2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Suanda calismiyorum devlete girmek icin kpss kursuna yazildim megerse hamileymisim :) zor zar kursa gidiyorum simdi bakalim kac alicam

Hadi inşallah iyi bir puan alırsın

Vallakızlar biz o olaya pek fazla ara vermedik haftada bir veya iki haftada bir devam daha Yeni okuyorum mesajlarınıza çok güldüm ya

Hasbamm. Bir de belim agriyo belim ağrıyo diKıdgeziyoiynedeni belli oldu

Kiz benim ki gezmez illa hadi diycem

Ahah ben de benimkini arada uyarırım asilan eden var mı gözün kayar bilmem ne. Diyo ki hayatım benim libidom düşük biliyosun. Hee diyorum bi ona güveniyorum zaten

Hayırlı olsun, gayet güzel kapsamlı bir çanta. Yine de arkadaşlar değerlendirse daha iyi olur, benim ayağımda çorap bile yoktu senin çantanda her şey varmış gibi geldi.

Ayni benimki.. yoksa boyle hastanede kizlar benim yanimda bile ay hocam.canim hocam cicim hocam modundalar

Sezeryan mi olacak senin yoksa nolur nolmaz diye mi? Emzirme sutyeni, islak mendil falan sayica fazla geldi bana ben de sampuan havlu faln koymustum hic kullanma durumum olmadi. Dogum oncesi 1 gece yattim nstye bagliydim dus imkani olmadi. Dogumdan sonra da zaten ona sira gelmedi. Bu sefer koymadim cantama
Ben bunlara ek olarak ben tirnak makasi koydum oglum tirnaklari uzun dogdu hepsio oyle bilmem de. Eve gidene kadar yirtti kendini hep.
Bi de bu sefer alt degistirme bezi ve bebek carsafi koydum. Hastanedeki yataga guvenemedim. Oglumda tecrubesizlik, altini degistirirken yataga cis yapmisti

2 2kedi_1deli meze dedin rakı dedin aklım gitti şu an. Bi kadeh şarap süte geçer mi acaba? Yarın doktora sorayım. Kahve içebiliyorum diye nasıl seviniyorum 3 gündür anlatamam. Şarap hayal gibi

Hahahah iyi ya aramizda bunlara akli gidenler varmis.. digerleri yanlis anlamasin tabide bi ben miyim falan diyodum kendi kendime ) ilk zamanlari bilmiyorum ama ek gidaya gdecince arkadaslar bi kadeh raki iki kadeh sarap iciyolardi.. bide sagip o gece onu vericem diyerek icenler vardi.. bende hamileligim boyunca farkli zamanlarda toplam 4 kadeh sarap ictim. Arada esimin rakisindan yudumladim yani sadece tatdim.
En son hastaneye yatmadan bi gun once yarim bardak bira icmistim

Yalniz metrodaki alkosuz biranin tadi cok iyi al bence malum malt sutte yapar

Hayırlı olsun, gayet güzel kapsamlı bir çanta. Yine de arkadaşlar değerlendirse daha iyi olur, benim ayağımda çorap bile yoktu senin çantanda her şey varmış gibi geldi.
Bi de ben deodorant almadim. Hayatimda hic olmadigi kadar cok terledim dus da alamadim ama yine de kendi kokumu alsin istedim

Nasil anlamadim bebek seni emmiyor mu kuzum?
Guven duygusu istiyir olabilir yanina annr kikusu olan bi seyini birak. Ayak icind3 kontrol et sicak mi diye ona gore giydirebilirsin.

%90 sezaryen olacak canım ilki sezaryen oldu. 2 gece 3 gün hastanede kalacağım en iyi ihtimal.
İlkinde hastanede doğumdan sonra duş aldırmışlardı. Neyle kuruladılar beni hatırlamıyorum bile :)
Alt değiştirme ben de almalıyım evet unuttum onu bak:)

Sezeryanda farkli olabilir evet daha uzun kaliniyor haliyle.
Ben de sezeryan ihtimaline binaen ekstralardan olusan bi canta daha yapiyim en iyisi. Esim topluca onu da alir gelir

hehehee hiç unutmadık niyeyse bazen 3 hafta mola verdiğimiz olmuştur muhtemelen riskli ve hasta olduğum zamanlarda bu arada bel ağrısı dedin teşekkür etmek istediğim biri var bel ağrılarım yüzde 50 azaldı bu grupta biri bana kapalı koltukta yat diye akıl vermişti kimdi o ?? onu dinledim rahata erdim Allah razı olsun nasıl rahatladım çok şükür .

30 cok erken degil mi
Ben daha hic cektirmedim. Gelecek hafta ilk defa bakilacak o da hem riskli gebelik durumu var hem de erken dogum olacagi kesin oldugundan erken baslayacak.
Oglumda da ilk 36. haftada cekilmisti

risk var diye sanırım benim preeklampsi olayından olabilir ama 3 hastaneye gidiyorum 3 ü de çekti 30 sonrası mecburuz diyerek

Bende 24 saatlık idrarda proteın baktırdım tekrar 306 cıktı bu defa
Normalde en son kaç çıkmıştı? Ben de pazartesi baktirdim 270 cikti. Doktor 300 üzeri bizim için ölçüt dedi. Doktorun ilaç vs verdi mi ne dedi merak ettim.

Benim hem tansiyon yüksek hem protein 700 ü buldu. 2 grama kadar yolu var hala yatmadım ben hastaneye.kontrolleri Sıkı tutalım kızlar

2 2kedi_1deli meze dedin rakı dedin aklım gitti şu an. Bi kadeh şarap süte geçer mi acaba? Yarın doktora sorayım. Kahve içebiliyorum diye nasıl seviniyorum 3 gündür anlatamam. Şarap hayal gibi

1 kadehi bende merak ettim belki izin veriyordur Dr sormadım hiç sıra gelmedi ki

Kızlr Dün benimkiyle gereksiz Bi olay için tartıştık.ailesinin yanında erkeklik taslamaya gösterişe kabadayılığa bayılır beni deli etti dün gece çok rahatsız oldum. benim üzerimden gereksiz kötü bir espri yaptı çok sinirlendim evegelip ağladım hatta. kendisine de evde ağzıma geleni saydırdım. Ben benim ailemin yanında sana böyle yapıyor muyum dedim.benim yanımda süt dökmüş kedi ailesinin yanında aslan kesiliyor. Konuşmuyorum onunla. Pztsiye kadar bugün de dahil her gün kaynanamda olcaz. Çok gerginim oyüzden yine beni üzecek bir laf söylerse, insan içinde birşey söylesem mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…