaptı olmadı klomen denedik olmadı çatlatma iğnesi denedik olmadı en son aşılamaya karar verdik bu arada yaklaşık 6 ay daha geçti tam aşılama yapılacak eşim test verdi değerler yerle bir olmuş 2.derece varıkosel spermleri etkilemiş aşılama iptal 3 ay kadar değerlerin düzelmesi için takviye vs yaptık değerler düzeldi şubatta aşılama yaptık ama olmadı ben ikinciyi denemek istemedim maddi olarak tüp bebeği karşılayabilecektik manevi olarak daha fazla oyalanacak halim yoktu hangi bilindik doktora durumu anlatsam (benim tek tüp eşim varıkosel ve sperme ciddi etki yapıyor dıye) tüp bebek dediler hiç aklımda yokken bir adet dönemi doktor araştırdık ettik ikincide başladık çok şükür nasip oldu ilk denememizde 1 sene 3 ay uğraştık cocuk için belki normalde kısa bir süre ama çocuk isterken geçen süre olunca psikolojik olarak zor oluyor beklemek umut etmek belirsizlikler vs..Nasip belki kendiliğinden olur belki de bir daha hiç olmaz hep karnımı severken diyorum belki de tek evladım olacak bır daha yaşayamayabiliirim bu hamileliği Allah ın taktiri şimdiki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım Allah hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah bir daha yaşatır bu duyguyu

benımde eşim hep kızım olacak şöyle cimcime olacak şöyle kimseye veremem ay ilerde kızımı ya üzerlerse diye diye içime işletmiş yoksa hiç evladım olmazken o kadar tedavi sırasında hiç aklımın ucunda kız mı erkek mi diye geçmiyordu ne olduysa o 3 ayda kurmuşum kendimi hep eşimin suçu sadece 1 2 gün yanlış bilmiş doktorda cinsiyet sonradan değişmiş gibi oldu 2 gün sonunda oğluma cicilerini almaya çoktaaann başlamıştım

Ben 10 yil once hamile kalmistim ama o zaman yaşim isim falan esim asistandi daha istemiyoduk kisacasi.. sonra bi daha hic hamile kalmadim. Sonra baktik olmiycak tupcuye gittik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…