Suanda calismiyorum devlete girmek icin kpss kursuna yazildim megerse hamileymisim :) zor zar kursa gidiyorum simdi bakalim kac alicam
Vallakızlar biz o olaya pek fazla ara vermedik haftada bir veya iki haftada bir devam❤ daha Yeni okuyorum mesajlarınıza çok güldüm ya
Kiz benim ki gezmez illa hadi diycem
Hayırlı olsun, gayet güzel kapsamlı bir çanta. Yine de arkadaşlar değerlendirse daha iyi olur, benim ayağımda çorap bile yoktuKızlar bu hafta çantamı hazırlayacağım artık. Çantama
Bebek için
2 Hastane çıkışı 3 çorap 2 yelek, 1 ceket
Astronot mont- bebek beresi
2 Kalın battaniye 1 müslin, 5 ağız bezi, 1 omuz örtüsü
Emzik
Pişik kremi, 1 numara bebek bezi, 2 paket ıslak mendil, bebek pamuğu koyacağım
Kendime
2 gecelik, 2 pijama
1 ince 1 kalın sabahlık 3 çorap 2 kalın çorap
4 lohusa külodu, 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti 3 kullan at lohusa külodu
1 paket depend, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
1 hırka, 1 peştemal havlu, 1 terlik
Taçlarımı,
seyahat boy şampuan, duş jeli, deodorant, el kremi, dudak nemlendirici alacağım
Bir de makyaj çantamı
Unuttuğum bir şey yoktur inşallah.
Hadi inşallah iyi bir puan alırsın
Hasbamm. Bir de belim agriyo belim ağrıyo diKıdgeziyoiynedeni belli oldu
Ahah ben de benimkini arada uyarırım asilan eden var mı gözün kayar bilmem ne. Diyo ki hayatım benim libidom düşük biliyosun. Hee diyorum bi ona güveniyorum zaten
Sezeryan mi olacak senin yoksa nolur nolmaz diye mi? Emzirme sutyeni, islak mendil falan sayica fazla geldi banaKızlar bu hafta çantamı hazırlayacağım artık. Çantama
Bebek için
2 Hastane çıkışı 3 çorap 2 yelek, 1 ceket
Astronot mont- bebek beresi
2 Kalın battaniye 1 müslin, 5 ağız bezi, 1 omuz örtüsü
Emzik
Pişik kremi, 1 numara bebek bezi, 2 paket ıslak mendil, bebek pamuğu koyacağım
Kendime
2 gecelik, 2 pijama
1 ince 1 kalın sabahlık 3 çorap 2 kalın çorap
4 lohusa külodu, 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti 3 kullan at lohusa külodu
1 paket depend, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
1 hırka, 1 peştemal havlu, 1 terlik
Taçlarımı,
seyahat boy şampuan, duş jeli, deodorant, el kremi, dudak nemlendirici alacağım
Bir de makyaj çantamı
Unuttuğum bir şey yoktur inşallah.
2 2kedi_1deli meze dedin rakı dedin aklım gitti şu an. Bi kadeh şarap süte geçer mi acaba? Yarın doktora sorayım. Kahve içebiliyorum diye nasıl seviniyorum 3 gündür anlatamam. Şarap hayal gibi
1 ay önceki 171 di banada demişti 300 üstü diye buda 306 sınırı gecmiş biraz kontrolüm pazartesi bakalım ne diycekNormalde en son kaç çıkmıştı? Ben de pazartesi baktirdim 270 cikti. Doktor 300 üzeri bizim için ölçüt dedi. Doktorun ilaç vs verdi mi ne dedi merak ettim.
Bi de ben deodorant almadim. Hayatimda hic olmadigi kadar cok terledim dus da alamadim ama yine de kendi kokumu alsin istedimHayırlı olsun, gayet güzel kapsamlı bir çanta. Yine de arkadaşlar değerlendirse daha iyi olur, benim ayağımda çorap bile yoktusenin çantanda her şey varmış gibi geldi.
1 ay önceki 171 di banada demişti 300 üstü diye buda 306 sınırı gecmiş biraz kontrolüm pazartesi bakalım ne diycek
Ben haftada 2-3 kez mide koruyucu kullanıyorum lansor vb gavisgon malesef çerez kalıyorBu akşam mide yanmam gecmiyorrr. Gaviscon da fayda etmedi. Dik oturuyorum mecbur ama hala yanıyo. Onerisi olan var mi
Teşekkür ederim canım ta takıbı yap demişti dr çok yükselmiyo her gün ölçüyorum 13 .9 un üstğne cıkmıyoAnladım canım çok geçmiş olsun. Inşallah önemli bir şey degildir. Tansiyonunu ölç ara ara. Yuksek olursa o zaman doktorlar önemsiyor diye biliyorum
Nasil anlamadim bebek seni emmiyor mu kuzum?@narantikibi ilk gün olmasa da bi hafta sonra lohusa tacımı taktım, bi de huni, öyle dolandım evde. Çok güzel deliriyor insan, tavsiye ederim.
@LadyyB yok henüz mama vermedim, sütüm bu şekilde az gelirse bir haftaya kadar mamaya geçebiliriz, artık doktor ne önerirse. Umarım sütüm çoğalır.
K kimsebilmesindiye olur mu hiç öyle şey! O kadar tecrübesizim ki her tavsiye çok değerli. Patikli tulumun altına çorap giydiriyorum. Herhalde yeterli olur. Memede uyur mu bilmiyorum, bence emme güdüsünden yaptı, başından beri anne kokusundan uzak kaldı çocuk. Bi şekilde güven duygusu aradığını düşünüyorum. Yoksa süt geldiği Yok, 5 dk sürmedi uyuyakaldı. Emzirme duygusunu da çok merak ediyorum. Kısmetse bir gün tadacağım. Bir kere rüyamda emzirmiştim, ne kadar güzel hissetmiştim.
Sezeryan mi olacak senin yoksa nolur nolmaz diye mi? Emzirme sutyeni, islak mendil falan sayica fazla geldi banaben de sampuan havlu faln koymustum hic kullanma durumum olmadi. Dogum oncesi 1 gece yattim nstye bagliydim dus imkani olmadi. Dogumdan sonra da zaten ona sira gelmedi. Bu sefer koymadim cantama
Ben bunlara ek olarak ben tirnak makasi koydumoglum tirnaklari uzun dogdu hepsio oyle bilmem de. Eve gidene kadar yirtti kendini hep.
Bi de bu sefer alt degistirme bezi ve bebek carsafi koydum. Hastanedeki yataga guvenemedim. Oglumda tecrubesizlik, altini degistirirken yataga cis yapmisti
Sezeryanda farkli olabilir evet daha uzun kaliniyor haliyle.%90 sezaryen olacak canım ilki sezaryen oldu. 2 gece 3 gün hastanede kalacağım en iyi ihtimal.
İlkinde hastanede doğumdan sonra duş aldırmışlardı. Neyle kuruladılar beni hatırlamıyorum bile :)
Alt değiştirme ben de almalıyım evet unuttum onu bak:)
Chek astronot montu bilemedim
heheheeHadi inşallah iyi bir puan alırsın
Hasbamm. Bir de belim agriyo belim ağrıyo diKıdgeziyoiynedeni belli oldu
Ahah ben de benimkini arada uyarırım asilan eden var mı gözün kayar bilmem ne. Diyo ki hayatım benim libidom düşük biliyosun. Hee diyorum bi ona güveniyorum zaten
30 cok erken degil mi
Ben daha hic cektirmedim. Gelecek hafta ilk defa bakilacak o da hem riskli gebelik durumu var hem de erken dogum olacagi kesin oldugundan erken baslayacak.
Oglumda da ilk 36. haftada cekilmisti
Benim ıdrarimda protein cıktı. Erken doğum riskim çok yüksek. Her hafta genetik rahatsızlığından ötürü atak geçiriyorum böbreklerim kalbim gögsum sıkışıyor. Hamilelik sürecim çok talihsiz ilerliyor. Tansiyonum da düşük çıkınca kendimi kötü hissediyorum yani ne cok düşük ne cok yüksek hiç biri iyi değil. Düşükte sürekli halsiz olunuyor. Dün hemşireye sordum. Dedi ki bünye ile alakalı. Yani kimisinin hep düşüktür kimisinin hep yüksek. Mesela bazılarının 15 dır ama bana mısın demez. Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi.
Bende 24 saatlık idrarda proteın baktırdım tekrar 306 cıktı bu defa
Normalde en son kaç çıkmıştı? Ben de pazartesi baktirdim 270 cikti. Doktor 300 üzeri bizim için ölçüt dedi. Doktorun ilaç vs verdi mi ne dedi merak ettim.
2 2kedi_1deli meze dedin rakı dedin aklım gitti şu an. Bi kadeh şarap süte geçer mi acaba? Yarın doktora sorayım. Kahve içebiliyorum diye nasıl seviniyorum 3 gündür anlatamam. Şarap hayal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?