2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla soyle gitsin.. soylemiyoruzda ne oluyo.. hamilelik kartini oyna...

Ben ağlama kozumu kullanirdim. Cünkü kolay kolay aglamam ama agladim mi ne istediysem aninda olur. 5 bucuk senelik evliyim toplam 4-5 kez ağlamışımdır. Hatta ev bulamazsak aglamaya baslarim zaten hamileyim dedim. Bugün ev ilan fotolarini göndermeye basladi esim. Sende annenlerin yaninda aglatma beni de

M MMihrimahh ben söylemiştim benim de belimde kas spazmı olunca koltukta yatıyordum.İşe yaradığına sevindim gece yatakta yatmak işkence oluyordu.

Sizler ekşından bahsetmişsiniz iki aydır bizde tık yok eşim korkuyor geçenlerde tansiyonum çok yükseliyordu kaynanam 3-4 gün bende kaldı.Yatak odasında eşim yatıyor bir odada ben bir odada kaynanam kalıyordu.Kaynanam oğluna kıyamadı bana dedi ki biz eskiden dedi doğurana kadar ilişkiye girerdik bir şey olmazdı dedi Ağzımı aradı biraz da ayrı ayrı yatınca eşimle ben de bir yorum yapmadım ama çok gülmüştüm o öyle deyince

Selam arkadaşlar gebelik diyabeti olan bir arkadaşımız vardı diyet listesi paylaşmıştı. Tekrar paylaşabilir mi? Endokrine gittim şimdi bebek te 3 hafta ileride benim kistem çok sıkıcı birde onu görmek istedim

Ben paylaşmıştım daha önce ama benim listem de eğlenceli değil pek 1900 kalorilik üstü karalı olanlar yasak olanlar ben doymuyordum Allah kolaylık versin inşallah.

Eklentiler

• FE3B6F94-38C8-41A6-BB02-E33ED3B2B2FC.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
  • AC8751D0-F42F-454E-A5DE-1D46F22AF649.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 9A4917C3-3B0B-49D3-9CF6-946082B69826.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 43000D92-7C94-4531-ADF7-53ACB651C365.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 4FA7F2D5-CA9B-42A9-AC47-70310ED3C7FC.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 37
  • D4B2C1B4-500A-435F-B75D-B84BBA32308D.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 36

Ne cok dusunuyolar ogullarini ya deli oluyorum.. bide seninki biraz ileri gitmis seyini bile dusunmus sagolsun

Bizimde kan akışımız iyi ama kilo alımı yoknasıl iş anlamadım 2 haftadır aynı kilodalar benim cüsse artıyo bebekler aynı

Kilo alımın nasıl oeki ben her şeyden tüketiyorum çünkü fazla fazla canım çekiyo o iştah bi bende gitmiyo sanırım

Benimde ilk baslarda hep dusuktu canim :) hatta kucugu 3 e bile düstügü oldu . Doktorlar yapilcak birsey yok diyordu.:)

Ne cok dusunuyolar ogullarini ya deli oluyorum.. bide seninki biraz ileri gitmis seyini bile dusunmus sagolsun
Hiç sorma geçen sene şubat ayında düşük yaptım kürtaj oldum.Canım kaynanacığım demişti ki oğlum da soğukta üşüdü aşağıda perişan oldu dedi.Sanki ben 5 çocuk geride bırakıp tatil yapmaya gitmişim Ulan benim canımdan can gitmiş oğlun da üşüyüversin ne yapayım

Bizimde kan akışımız iyi ama kilo alımı yoknasıl iş anlamadım 2 haftadır aynı kilodalar benim cüsse artıyo bebekler aynı

benim protein atılımı var böbreklerden bebeğe giden kanda besin değeri azalıyor gittikçe o yüzden almıyor, bazen de genetik olarak zayıf bebek olurmuş ama sen zaten ikiz için iyi bi kilodasın bana sorarsan

Benimde ilk baslarda hep dusuktu canim :) hatta kucugu 3 e bile düstügü oldu . Doktorlar yapilcak birsey yok diyordu.:)

3 mü oww acayip düşükmüş cidden neyse ki sona yaklaştı artık çoğumuz

çok şekersiniz canım yaaa süpersin maşaAllah işte Dün ağladım bugün iyi davranıyor bayağı bakalım

Ayyy benim çatı agrım başladı Galiba nasıl bisey bilmiyorum ikinciye hamile olanlar bi fikir verin yürürken assagi baskı oluyor herzaman olmuyor ağrıdan Yürümem değişiyor penguen gibi yürüyorum bumudur çatının ağrısı çatı ağrısı bebek kanala inindeki oluyor başı aşağıdaydı ama kanala inmemişti bide üst kısım baya bi boşaldı sanki bugün farkettim

çok sağol canım benim özelden sen ilgilenmiştin bak sadece bağlayamadım kafamda çokdoluyym bu aralar gerçekten hem iş kötü hem de çevremdeki birtakım insan artıkları lafı sokuyor sürekli uğraşıyorlar herşey üst üste maalesef .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…