Hastaneden çıkarırken giydiririm dedim.
Kızlr Dün benimkiyle gereksiz Bi olay için tartıştık.ailesinin yanında erkeklik taslamaya gösterişe kabadayılığa bayılır beni deli etti dün gece çok rahatsız oldum. benim üzerimden gereksiz kötü bir espri yaptı çok sinirlendim evegelip ağladım hatta.kendisine de evde ağzıma geleni saydırdım. Ben benim ailemin yanında sana böyle yapıyor muyum dedim.benim yanımda süt dökmüş kedi ailesinin yanında aslan kesiliyor. Konuşmuyorum onunla. Pztsiye kadar bugün de dahil her gün kaynanamda olcaz. Çok gerginim oyüzden yine beni üzecek bir laf söylerse, insan içinde birşey söylesem mi sizce?
Ben ağlama kozumu kullanirdim. Cünkü kolay kolay aglamam ama agladim mi ne istediysem aninda olur. 5 bucuk senelik evliyim toplam 4-5 kez ağlamışımdır. Hatta ev bulamazsak aglamaya baslarim zaten hamileyim dedim. Bugün ev ilan fotolarini göndermeye basladi esim. Sende annenlerin yaninda aglatma beni deKızlr Dün benimkiyle gereksiz Bi olay için tartıştık.ailesinin yanında erkeklik taslamaya gösterişe kabadayılığa bayılır beni deli etti dün gece çok rahatsız oldum. benim üzerimden gereksiz kötü bir espri yaptı çok sinirlendim evegelip ağladım hatta.kendisine de evde ağzıma geleni saydırdım. Ben benim ailemin yanında sana böyle yapıyor muyum dedim.benim yanımda süt dökmüş kedi ailesinin yanında aslan kesiliyor. Konuşmuyorum onunla. Pztsiye kadar bugün de dahil her gün kaynanamda olcaz. Çok gerginim oyüzden yine beni üzecek bir laf söylerse, insan içinde birşey söylesem mi sizce?
Ben paylaşmıştım daha önce ama benim listem de eğlenceli değil pek 1900 kalorilik üstü karalı olanlar yasak olanlar ben doymuyordum Allah kolaylık versin inşallah.Selam arkadaşlar gebelik diyabeti olan bir arkadaşımız vardı diyet listesi paylaşmıştı. Tekrar paylaşabilir mi? Endokrine gittim şimdi bebek te 3 hafta ileride benim kistem çok sıkıcı birde onu görmek istedim
M MMihrimahh ben söylemiştim benim de belimde kas spazmı olunca koltukta yatıyordum.İşe yaradığına sevindim gece yatakta yatmak işkence oluyordu.
Sizler ekşından bahsetmişsiniziki aydır bizde tık yok eşim korkuyor geçenlerde tansiyonum çok yükseliyordu kaynanam 3-4 gün bende kaldı.Yatak odasında eşim yatıyor bir odada ben bir odada kaynanam kalıyordu.Kaynanam oğluna kıyamadı bana dedi ki biz eskiden dedi doğurana kadar ilişkiye girerdik bir şey olmazdı dedi Ağzımı aradı biraz da ayrı ayrı yatınca eşimle ben de bir yorum yapmadım ama çok gülmüştüm o öyle deyince
Ondan da verdim sipariş yarın gelirO zaman bips de alin. Cok ovuyorlar:) Eskilerin bakkal emzigi gbi:)
Allah kolaylık versin uygulayabileneBen paylaşmıştım daha önce ama benim listem de eğlenceli değil pek 1900 kalorilik üstü karalı olanlar yasak olanlar ben doymuyordum Allah kolaylık versin inşallah.
Bizimde kan akışımız iyi ama kilo alımı yoknasıl iş anlamadım 2 haftadır aynı kilodalar benim cüsse artıyo bebekler aynıGünaydın kızlar,
Ekşınlı mekşınlı geceler bize göre değil yaa artık bizde bi deneyelim demiştik 2 gün önce gülmekten bir şey yapamadım karnım kocaman top gibi çok komik gözüküyorum. Artık doğuma kadar zor yani... Doğumdan sonrada 30-40 gün yasak sanırım. Hastaneden bilgilendiriyorlardı ama unuttum.
Sezeryan olunca çok fazla lekelenme olmuyor, 15-20 gün en fazla sürüyor ama verdikleri bilgilerin arasında yazıyordu neyi ne zaman yapabilirsin gibisinden. Zaten bebek çok sık uyanıyor başlarda 1- 2 aya anca düzeni oturur
Dün doktora gittim bebeğe olan kan akışı iyi dedi bu doppler bizi bir hafta daha rahatlattı dedi,
kadın doğumcuda protein daha 1 gr a ulaşmamış iyi bence dedi, bakalım nereye kadar devam ederiz ama çok şükür bu haftaları bile göremem gibi geliyordu bir ara yine iyi geldik.
Kilo alımın nasıl oeki ben her şeyden tüketiyorum çünkü fazla fazla canım çekiyoKızlar iştahınız ne durumda? Karnım acıkınca yemek yemeyi hiç istemiyorum meyve kuruyemiş süt VS hep geçiştiresim var. Gelip geçip meyve yiyorum çok severim meyveyi. Yemek olarak iki öğün yiyorum son zamanlarda kahvaltı ve akşam yemeği.
Benimde ilk baslarda hep dusuktu canim :) hatta kucugu 3 e bile düstügü oldu . Doktorlar yapilcak birsey yok diyordu.:)Sen 7/5 yazınca aklıma geldi, 30 haftayı geçince her gidişte NST çekmek şartmış, Dün odada NST çekiyor hemşire 2 gebeyiz yanımda ki kadının tansiyon 8/5 çıktı ben şok ben iptal 5 diye tansiyon mu olur ya diyorum kendi kendime. Baştan beri 8 in altını görmedim göremedim. Bende normal gebeler gibi başım dönsün tansiyonum düşsün istiyorum ama 4 ilaca rağmen hala en düşük 12/8 neyse buna şükür artık
Hiç sorma geçen sene şubat ayında düşük yaptım kürtaj oldum.Canım kaynanacığım demişti ki oğlum da soğukta üşüdü aşağıda perişan oldu dedi.Sanki ben 5 çocuk geride bırakıp tatil yapmaya gitmişimNe cok dusunuyolar ogullarini ya deli oluyorum.. bide seninki biraz ileri gitmis seyini bile dusunmus sagolsun
Sadece 2 hafta uygulayabildim şekerimi dengeleyince bıraktım.Ömür boyu şeker hastası olan ve diyet yapmak zorunda kalanlara Allah kolaylık versin gerçekten çok çok zor.Allah kolaylık versin uygulayabilene
Bizimde kan akışımız iyi ama kilo alımı yoknasıl iş anlamadım 2 haftadır aynı kilodalar benim cüsse artıyo bebekler aynı
Benimde ilk baslarda hep dusuktu canim :) hatta kucugu 3 e bile düstügü oldu . Doktorlar yapilcak birsey yok diyordu.:)
çok şekersiniz canım yaaa süpersin maşaAllahBen ağlama kozumu kullanirdim. Cünkü kolay kolay aglamam ama agladim mi ne istediysem aninda olur. 5 bucuk senelik evliyim toplam 4-5 kez ağlamışımdır. Hatta ev bulamazsak aglamaya baslarim zaten hamileyim dedim. Bugün ev ilan fotolarini göndermeye basladi esim. Sende annenlerin yaninda aglatma beni de
İnsan içinde rencide etmiyim diyorm yazık. O kartı hiç oynamadım daha galiba benValla soyle gitsin.. soylemiyoruzda ne oluyo.. hamilelik kartini oyna...
6.5 kilo aldım 32+3 teyiKilo alımın nasıl oeki ben her şeyden tüketiyorum çünkü fazla fazla canım çekiyoo iştah bi bende gitmiyo sanırım
çok sağol canım benim özelden sen ilgilenmiştin bak sadece bağlayamadım kafamda çokdoluyym bu aralar gerçekten hem iş kötü hem de çevremdeki birtakım insan artıkları lafı sokuyor sürekli uğraşıyorlarM MMihrimahh ben söylemiştim benim de belimde kas spazmı olunca koltukta yatıyordum.İşe yaradığına sevindim gece yatakta yatmak işkence oluyordu.
Sizler ekşından bahsetmişsiniziki aydır bizde tık yok eşim korkuyor geçenlerde tansiyonum çok yükseliyordu kaynanam 3-4 gün bende kaldı.Yatak odasında eşim yatıyor bir odada ben bir odada kaynanam kalıyordu.Kaynanam oğluna kıyamadı bana dedi ki biz eskiden dedi doğurana kadar ilişkiye girerdik bir şey olmazdı dedi Ağzımı aradı biraz da ayrı ayrı yatınca eşimle ben de bir yorum yapmadım ama çok gülmüştüm o öyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?